Tyhjiä purkkeja!

Hola ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

Monessa blogissa on usein postauksia loppuun käytetyistä tuotteista. Joku varmaan muistaa, että aloitin kerran postaamaan myös samaisesta aiheesta, mutta oikeesti...mulla loppuu NIIN vähän tuotteita, että ajattelin ettei ketään kiinnosta katsella ainoastaan tyhjiä shampoo/hoitoaine tai suihkugeeli tuubeja...MUTTA. Silläkin uhalla ettei tää oikeastaan ketään kiinnosta, niin ylpeänä esittelen pari loppunutta tuotetta!

Ja ne tulee tässä.


Jep. Bepanthen. 

Olen suurkuluttaja. Kynsinauhat, huulet ja pienet ruhjeet hoidan tällä luottotuotteella. Tänään haettu apteekista 2 tuubia lisää kaappiin :) 

En todellakaan ole mikään huulirasvojen käyttäjä, en edes muista koska huuleni olisivat edes rohtuneet. Ainoastaan iltaisin laitan tätä yöksi ja aamulla huulet ovat super pehmeät!


Lumenen Invisible Illumination  Instant Glow Beauty Serum eli suomeksi sävyseerumi kasvoille. 

Edellisen postauksen pohjameikin tein kyseisellä tuotteella. Nyt tuotteesta tulee enää kaapimalla, joten lasken sen loppuneeksi :)

Lumene onneksi lisäsi tämän yhden sävyn valikoimaan kaksi muuta sävyä, yhden vaaleamman ja yhden tummemman. Nyt tarjonta on parempi ja päätinkin ostaa työpakkiini myös sen vaalean version, sillä tällä tuotteella tulee todella kaunis pohjameikki etenkin kesällä!

Urban Decay Naked Skin Concealer on mielestäni paras peiteaine tummille silmänalusille! 

Levitän tämän aina ensimmäiseksi silmänalusille, annan hetken aikaa nestemäisen peiteaineen kiinnittyä iholle (vesi haihtuu ja voiteesta tulee pigmenttisempi) ja taputtelen sen kevyesti sormin tai meikksienellä iholle. 

Tästä löytyy vielä vaaleampi sävy joka on melkein jopa vaaleanpunainen peiteaine.

 Se sopii hyvin vaalealle iholle korjausväriksi, jos tummat silmänaluset vaivaavat. Kun taas tämä persikka sävy sopii parhaiten keltapohjaiselle astetta tummemmalle iholle. Älä suotta pelästy tuota voimakasta persikanväriä, koska se sopeutuu ihon omaan sävyyn hyvinkin nopasti lämmetessään. Persikka taittaa voimakkaasti pois sinisyyttä, joten tästä syystä tuo sopii tummien silmienalusten kirkastamiseen.


SASSOON Spray Shine eli super hyväntuoksuinen ja ihanasti kiiltoa hiuksiin tuova lakka! Tämä spray antaa todella pienen kiinnityksen, mutta sitäkin voimakkaamman kiillon. Tämä purkki sihisee tyhjyyttään, joten uutta metsästämään ja pian!

Muutaman hassun tuotteen olen siis loppuun kuluttanut :)

Loppuun vielä: Lumenen meikkipaketin voittaja on arvottu!
Paketti postitetaan voittajalle nimeltä....

 Jossu

ONNEA!

Voittajalle lähtee sähköpostia tästä ja nyt :)

Eija

Kommentit

  1. Mun mielestä nää loppuneet on aina kivoja, vaikka olis vaan muutama purnukka ja tuubi listattavana. :)

    Minttu
    https://lifeofmenta.wordpress.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit