Mitä mukaan autiolle saarelle?

Moikka moi pitkästä aikaa!

Pahoittelut taas hieman venähtäneestä postaustahdista. Töitä riittää, hyvä niin, mutta tiedän että takana painaa kasallinen julkaisemattomia postauksia.

Keväälle olen suunnitellut työelämässäni kaikkea uutta ja kivaa, otetaan nyt isoimmaksi esimerkiksi kestopigmentointi kurssi! :) Olen momta vuotta haaveillut kestopigmentointien teosta ja nyt vihdoin ja viimein olin maanantaina tutustumassa alkavaan kurssiin.
Myös meikkikursseja on suunnitteilla ja näitä olen nyt muiden töiden ohessa suunnitellut :)

Tämmäistä pöhinää nyt siis kulisseissa on ollut! Ja siinä sivussa meni muuten blogin 3-vee synttärit, JEE! Ja niitä juhlitaan nyt siis arvonnan merkeissä pian :)

Mutta palatakseni tuohon tämän postauksen otsikkoon.

Alkuvuonna on tullut pitkästä aikaa ostettua suhteellisen suuri määrä uutuus kosmetiikaa ja yksi luomiväripaletti on selvästi ollut ylitse muiden. Ei ainoastaan se, että tykkään siitä käytössä todella paljon vaan myös se, että olen aina saanut kehuja meikistä, jos olen meikissä tätä palettia käyttänyt.


Kyseessä on Linda Hallberg:in ENCHANTED SECRETS luomiväripaletti.

Lindan meikit on todella ihastuttavia, mutta omalle meikkibudjetilleni suhteellisen kalliita. Eli näiden meikkien ostossa täytyy aina miettiä kahdesti ostoa. 
Mutta laatu todella korvaa sen hinnan mitä näistä maksaa. 
Rakastan erikoisia värejä meikissä; liilaa, sinistä, oranssia, keltaista ja nämä Lindan paletit tarjoilee värejä rakastaville todellista hehkua!


Ensikosketus palettiin antoi odottaa, sillä katsokaa nyt noita kauniita ornamenttikuvioita tuossa luomivärinapin päällä! UPEAT! Itse paletti on muovinen ja siinä on suurehko peili, josta tietty annan aina plussaa. Ja mikä ihaninta, Linda ei ole palettiin ämpännyt mitään "sinnepäin" olevaa luomivärisivellintä. 


Näitä sävyjä olen käyttänyt luomillä yksinään tai mattaisen luomivärin päällä.
Esimerkiksi mustaan smokey eyes -lookiin saat todella kauniin vivahteen, kun laitat kevyesti siveltimellä päälle tuota sävyä "Orphic". 
Olen myös välillä käyttänyt "Ethereal" sävyä kuultovoiteena poskipäillä. Rakastan paletteja, jotka sisältävät käytännöllisiä sävyjä kaikkeen meikkiin.
Jos siis joku paletti pitäisi autiolle saarelle ottaa mukaan, niin kyllä se tämä paletti olisi :)
Tämä jos joku sopii täydellisesti kevääseen ja kesän hehkuviin bilemeikkeihin.Tässä vielä lähikuvaa swatsattuina sävyistä. Ne ovat siis läpikuultavia ja siftaavat moniulotteisesti erivärejä. Tämän paletin hinta on 58€ ja omani tilasin Kicks.fi -nettisivuilta.
Ja kyllä; kaiken pennin arvoinen paletti on nyt käsillä :)

Mitäs tykkäätte tästä paletista?

Eija

Kommentit

  1. Siis tää on niin nätti! Oon kuolannut näitä paletteja siitä asti kun ne tuli suomeen! Niin upeita, että varmasti tulee kotiutettua joskus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viivi: NIIN ON! Upeat sävyt! Oon kyllä todella tyytyväinen Lindan rohkeisiin värivalintoihin :) Niille kynille annan myös siunaukseni, lähes kaikki olen hankkinut ja olen super tyytyväinen niihin! <3

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit