Kuivaöljyä pohjaan?

No moikka moi!

Viikonloppu vain suhjahti mennessään! Olimme eilen mieheni kanssa ystävämme 40-vuotis juhlilla Liedossa ja täytyy kyllä taas tunnustaa, että en muista koska olisin nauranut niin paljon kuin lauantaina!

Sää suosi juhlia, tarjoilut oli ihanat ja oli mahtavaa tavata uusia ja vanhoja tuttavuuksia. 
Mulle henk.koht. syntymäpäivät on iso juhla. Mietin vain tuolla lauantain juhlissa, että oli ihanaa katsoa kauniita ja onnellisia ihmisiä, jotka oikeasti nauttivat omasta iästään ja itsestään.

Ikähän on kasallinen numeroita, mutta ei sovi väittää etteikö itselläni joskus ikäkriisi olisi painanut päälle. 

Tällä hetkellä tunnen olevani hyvässä iässä. Ja varmasti olen sitä myös 10 vuoden päästä. Ja 20 vuoden päästä. Mihin asti sitä sitten ikinä pääseekään. 

Syyskuussa täytän 34. 
Toisille se on iso ikä, toiset taas nauravat kun olen vielä niin nuori. 

Mutta mitäs me nyt niistä iän numeroista murehditaan, laitetaan sitten meikkiä jos oikein rupee joku kohta ihossa harmittamaan, vai mitä? ;)


Ja JOS nyt sitten ikääntymisen, hormonaalisten muutosten, stressin, univajeen ym. seurauksena iho alkaa kuivumaan ja meikkipohja näyttää suttuiselta ja elottomalta, niin tässä tulee esittelyyn jotain, minkä avulla unohdat paksut ja nuhjuiset meikkipohjat:

Lumenen sävytysseerumi+Nuxe kuivaöljy.

Nämä molemmat tuotteet ovat siis todella kosteuttavia, joten rasvoittuva iho voi heti alkuun unohtaa näiden yhdistämisen, sekaiho voi jatkaa kuulolla ja normaali/kuivaihoisen kannattaa poimia tämä vinkki talteen. 

Kesä tekee iholle aina hyvää, valonmäärä lisääntyy, ollaan paljon ulkona ja mielikin on monella kesäisin virkeämpi. Kaikki tämä vaikuttaa voimakkaasti ihon kuntoon, mutta silti muistan kun työskentin kosmetologina hoitolassa, että monet hakivat kesäisin apua ihon kuivuuteen.


Nuxe:n kuivaöljy sisältää hienoja, hienoja glittereitä, jotka tasaantuvat nesteessä hienojakoisesti. Kiilto ei ole voimakas, mutta sopii sekoitettuna meikkipohjaan täydellisesti.
Näin sekaihoisena puuteroin t-alueen huolellisesti, mutta levitän näitä kahta yhdistettynä kauttaaltaan poskille ja kaulalla. Lopuksi olen vielä sipaissut kuivaöljyä pelkästään decolletelle ja säärille. Sokerina pohjalla; voit levittää kuivaöljyä hiusten pituuksiin, saaden niihin upean kiillon!

Kuivaöljyn saatavuus:
mm. Sokos 
22,50/50ml


On todella kivaa leikkiä hieman kemistiä ja sekoitella meikkipohjia keskenään ja varsinkin kun saa aikaiseksi kesälle sopivan cocktailin! 
Unohda siis paksu meikkipohja ja testaa tämä!

:)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit