Norvina!

***Sisältää mainoslinkin***

Hola!

Soft Glam -luomiväripaletti oli ensimmäinen laatuaa minkä ostin Anastasia:n meikkisarjasta. Kun nyt makuun pääsin ja hyväksi havaitsin kyseisen paletin, niin Norvina alkoi todella houkuttamaan olemassa olollaan. Soft Glam on näistä kahdesta paletista ehdottomasti se "arkimeikki" -paletti, mutta tämä Norvina houkutti ja koukutti sävyillään. Kun 12. syyskuuta aamulla heräsin taas vuoden vanhempana ja omasta mielestäni ehkä myös hiukan viisaampana, odotti tämä paletti synttärisankaria sängyn vieressä.



 Kuten kuvasta tarkkasilmäiset huomaavat, en taaskaan elänyt niinkuin opetan; 
ÄLÄ KOSKE TUOTTEESEEN ENNENKUIN OLET SEN KUVANNUT! :)
Kun vaan oli ihan pakko swatsata sävyjä kämmenelle heti heräämisen jälkeen.
Antakaa anteeksi. 
Oli kuitenkin mun syntymäpäivä :)

Mutta annetaas taas pölynlaskeutua ja kumarretaan lähemmäs katsomaan sävyjä.

On kuulkaa mattaa, kuultoa ja kiiltoa. Ja ON todellakin sävyt, joita ei allekirjoittaneen meikkikaappien syövereistä ennen löytynyt!

Arkimeikissä eniten käytössäni on ollut vasemman yläkulman sävy "Dreamer", joka on erittäin kermainen ja pigmenttinen kultainen sävy kauniilla satiininhohteella.
Tällä sävyllä saa upeat korostukset myös poskipäille ja kulmaluulle.

Alarivin sinapinruskea sävy  on noussut tänä syksynä useasti luomille kun katselee Instagramin meikkiloistoa. 

Kun teen luomiväripalettien hankintaa, mietin usein, että onko tällä paletilla käyttöä vuoden päästä ja kuinka montaa sävyä voin käyttää arkimeikissä ettei paletti jää käyttämättä? Tietysti tuo "voinko käyttää arkimeikissä" -lause voi nyt karskahtaa kovasti jonkun korvaan, mutta rehellisesti sanottuna, en itse käytä voimakkaita luomivärejä arkimeikissä. Yksinkertaisesti aamuisin ei ole aikaa taiteilla niin suureellisesti värien kanssa kuin haluaisi. Tai olis kai jos nousisi aamulla kukonlaulun aikaan meikkaamaan :)



Tällä paletilla loihdit upeat pikkujoulumeikit! Tänä vuonna vielä tuo avaruus, kuulto ja säteilevän tähtitaivaan sävyt on todella kuuma juttu meikissä! Yläpuolle olevassa meikissä halusin yhdistää upean sävyn "Soul" Norvinan paletista ja hopeista glitteriä.

Paletti löytyy myynnistä Kicks:in verkkokaupasta hintaan 57,40€ alla on suoralinkki palettiin.


Ja PS: Nyt jos kaikki +50 vuotiaat miettivät, ettei tämä ole heidän juttu, koska sävyt ovat hohtavia ja sisältävät paljon helmisäistä, niin pakko sanoa, että tein upean meikin tällä paletilla +60 -vuotiaalle rouvalle! Unohtakaa KAIKKI järjettömät säännöt meikissä, KOKEILKAA ja KANTAKAA meikki ylpeänä. Mua henkilökohtaisesti harmittaa ns. värittömyys meikissä. Sävyt rohkeasti käyttöön!

VÄRIÄ ELÄMÄÄN <3

Eija

Kommentit

  1. Tässä voisi olla hyvä lahjavinkki 17v tyttärelle?

    VastaaPoista
  2. Jos vähänkin meikkigenrejä seuraa, niin on varmasti todella onnellinen 17v syntymäpäivä kun tuon lahjaksi saa! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit