M ON D AY!


Oikein ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Sunnuntai oli pyhitetty meikeille, vaikka ulkona oli niin uskomattoman kaunis ilma! Mutta meikkailu inspis yllätti ja kuvaaminen alkaa valoilmiön takia onnistua päivisin sisätiloissa ilman lisävaloja, niin miksipä ei meikkailla :)

Otin pitkästä aikaa käyttööni Urban Decay Naked3 paletin, koska eräs tuttavani pyysi meikkivinkkejä tulevan kevään juhliin. Mietin nanosekunnin, että hitto, Urban Decay3 on aivan täydellinen setti tulevan kesän juhlijoille. Kaunis, ruuskukultainen paletti sisältää uskomattoman määrän hienoja, hentoja sävyjä ja mikäs sen parempi väri-iloittelu olisikaan kevään juhliin?


Tarkoitukseni ei todellakaan ollut laittaa tummaa huulipunaa kaveriksi, mutta minkäs teet, kun NYX:in Lingerie huulipuna on vaan NIIN ihana! Työkaverini ei sävylle yhtenä päivänä lämmennyt lainkaan, sanoi että aikas tumma päiväkäytöön. Jotenkin itse en osaa vierastaa näitä tummia sävyjä arkimeikissä, jos silmät on meikattu maltillisesti. Siis arkikäytössä. Tämä oli juhlameikki :)


Ripsiin harjasin pari kerrosta Orfilamen The ONE 5 in 1 Wonder -ripsiväriä ja lisäsin vielä Ardell irtoripset Demi Wispies sävyssä Black. 


Ja hei, katsokaa nyt tuota sävyä! NYX Lingerie "Embellishment".
Kyllä tässä blogissa on ahkerasti hehkutettu NYX:in meikkejä, mutta minkäs teet, kun hinta-laatusuhde on kohdillaan! Valikoima on Suomessa kasvanut NYX:in osalta hurjasti Jos emmit sävyjen välillä, niin kannattaa Googlettaa sävyjen nimien mukaan swatsit. Itse aina ensin googletan sävyjä ja sitten vasta menen kauppaan arpomaan värien kanssa :)


Muita NYX:iin rakastuneita?

Eija

Ps. Tarkemmat tuotelistat meikissä käytetyistä tuotteista tulossa pian... :)


Kommentit

  1. NYX:iin rakastunut ilmoittautuu! 💕
    Viimeisin hankinta on Angel Veil -primer. Ihana tuote! 😍

    VastaaPoista
  2. Maija: jep, tuo Primeri on mulla päivittäin käytössä...super ohut, mutta tasoittaa ihon hyvin!

    Satu: Ei kestä kiittää :) <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit