Matkalle mukaan!

Moikka moi!

Onko tuttu tunne? Matka lähestyy ja pitäisi vielä lakata kynnet pikapikaa?
Niiden kuivatus tuntuu kiireessä ikuisuudelta ja auta armias, jos otat varovasti laukun ja takin kainaloon, selviät naarmuitta autolle asti, käynnistät auton ja töks! Kynsi osuu johonkin, lakat on rullalla ja mietit yritätkö vain olla välittämättä yhdestä rumasta kynnestä vai palaatko sisälle poistamaan kaikki lakat.
Noh, aikaa ei ollut palata sisälle poistamaan kaikkia lakkoja, mutta onneksi laukussa oli pakattuna nämä!


Oriflamen kynsilakanpoistolaput!
Purkissa on 26 kappaletta asetoonittomia kertakäyttö kynsilakanpoistolappuja. 
En koskaan kanna reissuilla mukanani kynsilakanpoistoainetta, joten nämä laput olivat enemmän kuin tervetulleita tähän pääsiäiseen kun edessä on pieni miniloma.


Kannen alla oli folio, jonka poistin kokonaan purkista. Nyt jälkikäteen mietin, että ehkä kuitenkin kannattaa jättää folio kannen alle, koska se tekee purkkiin pienen okkluusioilmiön, jolloin lapuista ei haihdu lakanpoistoaine niin helposti. 

Ilman glitteriä olevat lakat lähtivät näillä lapuilla pyyhkäsemällä vaivatta, mutta koska asetooniton lakanpoistoaine ei ole niin tujua tavaraa kuin asetoonillinen, niin glitterilakkoja sai hangata kyllästymiseen asti pois. 

Käytin 2 lappua kaikille sormille yhteensä, joten koko paketin 26 lappua on kyllä kesän rientoihin ihan sopiva määrä :) Huomasin, että uudelleen avattuna päälimmäinen on aina osittain kuivahtanut, mutta heti se seuraava lappu on taas täysin käyttökelpoinen. Joten älkää poistako kokonaan sitä foliosuojaa niinkuin itse tein!

Hintaa näillä lapuilla on 10,00€.


Ostin kevään kunniaksi itselleni kaksi uutta kynsilakkaa. Tässä Isadoran kokoelmasta IHANA "Dolce Rose". Upea persikkasävy, joka kimaltaa valossa pieniä kultahippuja! Kahdella kerroksella täysin peittävä lakkaus. Ja PS. pysyy kynsillä todella hyvin!


Toinen Isadoran sävy on "Sparkling Champagne". Kevyesti persikkaan taittava väri, jossa sekä isoja että pieniä glittereitä. Kyllä näillä lakoilla saa pääsiäiseen väriä!

Ihania pyhiä teille kaikille!

Eija

***Lakanpoistolaput saatu Oriflamelta***

Kommentit

  1. Ihania lakkoja ja nuo poistolaput vaikuttivat todella mielenkiintoisilta :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit