Tuote-esittely!

Moi kaikille!

Nyt kurkataan edellisessä meikissä nähtyihin kahteen tuotteeseen, joista lupailin esittelyä. Nyt olen kyseisiä tuotteita useaan otteeseen kokeillut, joten uskallan antaa mielipiteeni julki. 


Tykkään TODELLA paljon kuultovoiteista/kuultopuutereista. Käväisin taannoin The Body Shopissa ja huomasin, että heille oli valikoimaan lisätty 3 kuultovoidetta. Yksi sävyistä oli tumma ruskea, joka sopii mainiosta ruskettuneelle iholle. Toinen oli kuultava, kultaisen sävyinen, loistava yleissävy jokaiselle. Ja mukaani tarttui kuvassa oleva Honey Bronze, joka on kaunis, vaaleanpunainen sävy. 

Kuultovoide on helppo käyttää, koska voit levittää tuotetta joko sormella/suoraan purkista hankaamalla. Nämä voiteet soveltuvat siis korostukseen poskipäille, poskipunaksi tai/ja myös huulille. Itse olen käyttänyt kyseistä sävyä poskipunana. 

Hyvä Pigmentti ja helppo levittää. Kaunis pieni rasia, hinta n. 15€. Tykkään!
 
Vaikka kyseessä on voide, tuote ei ole niin helposti levittyvä kuin esim. huulirasva. Ja hyvä niin, muuten tuotetta tulisi kerralla liikaa! 


 Silmämeikissä nähtiin myös esittelyssä nämä Lumenen Natural Code -linjan vedenkestävä rajauskynä. Sävy oli ihana turkoosi ja pigmentti rajauksessa hyvä! Pettymys tuli vedenkestävyydessä. Myös ystäväni oli kokeillut tuotetta ja sanoi, ettei toiminut vedenkestävänä. Allekirjoitan. Ei toiminut minullakaan :(
Hintaa rajauksella on n. 8€

Tässä kesäisen päivän yhteenvedot kahdesta tuotteesta. Nyt tuli ruusuja ja risuja.

Eija


Kommentit

Suositut tekstit