Puhdista iho savella!

Moikka!

Mä RAKASTAN puhdistavia naamioita.

Niiden käytön jälkeen on aina niin ihana ja rasvaton olo iholla. Olenkin metsästänyt tehokkaita ja muutaman minuutin käytöllä toimivia naamioita. 

Kokoajan tulee muuten enemmän ja enemmän kiinnitettyä huomioita tuotteiden markkinointilauseisiin. 

Se, että markkinoilla on satoja ja varmasti myös tuhansia erilaisia puhdistavia naamioita iholle, niin on ollut todella mielenkiintoista etsiä tuotteiden myyntiargumenteista eroavaisuuksia ja toimiiko tuote myyntilauseen tavalla.

Sain testiini Naantalin Apteekista Vichy Masque Argile Purifiant Pores
eli ihohuokosia puhdistava savinaamio.Savi on varmasti yksi suosituimmista ainesosista kun puhutaan ihon puhdistajista. 

Mutta mitä savi konkreettisesti iholla tekee?

Savi on erittäin imukykyistä. Savi itsessään imee epäpuhtauksia elimistöstä ja samalla luovuttaa ihmiskeholle ravintoaineitaan. Savella sanotaan olevan sähkömagneettista taipumusta, jolloin sen pitäisi voida hoitaa ihoa jopa solutasolla. 
 Savella on todistetusti antibakteerinen vaikutus iholla, tämän vuoksi erityyppisiä saveja käytetään paljon ihonhoidossa.

Savea käytetään myös sisäisesti nautittuna erityisesti puhdistavissa detox- kuureissa. Sisäisesti nautituista saveista tunnetuin taitaa olla Bentoliittisavi. 

Samaista Bentoliittisavea on muuten tässä Vichy:n puhdistavassa naamiossa.
  
Bentoliittisavi poistaa myös nestettä eli sillä on lymfaattinen vaikutus ihoon. Ja kun nestekierto ihossa paranee, niin antibakteerinen vaikutus ihossa paranee. Tämän vuoksi savinaamiot toimivat akneiholla hyvin. 


Tätä tuotetta markkinoidaan rasvoittuvalle ja sekaiholle. Eli omalle sekaiholleni tämän tulisi siis sopia. Tuote sisältää kahta eri mineraalisavea eli kaoliini -ja bentoniittisavea. Koostumuksessa on 15 mineraalia sisältävää Vichy Thermal Spa -lähdevettä, joka on peräisin Ranskan vulkaaniselta alueelta.

Tuote lupaa, että iho tuntuu välittömästi käytön jälkeen pehmeältä ja puhdistuneelta. Yhdessä kuukaudessa ihohuokoset näyttävät huomaamattomilta ja iho on tasapainoinen. 

Oon täys ilonpilaaja. Mä en tiedä MITÄÄN tuotetta, joka voimakkaasti kuukaudessa supistaa laajentuneet ihohuokoset melkein huomaamattomiksi. Ja en myöskään aktiivisella naamion käytöllä sitä huomannut. Ainoa milloin olen konkreettisesti nähnyt ihohuokosten supistuvan on laitehoidot kasvojen ihonhoidossa. 

Se mitä tämä tuote tekee; puhdistaa ja jättää iholle raikkaan olon. Ja plussaa ehdottomasti kermaisen pehmeästä koostumuksesta, joka myös kuivuttuaan iholle lähti helposti lämpimällä vedellä huuhdeltuna pois.


Ja hei, tässä on naamio, joka vaikuttaa hampaidenpesun ajan! Eli vaikutusaika on 3-5 minuttia.

Joten ei voi valittaa ettei ole ihonhoidolle koskaan aikaa ;)

Yhteenvetona todettakoon, että tykkäsin naamion jättämästä raikkaasta tunteesta ja siitä, että vaikka savinaamioilla on yleensä hyvinkin kuivattava jälkivaikutus, niin myös herkkäihoinen uskaltaa tätä tuotetta käyttää, koska selkeästi tuo lähdevesipohja ja Aloe Vera uute naamiossa myös kosteuttaa ihoa. 

Hinta n. 24,90€/ 75ml
Saatavuus mm. Naantalin Apteekki

Onko tämä naamio tuttu?

Eija

***Tuote saatu blogin kautta testiin***


Kommentit

Suositut tekstit