Metallia!

Moikka!

Muutama meikkikuva on pakko julkaista! Olen täysin ihastunut kaikkiin syksyn trendissä olevaan metallimeikkiin.

Nythän on trendikästä viistää metallisävyjä meikissä hillitysti. Jos siis laitat sähäkät metalliset huulet, niin unohda kiilto ja kuulto muualta kasvoilta. Ja täytyy kyllä myöntää että mattapohjameikki sopii ihan täydellisesti metallisävyjä korostamaan!Yhdistin hyvinkin kevyellä kädellä metallinhohtoa antavat luomivärit täyteläisiin kulmiin ja kevyen pinkkisiin huuliin. Tämä yhdistelmä oli mielestäni todella raikas ja kuitenkin jo hieman syksyinen, joten tästä meikistä on luvassa tutoriaali :)

Nuo vaahtoluomivärit on jotenkin mun juttu, tykkään niiden koostumuksesta ja siitä, että rauhassa kuivattuaan ne kyllä pysyy menossa mukana vähän rankemmassakin vesisateessa. 

Olen käyttänyt Oriflamen the ONE -linjan vaahtoluomivärejä pitkään, nyt löysin Essencen sarjasta muutaman helmen niiden rinnalle :)
Niistä lisää kun saan sen tutoriaalin ulos.

Nyt on meneillään ihan sairaalloinen kausi, tekisi mieli ostaa kaikki uutuus meikit syksykokoelmista! Hirveetä. 
Mun kukkaro ei kestä, eikä meikkikaappi.

Joskun on tälläsiä trendejä, että useassa sarjassa on todellisia himotuksen kohteita ja nyt on vaan pakko kulkee laput silmillä, koska en vaan millään pysty törsäämään rahaa kosmetiikkaan.

Investoin uuteen kameran objektiin ja moni varmasti tietää, että se jos joku on todellinen investointi...mutta koska halusin saada parempia kuvia, niin oli pakko satsata parempaan.
 Noh, eiköhän se usean vuoden tässä palvele :)

Mutta jatketaan taas, tulossa pian esittelyyn ihanat hiustenhoitotuotteet ja upeat luksus putsarit!!! :)

Hola!

Eija


Kommentit

Suositut tekstit