Naked 3

Maanantai! ...satasen lainaan ja juon sen...siinä se sitten oli, biisi mikä on soinut mun päässä tämän aamun. Jaan sen nyt teille lukijat :)

Livbox huuruista on selvitty ja esittelyyn nousee tänään Naked 3 -luomiväripaletti.
Ostin elämäni ensimmäisen Urban Decayn paletin kaksi viikkoa sitten ja olenkin jo hyvän tovin ehtinyt palettia meikatessa käyttämään. 


Aloitetaan paletin ulkomuodosta. Käytännöllinen, suorakaiteen muotoinen paletti ja satiininhohto. Upea! Sopii ihanasti esteettisesti kiinnostuneen meikkaajan pakkiin :)  Mielestäni jopa ylellisen ulkomuodon omaava paletti.


Tässä paletissa sävyt ovat ruusukultaa. Kauniita vaaleanpunaisen ja satiinin värejä, lopuksi höystetty parilla hieman tummemmalla sävyllä, jotta saadaan potkua silmämeikkiin. Mattaa, satiinia ja kuultoa sopivasti. Hyvin käytännöllinen paketti arkikäyttöön niille, jotka kaipaavat jotain muutakin kuin ruskeaa eri vivahteilla. 


Muistatteko kuinka paljon mä vihaan noita siveltimiä, jotka tulevat pakkien mukana? Yleensä ne lentävät ekana roskiin, mutta tämä sai arvosanaksi 8+! Eikä mennyt kiertoon tällä kertaa :) Molemmissa päissä on levitin, joten säilytys mielellään lappeellaan. Muuten toinen pää on kurtussa, jos pystyyn tämän asettaa.

Pigmentti? On ja ei. Muutama pienoinen pettymys matkassa. Nämä kauniisti hohtavat sävyt olivat kaikista pigmenttisimpiä ja pysyivät hyvin. Paletin viimeinen, kullattu musta, nousi lemppariksi. Mulla on nyt joku synkkä kausi menossa :D
Mattasävyt olivat hyvin vaaleita, mielestäni jopa olemattomia.


Pakkaus on kaunis, mutta luulin sen olevan täysin metallinen. Päälikuori on metallia, mutta sisällä kuori on muovia...pieni pettymys. 

Pienistä pettymyksistä huolimatta, arvosana kipuaa 9-

Makeaa maanantaita Merimaskusta!

Eija <3

Kommentit

Suositut tekstit