Kun pinta kuivuu

Moikka!

Kyllä se talvi yllättää ne autoilijat ja kosmetologit myös :)

Aina ne kylmät ilmat sieltä tulee, tosin nykyään paria kuukautta myöhemmin kuin ennen, mutta takuuvarma kylmänrintaman saapuminen on näillä leveysasteikoilla aina edessä.

Nyt kun syksy ja alkutalvi olivat leutoja, innostuin kokeilemaan kuorivia tuotteita TODELLA siis tarkoitan TODELLA paljon. Järki siinä jossain vaiheessa kolkutti, että tällä menolla testaukset saavat ikävän lopun, kun ne ensimmäiset pakkaset naamaan kolahtaa. 

No, koska kiinnostus fysiologiaan on taas vienyt ammatillisessa mielessä mua enemmän eteenpäin kuin järki, testailin aimo annoksen hedelmähappoja.

Ja naps.

Ei lässähtänyt lottovoitto, vaan ihon todellinen kuivuminen.

Ja sitten kaapille tarkistamaan kosteuttavien tuotteiden anti, kiitos.


Lokakuussa kävin tapaamassa Turun Saga Trade Finland Oy:ssa (ent. Sunborn Saga) kouluttajaa ja Stagecolor:in Tuotepäällikköä. 

Joni Rantanen on pitkänlinjan ammattilainen kosmetiikka-alalla ja meillä oli erittäin mielenkiintoinen keskustelu siitä, mihin suuntaan trendit tällä hetkellä alaamme vievät. 

Tykkään muutenkin Jonin tavasta kouluttaa ja kertoa tuotteista. On miellyttävää kuunnella pohdintoja uutuus tuotteista, kun on kouluttaja, joka osaa verrata niitä jo kaupoista löytyviin tuotteisiin. Ja kouluttaja, joka ei lyttää muita tuotteita, mutta osaa perustella omat parhaansa.

Kiinnostuin todella paljon kolmesta tuotteesta. Ja nyt niistä esittelyssä tämä ensimmäinen, joka on elvyttänyt pintakuivaa ihoani todella tehokkaasti! 

Kerroin Jonille haluavani testiin tuotteen, joka on monikäyttöinen. En siis halua kymmenittäin ns. perusvoiteita kaappiini, vaan haluan jonkun tuotteen, joka taipuu tarvittaessa moneksi ja eri-ikäisille ja vielä sen pitäisi sopia kaikille ihotyypeille.

Ja tämä se siis kuulemma on!

Phytomer Hydracontinue Flash Hydratant 12H 

Tämä seerumi on mielestäni perinteisen ns. juoksevan seerumin ja geelin välimuoto. Tykkään todella paljon tästä geelimäisestä koostumuksesta, koska se ei heti valu sormien välistä karkuun ja levittäessä iholle tuote kuitenkin ihanan kevyt!

Voit käyttää seerumia iholle aamuin illoin joko yksinään tai voiteen alla. Seerumin päälle levitettävä voide tehostaa raaka-aineiden ansiosta seerumin vaikutusta, joten kannattaa pitää huolta siitä, että seerumi ja voide ovat valittu samasta sarjasta. 

Lisäksi tätä geeliä voit halutessasi sekoittaa nestemäisen meikkivoiteen sekaan, jolloin saat meikkivoiteesta todella kuultavan ja superkosteuttavan pohjan! 
Kaikki pintakuivat; kokeilkaa tätä kikkaa, se todella toimii!

Jos taas et halua käyttää meikkivoidetta, mutta kaipaat voiteelta lisää buustia iholle, niin lisää tätä geeliä hieman voiteen joukkoon. 

Ja tätä mä rakastan! Sitä että yhdelle, YHDELLE tuotteelle löytyy moninainen joukko käyttötarkoituksia :)


Mutta koska markkinat on täynnä kosteuttavia seerumeita, niin teitä varmasti kiinnostaa että miten juuri tämä kyseinen tuote voitti mun äänen puolelleen?

Tässä seerumissa teho perustuu Undaria -leväuutteeseen. 
Levää käytetään useaan eri käyttötarkoituksiin kosmetiikassa, niin puhdistukseen kuin kosteutukseen. Tässä tapauksessa levä sitoo vettä voimakkaasti näin kosteuttaen ihoa. Tuotteessa on ihana raikas tuoksu ja se on todella riittoisaa.

Mutta mä usein löydän tuotteista jotain valitettavaa. Tässä tilanteessa se on pipettipakkaus. Nyt kun tuote on ollut päivittäisessä käytössä, niin pullon reuna alkaa olla todella sotkuinen. Pipettiä joutuu usein pumppaamaan, jotta tuotetta saa helposti annosteltua ja tuosta pumppaamisesta en tykkää. 

Jos tässä pullossa olisi painopumppu, niin AH, se ois täydellinen :)Mutta koska ihon pintakuivuus on todella parantunut tämän tuotteen myötä, niin uskallan isolla kädellä tätä teille kaikille suositella!

30 ml tuotepullo takaa todellisen raikkaan nautinnon myös tuoksullisesti, sillä ihan kuin nurkan takaa ois kurkannut aurinko ja meri kun tätä tuotetta tuoksuttelee...?

Hinnat vaihtelevat ostopaikan mukaan, mutta suositushinta tuotteelle on 40€ ja seerumin koko 30ml.

Löytyykö tätä jo ennestään teiltä vai heräsikö kiinnostus seerumiin?

Saatavuus: mm. Sokos, Naantalin Kylpylä

Ihanaa tulevaa alkavaa viikkoa kaikille :)

Eija

***Tuote saatu blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit