Ihmeelliset voiteet!

Lomat on vietetty ja on pian on aika kääntää katse tulevaan syksyyn. Sitä ennen on ehdottomasti esiteltävä tämän kesän löydöt, jotka tulevat voiteiden saralta!

 Nyt tulee sarjassamme : "ihmeelliset voiteet"!

Sellaiset, joita halusin heti ostaa lisää ja ostinkin.

Muistatte varmaan oman bepanthen puheeni, sen, että sitä nyt voi laittaa melkein vaivaan kuin vaivaan. ULKOISESTI. Näistä voiteista toinen on nyt syrjäyttänyt lähes kokonaan bepanthenin, joka on omassa mittapuussani suoranainen ihme. Mä tunnetusti olen ahkera rasvailija, koska huulet kuivuvat helposti ja näköjään ikä on tehnyt myös sen, että vartalon iho kaipaa huomattavasti enemmän huomiota kuin 10 vuotta sitten. Viime vuonna menin sieltä mistä aita oli todellakin matalin eli ostin suihkutettavia voiteita. Tai oikeastaan lähes kaikki mitä ostin oli suihkutettavia. Kasvovedet, voiteet, suihkugeelit yms. En tiedä mitä tuo suihkutuksen valtavirta johtui, mutta se kuoli. Se oikeastaan kaatui siihen todellisuuteen, että mä en asu enää kotona ja äiti ei pese vessan seiniä ja lattioita suihkutettavian tuotteiden jäljiltä. 


No mutta koska mä olen kriittinen huulien suhteen, niin testasin uutta kaunista huulivoidetta. En siedä halkeileia huulia, ne pitää kuoria ja hoitaa HETI, kun rohtuminen alkaa. 

Mutta se mistä tykkään: laittaa iltaisin paksun voidekasan huulille ja odotella voiteen imeytymistä. Aamulla huulet ovat super pehmeät ja huulikiillot ja myös mattapunat istuvat huulilla todella kauniisti!

Nügg Lip Mask (11,90 Kicks) on karitevoita, kookosöljyä ja kaakaovoita sisältävä huulivoide, joka suositellaan levitettävän huulille iltaisin. Antaa siis vaikuttaa pehmentäen huulia koko yön. 
Ei pussailua :)

Tämä tuote on huulinaamio, jota voit siis käyttää myös pelkästään naamion tavoin. Levitä paksu kerros voidetta huulille, odota 20 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen voide pois pehmeällä liinalla.Dr. Lippin Original Nipple Balm (15,95€ Cocopanda)

Tää on ihan käsittämätön voide! Super täyteläinen, erittäin riittoisa ja 100-prosenttinen luonnollinen voide halkeileville huulille ja kuivalle iholle. Tuotetta suositellaan käytettäväksi myös käsivoiteena, mutta kyllä saa todella kuivat kädet olla, että tätä käsivoiteena käytäisin!
Huulille tämä on ihana, koska tästä jää pitkäkestoinen kiilto, joten olen päiväkäytössä pitänyt tätä myös värittömänä huulikiiltona.


Kuten kuvasta huomaatte, voide on täyttä tavaraa ja ehdottomasti syksyllä nukun tämän purkin vieressä <3 Ostin toisen purkkini maaliskuussa lentokoneesta ja vaikka jokapäivä tätä olen käyttänyt, ei loppua vieläkään näy! Jos siis joku joka tuotteen ostaa ja ihmettelee tuubin pientä, 15ml, kokoa.

Tämä helle on kyllä nyt pitänyt ihon hyvinkin notkeana ja kosteana, mutta niinkuin tässä koko maailman sivun ollaan tiedetty: kaikki kiva loppuu aikanaan. Myös helteet! :)

Pakko tässä on niistä yrittää vielä nauttia :)

Eija <3

Kommentit

Suositut tekstit