Parhaat tuotteet ikinä!

Moikka moi!

Takana on erittäin tapahtumarikas viikko.

Ehkä niin tapahtumarikas, että viikonloppu meni sitten osittain lepäillessä ja osittain työnteossa.

Täytyy kyllä myöntää, että tällä hetkellä olen erittäin onnellinen työssäni!

Tähän pisteeseen missä nyt seison on kyllä vaadittu suhteellisen paljon itkua, naurua, joustamista ja kovaa työntekoa, mutta olen tällä hetkellä erittäin onnellinen työni suhteen.

Haaveilin monta vuotta yrittäjyydestä ja nyt kun olen päässyt tässä vauhtiin niin täytyy sanoa, että enemmän tällä hetkellä näkyy hyviä puolia päätöksessäni.

Vaikkakin huomaan, että tavallaan ajatukset on kokoajan työssä ja kalenterissa ja uusien asiakkaiden hankinnassa, niin aina kun työni aloitan se ei todellakaan tunnu mitenkään pakkopullalta.

Olen tehnyt monta vuotta töitä, jotka eivät todellakaan ole palvelleet itseäni kehittämisentasolla vaan lähinnä pullistaneet pankkitiliä. Älkää nyt vaan saako mitään Kroisos Pennonen -kuvaa musta, tarkoitin tuolla lauseella sitä, että ainoa mitä työltään ennen odotti oli palkkapäivä. 

Halusin työn jossa voin aina kehittää itseäni "vain taivas rajana" -ajatuksella. 
Nyt se on helpompaa kun on itsensä pomo :)

Tänään kun istuin koneelle ja aloin kirjoittamaan, niin osittain tunnen myös suurta syyllisyyttä. 

Anteeksi ja KIITOS ystävät, kun olette ymmärtäneet ja tukeneet minua työssäni ja valinnoissani työni suhteen. Tiedän, että tällä hetkellä teen töitä suhtellisen paljon ja lisäksi minun prioriteettini kärkipäässä on perheeni. Ja olenkin näiden ruuhkavuosien aikana laiminlyönyt ystäviäni. Se itseasiassa tuntuu tänään todella pahalta. En tiedä alkaako kuukautiset vai vaihdevuodet, mutta tänään on itkettänyt :)

Olen päässyt pois siitä sairaasta kierteestä; käyn päivätöissä, kirjoitan illat ja vapaat aamut ja viikonloput. 

Nyt kun olen jäänyt pois vakituisesta päivätyöstä, aloitin yrittäjyyden ja teen osa-aikaisesti opetustyötä sekä kirjoitan blogia, niin elämä on huomattavasti hempompaa. Haluan olla hyvä äiti ja tiedän sitä olevani, mutta haluan olla myös hyvä ystävä ja hyvä vaimo. 

Nyt, koskaan ikinä, ne ruuhkavuodet on varmaan kunnolla päällä.

 Ja silti itseäni on helpottanut tehdä elämässä kunnon prioriteettijärjestys asioille ja hoitaa vain ne tärkeimmät. 

On kyllä ihana huomata omassa persoonassani muutoksia, en ole niin pikkutarkka enää ja omille virheilleni osaan kunnolla nauraa :) On ihanaa huomata olevansa virheellinen ja keskeneräinen. Mutta on myös upeaa katsoa taakse ja huomata mitä on saavuttanut ja mihin todella on potentiaalia.

Meistä jokainen mittaa menestystään omalla tavallaan. Onko se kaunis koti, hyvä palkka, hieno auto vai onnellinen perhe-elämä. Vai kaikki tuo yhteensä.
Tässä kun on sattunut yhtä ja toista, niin itse nautin päivistä kun olemme terveitä. 
Olen miljoona kertaa sanonut, että jos joku tarjoisi terveyttä miehelleni ja saisin nähdä hänet kävelevän, antaisin aivan kaiken materian mitä omistan siitä hyvästä.

Tämän vuoksi olenkin oppinut arvostamaan terveyttä ja sitä kautta syntyvää onnellisuutta eritavalla kuin ennen. 

Arvostakaa itseänne ja arvostakaa toisianne.

Ja sitten kun olen vuodattanut kaiken tämän, niin kevennän linkkaamaalla uusimman videoni, jossa esittelyssä on omat lempituotteeni kautta aikojen :)

Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille <3

Eija
Kommentit

Suositut tekstit