Hymy herkässä kauniiden punien kanssa!

*Postaus sisältää mainoslinkin*

Kaunista torstaita lukijat!

Kyllä musta on pikkuhiljaa kuorittu todellinen SPF narkomaani. Myös ammattillinen puoleni ohjaa käyttämään suojakertoimia ihonhoidossa ja meikeissä. Sanotaan nyt se vielä suoraan, että tottakai, tieto lisää tuskaa ja mitä enemmän luen auringonoton vaaroista sitä vähemmän haluan auringossa maata.

Onhan se aivan ihanaa makoilla hetki terassin lepotuolilla ja juoda aamukahvit auringon paisteessa, mutta pitkiä aikoja en koskaan ole suorassa auringonpaiseessa ilman suojakertoimia.
Tällä hetkellä markkinoilla on mittava määrä myös meikkituotteita, jotka sisältävät aurinkosuojan ja hyvä niin!Olen todela ihastunut Isadoran uutuus kokoelman GLOSS STICK STYLO SPF 15 kiiltäviin huulipuniin, jotka myös nimensä mukaan sisältävät suojakeroimen SPF 15.
Näissä voiteissa on voidemainen koostumus, mutta väri on erittäin intensiivinen ja lopputulos kiiltävä!

Itseäni eniten houkuttelee nuo voimakkaat punaiset ja korallinsävyt ja olenkin niitä yhdistellyt ahkeraan aurinkopuuterin ja ripsivärin kanssa meikissä.
Kesällä päivämeikkini on usein niinkin yksinkertainen, koska en halua että luomivärit sulavat luomille töitä tehdessä, joten siirryn usein kesäisin käyttämään voimakkaita sävyjä huulilla luomien sijaan.


Sävyt alhaalta vasemmalta ylös:

20 Clean Sorbet
22Bare Bliss
24 Rose Blush
26 Pink Kiss
28 Happy Coral 
30 Sunshine Red

Ensimmäisellä testikerralla hieman jopa pelästyin tunnetta, joka syntyi huulille muutama minuutti huulipunan levittämisen jälkeen. Yhtäkkiä huulilla tuntui suhteellisen voimakas kihelmöinti ja ajattelin, että kyseinen huulipuna jostain syystä ärsyttää huuliani. Poistin punan ja lisäsin toista väriä hieman myöhemmin; sama juttu!

Kunnes luin hieman tuotteen raaka-ainelistaa ja selvisi, että tällä huulipunalla on myös huulia ”muokkaava” vaikutus! Ja sen kyllä todellakin tunsi ja huomasi, tämä huulipuna sekeytti huulirajaa ja paransi huulten muotoa. Pieni viistoleikkaus huulipunan muodossa auttaa huulipunan levityksessä, sillä tuo viistoleikkaus mukailee huulia paremmin.

Jos siis haluat kolme asiaa kerralla: väriä, muotoa ja suojakertoimen, testaa tämä! :)
Tässä vielä sävyjä swatsattuina.Saatavuus mm. Kicks
Hinta yhdelle huulipunalle n. 15,90€

Ja just nyt Kicksin nettisivuilla kaikki tuotteet -15%!

Tässä suoralinkki tuotteeseen

Aurinkoista loppuviikkoa!

Eija

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit