Väännänkö jo rautalankaa...

Toivottavasti teillä on vielä hermoja ja ymmärrystä kuunnella mun ikuista saarnaa silmämeikinpohjustajista :)
Palaan niihin uudestaan ja uudestaan, koska törmään lähes joka kuukausi siihen, että joku ystävistä/asiakkaista pyörittelee silmiään, koska rajaukset tai luomivärit kerääntyvät luomivakoon tai pahimmillaan pyyhkiytyvät päivän aikana pois.  Noh, eihän nyt kaikki sovi kaikille, mutta nyt esittelyssä olevat pohjustajat ovat toimineet omalla luomella, joka on rasvoittuva ja vaadin meikin pysyvyyttä ainakin 8h.

Syy miksi näin käy helposti luomiväreille/rajauksille:

-luomi on rasvoittuva tai kuiva
-luomivärin laatu ei takaa pysyvyyttä
-glitterisävyt liukuvat helposti ilman pohjustajia
-luomelle on laitettu meikkivoidetta
-luomella EI OLE pohjustusainetta

Kuten muutama postaus taaksepäin lupailin, esittelen teille Urban Decayn (juu, tätä saarnaa jatkuu myös tästä sarjasta!) 3 erilaista pohjustusvoidetta silmämeikille. 

Ensimmäisenä sarjan ORIGINAL -pohjustaja:

(kuvassa oleva pakkaus on testeri!)

Rakkenne tässä tuotteessa on rakeinen. Levittyessään muuttuu samettiseksi. Muuttuu luomella ihonsävyiseksi. Kulttituote. Pitää mitä lupaa :) Tämä löytyy ja pysyy meikkipakissani.

Toiseksi SIN -pohjustaja:

Tämä on itselleni uusi tuttavuus. Ja heti koukutti! Ihana, voimakas hohto! Tämä on ainoa oikea pohjustaja, jos tykkäät käyttää luomella voimakkaasti kiiltäviä/glitterisävyjä. Älä puuteroi päälle, jos haluat voimakkaan efektin. Tilaukseen meni että pamahti!

Ja kolmantena EDEN:

Hyvin mielenkiintoinen pohjustaja. Täysin matta. Siis TÄYSIN. Levittävyys tuntui aluksi tahmealta, mutta sormella levitettäessä tuote lämpeni ihon vaikutuksesta ja istui luomelle hyvin. Kevyt puuterointi päälle. Tämä on myös erinomainen aikuisella iholla, koska iän myötä silmät vetistävät helpommin ja näin ollen silmämeikki sotkeutuu auttamatta ilman hyvää pohjustajaa.

Kertauksena vielä levitys luomelle:

1. Älä levitä meikkivoidetta luomelle. Jos ihosi on normaali/rasvoittuva, meikkivoide alkaa ns. hikoilemaan silmäluomella ja lisää rasvaisuutta.
2. Levitä pieni määrä (noin nuppineulanpään kokoinen) pohjustajaa luomelle ja tasoita pohjustaja kulmakarvaan asti. Tasoita mahdolliset rajat joko siveltimellä tai sormella.
3.Vaihtoehtoisesti voit puuteroida luomen kevyesti. Tämä kiinnittää pohjustajan luomelle. Jos et puuteroi, lisää luomiväri ennen pohjustajan kuivumista!
4. Lisää vielä täysin mattaa, ihonväristä luomiväriä koko luomelle.
5. Jatka silmämeikki haluamallasi tavalla

Tässä vielä sävyt swatsattuina kädelle:

Vasemmalla Original, keskellä Sin ja oikealla Eden

Nämä ihanuudet löytyvät Tampereen tai Helsingin Sokokselta tai  www.sokos.fi ja sieltä Urban Decay -meikit. Hinta n. 24€

Eija

Ps. En hyödy ostoistanne mitenkään! ;) Tämä vain muistutuksena.

 

Kommentit

 1. (pakko sanoo tähän alkuun että kommentointi on tehty hankalaksi. Ite kirjotin just piiiiiotkän tarinan ja sitten pitikin valita profiili ja kirjautua googleeen.... Huoh)

  Mutta siis kysymykseen, voiko kasvoille tarkoitettua primeria käyttää myös luomilla? Ikää on siis alle 20, ryppyjä tai kovinkaan rasvoittuvia luomia en omista, puolella ilman pohjustajaa värit vaan sekoittuvat keskenään ja vähän haalistuvat

  VastaaPoista
 2. Moikka Lotta!
  Voi ei..olenkin haikaillut uusista nettisivuista, koska et ole ensimmäinen, joka kertoo kommentoinnin olevan haastavaa, pahoittelut! :(
  Hyvä kysymys! Ei ole mitää estettä, miksi et voisi käyttää samaa tuotetta silmien iholla. MUTTA- en sitä varsinaisesti suosittele, koska raaka-aineet voivat olla voimakkaampia kuin varsinaisesti silmäluomella tarkoitetuissa tuotteissa on. Silmänympärysiho on hyvin herkkä ja ohut verrattuna muuhun ihoon. Suosittelen ostamaan tuotteet erikseen :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit