Vartalonhoitoa yöllä?

Nyt on ollut tooooooooosi pitkä tauko blogissa. Töitä riittää, hyvä niin, ja olenkin joutunut selkeästi priorisoimaan asioita loppuvuotta kohden.

Silti takaraivossa jyskyttää usein, että ”blogi pitää päivittää, blogi pitää päivittää!”
Onneksi tuo ”jyskytys” ei ole pakkopullaa, vaan sitä, että HALUAN kirjoittaa uusista meikeistä ja uusista ihanuuksista lukijoille :) Niitä kun on syksyn mittaan postilaatikkoon ilmestynyt.

Muistatte varmaan kuinka laiska vartalon ihon hoitaja olen. Kasvojen ihoa jaksan kyllä hoitaa paljonkin, mutta varsinkin talvisin vartalon ihon rasvaus ja kuorinta on kyllä aliarvoisen vaikeaa. Mukavuudenhalu iskee aina iltaisin, eikä vartalon ihonhoitoa helpota se, että asuu maalaistalossa, jossa huonelämpötila ei todellakaan nouse yli 25, että alasti olisi mukava keikkua suihkun jälkeen :)

MUTTA mä helpotan teidän tuskaa ja nopeutan taas rutiineja!

Kättä rohkeasti ylös vaan, jos kiinnostaa vartalon iholle yönaamio, joka kuorii kevyesti ja kosteuttaa? Ja kaikki tämä tapahtuu todellakin kun nukkuu. Ja vielä se, että tuotteen koostumus on kevyt, rakeeton ja nopeasti imeytyvä?

Kuva: Google kuvahaku, Kicks.fi

Jos MON|SUN on entuudestaan tuntematon merkki, niin käyn vielä nopeasti läpi brändin alkuperää.

 Kyseessä on pohjoismainen HOME SPA -tuotemerkki, jolta löydät laadukkaita hoitotuotteita. Valikoimasta löytyy neljä kattavaa ihonhoitosarjaa ja huonetuoksuja.

Tuotteet ovat ruotsalaisten ihonhoidon asiantuntijoiden kehittämiä ja sisältävät vaikuttavia ainesosia kuten AHA-happoa, nikotiiniamidia, papaijaentsyymiä, allantoiinia ja beetaglukaania kaurauutteesta. 

MON|SUN on lyhennys sanoista ”Monday to Sunday”, mikä viittaa tuotteiden kykyyn vastata kaikkiin tarpeisiin, joita iholla, vartalolla ja mielellä voi olla viikon mittaan ajasta ja paikasta riippumatta.

Kyseinen merkki on ollut paljon itselläni kokeilussa ja täytyy sanoa, että omaa silmää hivelee tuotteiden pakkausten skandinaavisen yksinkertainen ulkomuoto JA tuotteiden hyvä hinta-laatusuhde!

Kuva: Google kuvahaku, Kicks.fiValitsin monista ihanista vaihtoehdoista esittelyyn tämän 
Magic Midnight Detox & Antioxidant Overnight Body Treatment yönaamion vartaloniholle. Tämä voide levitetään kaikkialle vartaloon tai haluamillesi alueille ennen nukkumaanmenoa. Tuotetta ei huuhdella pois. Itse en ole lisännyt tämän päälle muuta kosteusvoidetta, mutta jos ihosi on erittäin kuiva, niin hetken odottelun jälkeen voi lisätä päälle vielä erikseen kosteusvoiteen.

Mä kun olen tämmöinen tuotteiden tuoksuttelija, niin täytyy kyllä sanoa, että eukalyptuksen, myskin ja kielojen yhdistelmä tuoksuu taivaalliselta! Ja huom! Tämäkin tuote on 100%:sesti vegaaninen!
Tuote voitti myös KICKS Beauty Awards 2019 -palkinnon sarjassa Paras vartalonhoitotuote.

Ihossa olen huomannut selkeän muutoksen siinä mielessä, että reisien ihon sävy on tasainen ja iho on kimmoisampi. Huomaan että varsinkin talvisin kun ei ole ruskettumisesta tietoakaan, iho on hieman samea ja kirjava väriltään. Itseasissa tähän etsinkin ratkaisua ihonhoidollisesti ja olen tosi innostunut kun ihoni on nyt hyvässä kunnossa :)

Itse en ole päivittäin tuotetta käyttänyt, kaksi kertaa viikossa olen levittänyt voiteen suihkun jälkeen reisiin ja vatsaan. Jokapäiväiseen käyttöön en koskaan suosittele mitään kuorivia tuotteita. 

Jos tuote ja kyseinen sarja herätti kiinnostusta, sitä saa Kicks:stä ja tuotteen hinta on n. 14,95€.

Ei muuta kun kaamosta karkuun peiton alle ja itsestään hoitavat tuotteet talveksi köyttöön! :)

Ihanaa viikonloppua lukijat <3

Eija 
Kommentit

Suositut tekstit