Meikinkiinnityssuihke

On se kumma! Ensin hommataan primer, jotta meikki pysyisi iholla paremmin. Sitten ostetaan meikkivoide, joka lupaa pysyä iholla vähintää 12h siistinä. Ja VIELÄ perään meikinkiinnityssuihke! Pysyykö? No pysyy! :)


Meikkipakissa on kuljeksinut yhtä sun toista meikkisuihketta. Viimein sain käsiini (kiitos tästä siskolleni, joka nouti tuotteen Tampereen Sokokselta) Urban Decayn DE-SLICK -meikinkiinnityssuihkeen, joka on tarkoitettu rasvoittuvalle iholle. 


Tuote oli todellisessa testissä  viime viikonloppuna. Illan riennoissa meikin oli tarkoitus pysyä siistinä aamuun asti :) Itse toivoin meikin pysyvän yli puolen yön ilman korjailuja. Ja kyllä pysyi!

Tuotetta suihkutetaan 2-4 kertaa kasvoille meikin päälle ja annetaan hetki kuivua. Toisin kuin monet muut kiinnityssuihkeet, tämä ei ollut lainkaan tahmainen tai jäänyt kasvoille märän tuntuisena.
Tuotteen annostelu on mielestäni sopiva. Suihku leviää tasaisesti kasvoille. Pidä pulloa n. 30 cm etäisyydellä kasvoista. Suihkuta t-alue (otsa, nenä ja leuka) ja suihkuta vielä X- mallisesti alkaen ohimoilta.


Purkki on kaunis valkoinen, harmaalla korkilla. Tuotteen pinta tuntuu käteen ihanalta, hieman tahmealta, jolloin purkista saa hyvän tukevan otteen. MUTTA. Meikatessa aina kädet hieman likaantuu. Ja tuotteen kaunis pinta imaisi liat kädestä...harmittaa, että tuotteen pakkaus kerää kaikki liat! Varmaan todella ruman näköinen muutaman kuukauden kuluttua. Voihan sen aina toki puhdistaa :)

Meikinkiinnityssuihke maksoi 26,90€/118ml

Mielestäni suhteellisen edukas ja laadukas. Itselläni on tähän asti ollut selektiivisen kosmetiikan kiinnityssuihkeita, jotka ovat jopa 10€ kalliimpia kuin tämä. 

Öljytön koostumus ja parabeeniton. Näistä plussaa. 

Yleisarvosana 9- 

Eija

Löytyykö jonkun meikeistä tämä ihastus tai heräsikö kiinnostus?


Kommentit

Suositut tekstit