Kevään 2019 meikkitrendit!

Mulle kevät on uudistumisen ja kauniiden sävyjen aikaa!

Rakastan katsella keväisiä, heleitä, mutta silti vahvoja meikkikuvia ja kaivella kaapista talven jälkeen rohkeaa persikkaa ja pinkkiä arkimeikkiin.

Perinteinen "kissarajaus" on taas näkynyt meikkilavoilla, se saa myös olla graafinen, kunhan pidät muun meikin hyvin neutraalina :)


Myös värilliset ripsivärit saapuvat markkinoille, JEEEEE!!!
Mä tykkään niin paljon käyttää sinistä, SÄHKÖNSINISTÄ ripsiväriä ja nyt saa leikitellä väreillä!



Keltainen ja glitterit kuuluu edelleenkin meikkikuvaan, joten rohkeasti vain yhdistelemään kimallusta ja erikokoisia glittereitä meikkiin. 

Poskipunan voit keväällä korvata pigmenttisellä luomivärillä, joten saat nopeasti sopusointuisen meikin kun käytät samaa väriä luomilla ja poskilla.

Rohkeasti persikansävyt käyttöön poskilla!


Magneettiripset ovat varmasti monelle mielenkiintoinen uusi tuttavuus ja varmasti monelle myös hermoja raastava uusi tuttavuus! MUTTA! Älä luovuta, muutama harjoitus tekee magneettiripsien kiinnityksessä mestarin ja selviät aamuisin kauniilla ripsillä ja mikä parasta: ilman mitään 
liima-showta.

Ripsien ulkonurkkaan kiinnitettävillä ripsillä saat nopeasti näyttävyyttä arkimeikkiin :)


Mä en enää edes muista koska tuo silmänsisänurkan "vaalennus" tai "korostus", miten sen nyt haluaa ilmaista, oli muotia. Mutta sekin on tullut takaisin :)

Eli kunnolla highlighteriä silmänurkkaan ja elämä varmasti kirkastuu :)


Näillä eväillä kohti kevättä 2019!

PS. Lunta sataa ja kävin pilkillä <3

Eija

Kommentit

  1. Ihana postaus, kiitos! Luin täältä https://beautydays.fi/meikkitrendit-vuonna-2019/ , että kirkkaammat huulet saattaisivat näkyä jopa morsiammien yllä! mitä mieltä kirkkaista huuliväreistä?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit