OH MY GLOSS!

Hyvää huomenta ja erityisesti hyvää alkavaa uutta viikkoa kaikille!

Kun postilaatikkoon alkaa tipahtelemaan kevään uutuus meikkejä IHANISSA sävyissä on tunnelma hieman ristiriitainen. Nyt on talviset ulkoilukelit enemmän kuin kohdillaan ja mikäs sen mukavampaa kuin rämpiä lasten kanssa kinoksissa pilkkihaalarit päällä :)

Eihän se siis mitenkään erikoista ole, että tässä helmikuun lopulla on upeat talvimaisemat, mutta MIKSEI sitä lunta voinut vaan tulla jo marraskuussa?!

Sitä jotenkin ehti kääntämään ajatukset kevääseen, kun aurinko paistoi ja ränneistä tihkui lämpiminä päivinä vettä. Toisaalta tämä lumi on aivan ihanaa, toisaalta odotan kevättä. 

Ja siinä vaiheessa kun kevään uutuudet iskee postilaatikkoon, niin kevät on jo käytännössä käännetty meikkaajan mielelle :)


Sain Berneriltä testiini Rimmel:in uutuus Oh My Gloss! Oil Tint -huulikiillot. Kyseessä on kevyt, helposti levityvä, hoitavia öljyjä sisältävä huulikiilto. Näissä kiilloissa on lisätty Shine Flex -yhdiste, joka auttaa saavuttamaan superkiillon huulille!

Kiillot sisältävät ruhtinaallisia öljyjä kuten kookosöljyä, graniittiomenaöljyä ja Abyssinian öljyä.
Tämä tuote ei siis kuivata huulia, päinvastoin!

Huomasin näiden tuotteiden myötä, että omistan hyvin vähän Rimmel:in meikkejä! Itseasiassa nyt nopeasti mietittynä minulla taitaa olla heiltä yksi huulipuna ja yksi rajausväri.

Siis YKSI huulipuna ja YKSI rajausväri.

Jäin miettimään onko joku syy miksi en ole innostunut ostamaan Rimmel meikkejä?
Ne on kuitenkin suhteellisen halpoja ja helposti saatavilla, sillä useat marketit ja tavaratalot tarjoavat heidän meikkejään. 

Ei.

Ei nyt multa ei tuu mitään selitystä, miksi en ole juuri koskaan ostanut Rimmel:in meikkejä.
Ehkä täytyy antaa mahdollisuus ja testata joku meikkivoide ja ripsiväri kyseiseltä merkiltä :)


Ihastuin todella paljon näihin upean muotoisiin, kulmikkaisiin hylsyihin! 
Apligaattori on pehmeä ja suhteellisen leveä ja pitkä, joten kiilto levittyy huulille helposti. 

Huulikiilto sisältää hieman väriä antavia pigmenttejä, mutta päätarkoistus on korostaa kiillolla huulten omaa sävyä. Kaikista voimaikkain punainen tuo kyllä huulille kauniin sävyn! 

Itse olen vahvojen sävyjen suuri fani, joten kevyt pigmentti vaaleimmissa jäi allekirjoittaneelle aivan liian vaaleiksi. Tämä on puhtaasti tottumuksesta, sillä yksinkertaisesti rakastan puhtaita ja voimakkaita sävyjä huulilla.


Oh My Gloss -sävyjä on saatavilla neljä:

Smart Pink
Master Pink
Modern Pink
Pop Poppy 

Hinta n. 7,50€/kpl (riippuen ostopaikasta)

Näistä kaikista on tulossa vielä kuvat meikin kanssa, jotta huomatte pienet pigmenttiset erot kiiltojen välillä. Huulikiilto on aina kiilto, se pysyy vähemmän aikaa huulilla kuin huulipuna, mutta annan plussaa tuosta hoitavasta öljypohjasta ja ihanasta hylsystä!
Ei hintakaan päätä huimaa ;)


Väriä maanantaihin!

***tuotteet saatu testiin blogin kautta***

Eija

Ps. Käy osallistumassa arvontaan, jossa voit voittaa itsellesi tuotepakkauksen :)
Tästä linkistä pääset arvontaan.

Kommentit

  1. Silloin kun vielä käytin huulikiiltoja enemmän, multa löytyi juurikin pari näitä Rimmelin Oh my glosseja, tosi kivoja hintaansa nähden. ^_^

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit