Kun rakennan kotiini Span...


Hola!

Kuulun niihin ihmisiin, jotka kokevat tuotteiden hemmottelevuuden tärkeäksi. Rakastan tuoksuja ja itseni hemmottelua, mutta koska en koe olevani hotellilomien uskollinen asiakas, rakennan Spa-tunnelmaa tuotteiden kanssa kotiin.

Minun hemmotteluiltaani kuuluu hyvä ruoka, kuohujuoma ja saunan yhteydessä ihanat hemmottelevat tuotteet vartalolle ja kasvojen iholle.

Itseasiassa, hemmotteluillan tekeminen ei vaadi ihmeellisiä puitteita, vaikka mm. Instagramin ja lehtien sivuilla kuvat ovat yleensä kauniissa ammeessa, kauniissa ympäristössä kuvattuja tunnelmanluojia.

Meillä ei ole kotona ammetta, ulkona tosin palju, mutta sinne en viitsi kylpypommeja laittaa :)


Saunan valot hieman himmeälle, hyvää musiikkia soimaan ja lauteille makaamaan. Itse tykkään että saunassa on vain 60 astetta, koska silloin siellä jaksaa makoilla hieman pidempään. Saunalla on yleisesti hyviä terveysvaikutuksia, kun saunoo kohtuudella ja miedossa lämmössä.

Pakko tähän väliin kertoa muisto; äitini on todella kova saunomaan. Samoin oli jo edesmennyt mummuni, äidin äiti. Muistan ikuisesti erään juhannuksen. Äidilläni ja isälläni oli usein tapana hakea mummu meille viettämään juhannusta. Ja sitä saunomista kesti. Ja kesti. Ja ikää oli 80- vee. Ja kesti. Lopulta aloin jo ihmettelemään, että onkohan saunassa jotain sattunut, kun mummosta ei alkanut kuulumaan mitään. Päätin mennä ulkosaunaamme katsomaan ja kappas; siellähän se meidän muori makasi lauteilla, jalat kohti kattoa ja hyräili kesävalsseja :)

Mutta palastaan asiaa :)

Oriflamen Swedish Spa -tuotteiden pääpaino on mielestäni todella ihanassa, rentouttavassa tuoksussa. Tuotteiden ulkonäkö on kaunis, harmooninen.


Kevyen saunottelun jälkeen lisään kostealle iholle suolakuorinnan. Suola desinfioi ja puhdistaa ihoa. Mutta tämä kuorinta ei ole missään nimessä karhea, päinvastoin! Kevyt rae poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, pehmentää ja kirkastaa ihoa. Rentouttava vesimäinen kukkaistuoksu on mielestäni todella mieltä rentouttava.

Tämä kuorinta sisältää lisäksi myös ihoa hoitavaa ja pehmentävää kartitevoita, huomaat kuorinnan jälkeen että ihosi on erittäin pehmeä.

Kuorinta hinta n. 22€
saatavuus Oriflame


Muistakaa, että pyyhe ei ole hankaamista varten, vaan vartalon ja kasvojen iho tulisi painella pyyhkeellä kuivaksi. Tämän jälkeen lisään iholle runsaasti vartaloöljyä.


Tykkään näistä nopeasti imeytyvistä ja kosteuttavista vartaloöljyistä, joskus lisään myös päälle vartalovoidetta. 

Tämä öljy tosin on täyteläinen, joka sisältää E-vitamiinia ja manteliöljyä. Tuoksu jatkaa samaa hemmottelevaa vesimäistä kukkaistuoksua kuin muutkin linjan tuotteet.
Öljy sisältää myös arvokasta Alaria Esculenta -levää, joka hoitaa ja elvyttää ihoa.
Mielestäni vartaloöljyt ovat täydellisiä pakkasilman ihonhoitajia!

Vartaloöljy hinta n. 17€
saatavuus Oriflame

Näillä tuotteilla rakentamaan omaa hemmotteluhetkeä keskelle helmikuun talvea :)

Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta***





Kommentit

Suositut tekstit