Hei hei harakanvarpaat!

 Nyt on ihan käsittämättömän tehokas tuote esittelyssä!
Oli kyllä ammattilaisella kova miettiminen, MITEN ihmeessä tämä tuote toimii?!!
Raaka-aine listasta tekstin lopulla lisää :)
Mutta kyseessä on tämä!


Remescar Crow´s Feet, jonka luvataan selvästi vähentävän silmien ulkosyrjässä olevia ns. harakanvarpaita eli juonteita. Useinhan silmien siristely, ihon kuivuus ja ikä näkyy ensimmäisenä silmien alueella. Huonosti nukutut (tai hyvin valvotut yöt) näkyvät myös herkillä silmänympärysiholla.

Mutta miten tätä ihme tuotetta käytetään?


1. Puhdista kasvojen iho ja kuivaa se hellävaraisesti taputellen.
2. Levitä kosteusvoide tai silmänympärysvoide ja anna muutaman minuutin ajan imeytyä ihoon.
3. Annostele 1-2 riisinjyvän kokoinen määrä tuotetta sormenpäähäsi (pienempi voidemäärä ei ole riittävä).
4. Hiero voidetta kahden sormen välissä, kunnes siitä tulee väritöntä.
5. Taputtele voide sormen avulla silmien alle

Pysyttele ilmeettömänä 2-3 minuuttia. Tämä tarkoittaa sitä, että nyt voide alkaa vaikuttamaan ja huomaat sen napakoittavan ihoa, kun voide alkaa kuivua. 

HUOM! Annostelun kanssa on oltava tarkkana, sillä mikäli huomaat levityksen jälkeen vaaleaa puuterimaista jäämää iholla, tuotetta on käytetty liikaa tai ihoalue on liian kuiva.
Pyyhi vaaleat kohdat kostutetulla vanupuikolla

Remescar Crow´s Feet -tuotteen vallankumouksellinen eWRINK-teknologia häivyttää juonteita ja elvyttää ihoa. Teknologia perustuu ainutlaatuiseen kasvisilikonien, savimineraalien, phyto-sakkaridien ja rikastettujen glukosidipartikkelien yhdistelmään.

Eli tuotteessa ON kasvisilikonia, joka tekee silottavan vaikutuksen hetkessä- tämän vuoksi mietinkin, käyttäisinkö itse tätä tuotetta jokapäivä? Silikonilla on kuitenkin iholle hieman negatiivinen vaikutus pitkällä käytöllä. Silikonit eivät imeydy ihoon, mutta niillä ei siis ole myöskään komedogeenistä eli ihoa tukkivaa vaikutusta. Pinnallinen vaikutus, tässä tapauksessa ihon silottuminen näkyy siis heti. Erilaisia silikoneja ja niiden johdannaisia on aivan tolkuton määrä. Erilaiset ihotyypit voivat reagoida erilailla eri tuotteisiin. 

MUTTA. Heti kun tuntuu siltä, että juonteet haluaa pois, niin miksi en käyttäisi tätä tuotetta?! KUN SE KERRAN TOIMII!

Tässä vielä kuvaa ennen ja jälkeen, kun kokeilin tuotetta.Testasimme tätä tuotetta isosiskoni kanssa ja ostoskoriinhan tämä heti siskoltani lähti :)

Tuotetta myy mm. Yliopiston Apteekki, hinta n. 33€/8ml

Joten, hei hei harakanvarpaille :)

Eija

**Tuote saatu blogin kautta***Kommentit

Suositut tekstit