Ihan Ykkönen, The ONE!

Nyt raapaistaan aluetta, joka jakaa totaalisesti mielipiteet: ns. kotimyynti tuotesarjat.

Ammattini puolesta kuulun erinäisiin seuroihin ja ryhmiin, joissa käydään välillä hyvin mielenkiintoisia keskusteluja kotimyynti meikki -ja tuotesarjoista. Näistä tunnetuimmat taitaa olla Mary Kay, Oriflame ja Avon. 

Olen itse ollut ainoastaan kerran Mary Kay -ihonhoito tilaisuudessa, josta kieltämättä jäi karvas maku suuhun. No enhän mä siä mitään syönyt, mutta ammattilaisen silmin monet ns. tekniset tiedot tuotteista ja ihonhoidosta oli niin karmaisevan ala-arvoiset, että sivusta seuranneena hieman jopa hirvitti, kuinka paljon ihmiset uskoivat kyseistä "ihonhoidon ammattilaista". Tiedän kyllä, että monet ammattilaiset myyvät myös näitä kotimyyntisarjoja, joten toivon että mielipiteeni ei tullut väärinymmärretyksi.

Noh, se oli siis vain yksi kerta. Pitäisi mennä uudestaan ja miellään jopa muutaman kerran, jotta voin kumota väitteeni.  

Ehkä minua itseäni eniten häiritsee se tituleeraus, että ilman alan koulutusta myyjä on "Ihonhoidon ammattilainen". Tässä ammatissa ei kukaan tule koskaan olemaan valmis, koska joka päivä tulee vastaan haastavia ihoja, joita hoitaa sekä minä, me että ihotautilääkäri. Kosmetologin ammatti mielletään helposti "kynsienlakkaukseksi" ja kasvohoidot "hieman läpsyttelyksi", mutta en edes muista koska olisin asiakkaan kynnet hoitolassa lakannut :) Työ on vaativaa ja tarkkaa ja vaatii ammattilaiselta paljon taustatietoa esim. miten raaka-aineet käyttäytyvät tietyllä ihotyypillä. Nykyään myös ihosairaudet ja kosmetiikan raaka-aine allergiat ovat lisääntyneet rutkasti, myös se vaatii ammattiosaamista työläiseltä.

Mutta ASIAAN! :)

Nyt kun Oriflame on mukana Suomen suurimilla kosmetiikkamessuilla, niin piipahdin heidän ständillään viime lokakuussa. Heillä tehtiin pikameikkejä ständillä ja esittelyssä oli myös ihonhoitotuotteita. Olen kokeillut muutamia ihonhoitotuotteita ja purkanut raaka-ainelistat tarkistaakseni mistä maksan. Täytyy sanoa, että meikkipuoli on vienyt voiton 100-0!

Oriflame on ruotsalainen kosmetiikkasarja. Heidän meikkejään olen kokeillut jo muutamia vuosia sitten, mutta en erityisemmin pitänyt niistä. Nyt sarjaan on tullut uusi linja; The ONE.
Olen ostanut tuttavani kautta kyseisen linjan meikkejä jo hyvän aikaa ja täytyy sanoa, että YHTÄKÄÄN pettymystä ei ole tullut vastaan! Se on siis paljon se!

Seuraavaksi esittelen 3 omaa lempparia. Valitsin luomivärin, huulimeikin ja yhden ripsivärin.


Aloitetaan yläpuolella olevista luomiväristä ja huulikiillosta. Ensinnäkin, ihanat, yksinkertaiset hylsyt! Hopea teksti, hopea korkki, tykkään! Luomiväri on vaahtomuoviaplikaattorilla levitettävä ja vedenkestävä. Tämä oikesti pysyy kuin tauti :) Valittavana 4 eri sävyä, tilasin testiin kauniin turkoosin sävyn. Hinta n. 12€

Power Shine huulikiilto oli ns. "ostin vahingossa hyvän kiillon" -ostos. Halusin tilata testiin yhden, glitterkiillon, tuli kiire ja otin hyvin neutraalin sävyn. Se on I-HA-NA! Kiva meloonin tuoksu, siitä plussaa. Tämä oli tarjouksessa, hinta 7,90€.


Yläpuolella swatsattuina sävyt. Tuo luomiväri on ihana, kermaisen pehmeä koostumukseltaan.  Molemmat levittyvät hyvin.
Sitten hankasin vielä paperilla värejä pois...kyllä se kestää!!! :)

Ripsivärin etsiminen ja löytäminen on aina yhtä tuskaa... omiin ripsiini tämä ripsari sopii mainiosti.

Kenelle:

-Sinulle, joka et taivuta ripsiä ennen värin laittoa.
-Sinulle, joka haluat että ripsiin tulee jo yhdellä kerroksella tarpeeksi massaa.
-Sinulle, joka haluat maksaa tästä vain 9,90!

Onko joukossa muita Oriflame -meikkeihin ihastuneita? Tai vihastuneita?

Viikonloppuja toivottaa,

Eija

Kommentit

Suositut tekstit