Jotain peitettävää?


Hola!

Varmaan monet lukijat ovatkin jo huomanneet, että olen ammatiltani meikkaaja ja meikinopettaja. 

Meikkitöitä teen tällä hetkellä Turun Kosmetologikoululla opettajan muodossa ja nyt eräs opetuksellinen seikka hyppäsi mieleeni kun sain blogin kautta testiini valoaheijastavia peiteaineita.


 Aluksi sitä miettii, että MIKÄ JÄRKI? Peitetään valoaheijastavilla tuotteilla eli kuulostaa lyhyellä matikalla siltä, että KOROSTETAAN valoaheijastavilla tuotteilla piiloon haluttavia epäkohtia?

Noh, itsehän tajusin, että nykyään opetuksellisesti en skippaa, mutta helposti kierrän valokynän käytön meikissä. Sillä nykyään monet peiteaineet sisältävät valoaheijastavia partikkeleita, joten olen usein siirtynyt esim. tummat silmänaluset peittämään peiteaineella, joka sisältää jo valmiiksi enemmän hehkua kuin itse valokynä.

Valokynä itsessään ”valaisee” voimakkaammin tummia silmänalusia kuin peiteaine, mutta silti olen löytänyt päivittäiseen käyttöön erittäin hyvin soveltuvan peiteaineen. Valokynän kanssa on aina ongelma se, että sitä laittaa huomattavasti enemmän kuin oikeasti pitäisi. Tällöin vaarana on vain rakentaa itselleen vitivalkoiset silmanaluset, jotka näyttää lähinnä siltä, että voisi käydä tarkastuttamassa hemoglobiiniarvonsa ajantasalle. 




Sain tesitiini blogin kautta jo viime vuoden puolella nämä valoaheijastavat peiteaineet. 

Kokeilujaksoni jälkeen olen täysin rakastunut tähän Isadoran ohueen, puolipäittävän jättävään lopputulokseen. Kannattaa vielä kerran huomioida pigmentti, se on todellakin puolipeittävä ja jättää kevyesti kimaltavan lopputuloksen. Olen käyttänyt tätä tuotetta valokynän sijaa juonteisiin ja poskipäille kevyesti, niille alueille, joille olen halunnut saada ihonsävyä korjaavan lopputuloksen ja kuulaan heleyden. 

Olen kiinnittänyt tuotteen puuterilla ohuelti, puuteri ei poista tämän tuotteen ”valoa”, vaan suosittelen ehdottomasti puuterointia päälle jos peiteaine mielestäsi loistaa liikaa :)
Tällä tuotteella ei siis peitetä näppylöitä, vaikka tuotteen nimi onkin peiteaine eli concealer.

 Valonhehkun takia tuote loistaa liikaa, jolloin se vaan korostaisi näppylöitä.

Olen käyttänyt Isadoran valopeiteainetta useasti juhlameikissä ja se kyllä on hyväksi havaittu monella eri ihotyypilla ja eri-ikäisellä meikattavalla.

Ainoa miinus tuotteessa on tuo ”innovatiivinen” vaahtomuovipää. Kun kierrät tuotteen rungosta lisää peiteainetta esille, peiteaine pumppautuu automaattisesti vaahtomuovipäähän, josta se onkin erittäin helppo annostella töpöttelemällä iholle. 
MUTTA. Myös omassa käytössä tämä vaahtomuovipää on mielestäni hieman epähygieeninen saati muita meikattaessa.


Niin. Mähän sitten revin sen vaahtomuovipään irti ja pumppaan tuotetta ensin kämmenelle ja siitä siveltimellä iholle :) Jos nyt oikein radikaalisti muutan totuttuja meikkitapojani, niin kiireessä taputtelen tuotteen silmien alle sormin. Ilman vaahtomuovipäätä-
Ja elän taas hehkuen! :D

Hinta n. 23,60€
Saatavuus: mm. Sokos

Kirpeetä pakkaspäivää Helsingistä käsin, 

Eija <3

***Tuote saatu blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit