SYKSY 2017!

Hola!

Viikonloppuna oli jo sen verran kova tuuli, että päätin kääntää kelkkani pois kesästä ja siirtyä syksyn meikkien pariin.
Kokosin tähän postaukseen muutaman tärpin, jotta tiedätte miten käyttäytyä meikkirintamalla syksyllä 2017 ;)

Trendit tulee ja menee, itse poimin sieltä yleensä mukaani värejä ja sovellan niitä omalla meikkityylilläni. Tätähän se trendikkyys on parhaimmillaan, soveltamista ja aktiivista maailman menon seuraamista. Julkimoilla on jo kesän lopulla syksyn ja talven trendikkäimmät meikit naamarilla, joten poimikaa näistä itselleni muutama tärppi jos haluatte trendin aallonharjalla ratsastaa :)


 HUULET.

 Kauneusmaailman huomio kohdistuu tänä syksynä huuliin. Ja mikäs sen helpompi ja parempi trendi, huulipuna piristää meikin kuin meikin!

Kannattaa kokeilla rohkeasti erikoisia värejä (yläpuolella NYX COSMIC Metals Lip Cream sävyssä Speed Of Light), jopa metallisia sellaisia. 

Metallisävyjä suositaan myös silmämeikissä. Valitse siis jonpikumpi, huulet tai silmät kun käytät metallisävyjä. Liika on aina liikaa ja muuten voi tulla työtarjouksia NaSa:lta.

OMBRE-huulet saavat edelleen lisäaikaa, joten kaksiväriset huulet ovat siis edelleenkin IN! 

  
Mattaa ei tänä syksynä heitetä nurkkaan. 

Itseasiassa mattahuulet ovat kuumin trendi eikä värilläkään ole väliä. Jos kuitenkin omaat kaikkea muuta kuin mattapunia ja pankkitilin saldo huutaa järkeviä ja harkittuja ostoksia, niin kannattaa satsata tuohon yläpuolella olevaan tuotteeseen;

Smashbox INSTA-MATTE Lipstick Transformer (Kicks, 29€)

Tuolla mustalla ihmetuubilla muunnat monet kiiltävät huulipunat mattaisiksi. Tuotteen silikoninen koostumus levittyy hyvin ja tekee huulista super pehmeät!


Kulmakarvatrendi muuttuu nyt ns. "Insta-kulmista" luonnollisimmiksi. Kulmakarvojen muoto ja malli on ollut todella näyttävät ja tarkasti rajatut. Nyt kulmat saavat olla luonnollisemmat ja kannattaa suosia kulmiin kulmakarvageelejä. Niillä harjaat kulmat paikoilleen ja saat vielä kaupanpäälle kauniin värin! Nopea, helppo ja varmasti trendikäs ;)

Loreal Brow Artist Plumper kulmakarvageeli


Ensinnäkin, pahoittelut siitä että esittelyssä on nyt käytetty paletti. Yleensä kuvaan heti ostamani/saamani tuotteet, mutta tämän paletin sain jo alkuvuonna kun ystäväni osti sen minulle laivalta. Paletti on ollut suhteellisen vähällä käytöllä kunnes tajusin, että siinähän on tähän syksyyn täydelliset sävyt!

Luomille on trendikästä pistää mattaa ja silmän sisänurkassa aavistus metallinhohtoa. Tästä Smashbox:in #shapematters -paletista löytyy kaksi sävyä kulmiin+kulmakarvageeli,
2 korostus- ja kaksi varjostusväriä sekä
lisäksi 9 luomiväriä.

Iso suositus tälle paletille!

Kicks, n. 49€

Kasvomeikki muuttaa syksyllä suuntaansa mattapintaiseksi. Nyt kun on varjostettu ja korostettu todella intensiivisesti puoli vuotta on todella hienoa alkaa käyttämään kunnolla puuteria!

Tykkään kuulaasta meikkipohjasta henkilökohtaisesti enemmän, mutta pakkohan sitä nyt testiksi oli taas mattaa kokeiltava :)Miltäs tämän syksyn trendit vaikuttavat?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit