Like a BOS!

Holaa!

Sain tuotteita testiini thebos.fi nettikaupasta. 

Kyseinen nettikauppa on itselleni täysin uusi tuttavuus, joten oli mielenkiintoista käydä katsastamassa heidän tarjontansa.

Kyseessä on suomalainen kosmetiikkaa myyvä nettikauppa, jonka valikoimasta löytyy Tecnic, W7, Blush Professional ja St.Moriz. 

Entuudestaan olenkin jo käyttänyt Tecnic:in meikkejä sekä St.Moriz:in itseruskettavia, mutta nyt kävi lähetyksen kanssa hyvä tuuri, sillä näitä meikkejä joita sain en ollutkaan ennen kokeillut.  


Ylhäällä vasemmalta: W7 Selfie! puuteri 8,90€
W7 The Fixer Long Lasting Fixing Face Spray  Matte (18ml) 8,90€

Tuo pieni meikinkiinnityssuihke oli tämän porukan yllättäjä! Pieni näppärä pullo menee hyvin esim. matkoilla mukana, mutta jokapäivä käytössä se on kyllä auttamatta liian pieni. 
Meikki pysyi hyvin mattana koko työpäivän, eikä suihke jätä kasvoille minkäänlaista kalvoa, siitä plussaa!

Suihkuta tuotetta n. 30 cm päästä valmiin meikin päälle. Huom! Tuote laitetaan siis myös puuterin päälle. Suihke viimeistelee meikin kiinnittämällä puuterin ja meikkivoiteen toisiinsa. Jos siis puuteria on syystä tai toisesta humahtanut kasvoille liikaa, saat tällä suihkeella tasoitettua ihoa nopeasti.


Meikkipussukka: Cailap


Technic Mega Nudes luomivärisetti 4, sisältää 12 neutraalia nudesävyä. 

Olen todella huono käyttämään näin neutraaleja sävyjä, ehkä pitäisi opetella :)
Mustassa ei ollut voimakas pigmentti, mutta vaaleat ja kimaltavat sävyt vetivät tällä kerralla todella pitkän korren! Hyvä pigmentti ja pehmeä koostumus takaa helpon levittämisen luomelle ja hyvän häivytyksen. Paletti sisältää sekä kiiltäviä että mattasävyjä.

Tähän 8,90€ hintaan paletti on hyvä löytö!


Olen ostanut tämän Tecnic:in varjostuspaletin noin vuosi sitten, mutta onneksi ostin sen voidemaisena, sillä nyt sain puuteripaletin itselleni. 

Paletti sisältää 4 varjostusväriä ja 4 korostusväriä. 

Mukana on myös kaunis kimaltava vaalea sävy korostuksiin, josta tykkäsin todella paljon arkimeikissä. Ei liikaa hohdetta, mutta kyllä kevyt korostus päivämeikissä piristää ilmettä :)

Sävyt ovat itselleni sopivia, mutta ihan vaalean neidon on turha tätä palettia ostaa. Jos käytät meikkivoiteesta sävyjä 2 tai 3, niin siinä tapauksessa tämä varjostupaletti tulee olemaan sinulle hyvä.


Sävyt yllättivät pigmenttisyydellään! Kerrostamalla sai todella voimakkaan varjostuksen tehtyä. Tämä setti jää arkikäyttööni :)

Mukana on myös keltainen korostusväri, josta muuten usein kysellään, että mihin sitä keltaista sävyä voi käyttää. 
Suosittelen lisäämään kevyesti silmien alle keltaista puuteriväriä, koska keltainen sävy neutralisoi tummia silmänalusia.

MUTTA HUOM! Lisää puuterisävyjä oikeasti kevyellä kädellä ja pienellä siveltimellä. Liika puuteri korostaa uurteita silmien ympärillä ja sitähän nyt kukaan ei tiettävästi halua tehdä... :)

Hintaa tällä paletilla on 9,90€.


Tämä puuteri on kyllä uskomattoman kevyt ja hienojakoinen! Levitä puuteria kauttaaltaan kasvoille isolla siveltimellä, jolloin saat tasaisen ja ohuen kerroksen. VINKKI: levitä puuteri ENNEN meikkivoidetta! Saat luotua puuterilla hyvän pohjan nestemäiselle meikkivoiteelle.

Vaalea, viileä sävy tuo kasvoille valoa ilman kimalletta ja saat nopeasti luotua kirkastavan vaikutelman.

Tänään kyseisellä nettikaupalla on muuten hyvät alet menossa, joten menkäähän tekemään löytöjä! :)

Mukavaa aprillipäivää kaikille!

Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta testiin***

Kommentit

  1. Selfie puuteri on ihan ehdottomasti joukon kiinnostavin, kivoja tuotteita kyllä kaikki muutkin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit