UUSI VUOSI 2019!

Hei ja oikein ihanaa alkavaa uutta vuotta 2019!

Mennyt vuosi on mennyttä. Onneksi. Viimeisen vuoden aikana olen todella nähnyt mitä tarkoittaa elämässä vuoristorata. Siltä edelleenkin mennyt vuosi tuntuu, sairaalta vuoristoradalta tai unelta, josta kohtaa herää. 

Lähden uuteen vuoteen kuitenkin positiivisin mielin :)

Tällä hetkellä teen työtä, jota todella rakastan. Ihanaa kun ihmiset saavat voimaa ja hyvää mieltä hoidoista joita teen. Ihanaa kun näen onnellisia ilmeitä kun opiskelijat saavat koulun päätökseen. 
Ihanaa olla mukana koulumaailmassa.

Uudelta vuodelta toivon enemmän meikkiprojekteja. Olisi ihanaa päästä mukaan tekemään esimerkiksi elokuviin maskeerauksia tms. Jos siis on tarvetta meikkiprojekteihin maskeeraajaa niin tiedätte kehen otatte yhteyttä ;)


Olen löytänyt blogiin balanssin, kirjoitan oikeasti silloin kun minulla on asiaa. En koe enää kokoajan huonoa omaatuntoa siitä, että kolme postausta PITÄÄ kirjoittaa viikossa. No ei pidä. Ei ainakaan minun blogissani. Se tuntuu hyvältä kun löytää perheen ja työn välille tasapainon. Ei tarvitse olla aina ahdistuneena, kun pitäisi olla kotona ja kotona tuntuisi että pitää olla töissä. Tämän takia yrittäjyys on ollut minulle hyvä ratkaisu. Rahan kun osaa pitää elämää helppottavana välineenä, niin talouteen ja ostamisiin löytyy myös tasapaino. 

En jaksa edes alkaa avaamaan vuotta 2018. Kaikki tietää, että se oli surullisin vuosi elämässäni.
Aamulla katselin seinällä roikkuvia virveleitä ja kalaverkkoa. Mietin, että jotenkin tästä on selvitty. Ja kesä näyttää istunko isän kalaveneessä kalastamassa. 
Kesä näyttää.

Silti se on helpottavaa huomata ajattelevansa tulevaisuutta. Ja haluavansa viedä yritystään pikkuhiljaa eteenpäin. 

Tein eilen nämä meikkikuvat ja se tuntui pitkästä aikaa todella hyvältä!
Meikkaaminen on minulle tapa rentoutua. 
Sen huomasi eilen :)KIITOS rakkaat lukijat kuluneesta vuodesta!

Tammikuussa juhlitaan blogini 4-vuotis synttäreitä!!! :) <3

4-vuotta!

Aika menee siivillä <3

Varovaisuutta uuden vuoden juhliin :)

Eija

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit