Kesäkuu ja livbox! :)

Moikka!

Kesäkuun Livbox tipahti luukusta! Esittely teksti lupaili tuotteita reissuun kuin reissuun :) Mihin sitten kukakin kesällä suuntaa, mökille, Madeiralle vai omalle laiturille?


Compeed ja Jordan tarjosi muutaman extratuotteen boxiin. Rakkolaastarit osasinkin arvata ja Jordanilta oli matkoille mukaan hammasharja :) Rakkolaastarit tulee tarpeeseen, ostin eilen uudet juoksulenkkarit ja niiden sisäänajo on luonnollisesti suhteellisen raastavaa ;)

Mutta kurkataas sisältö...Bernard Cassiere:ltä oli kosteuttava mattafluidi. Hmm..tämä siis on talintuotantoa tasapainottava kosteusvoide. Täytyy testata soveltuvuus meikin alle. Tarkoitettu seka/rasvoittuvalle iholle. Bernard Cassiere on ammattikosmetiikkaa ja löydät sen kyseisen merkin kauneushoitoloista. Boxissa oleva tuote on näytekoko 15ml. (Ovh. 49€/50ml) Tuote kädelle testattuna kevyt ja tuoksu hieman sitruksinen. Tätä testaan innolla! 

Kubiss London Kivipuuteri. En muista koska viimeksi olen aktiivisesti kivipuutereita käyttänyt! Itse käytän aina irtopuuteria tai jätän kokonaan puuteroimatta. Tämä lupaa tasoittaa kiiltoa ja antaa mattapintaisen lopputuloksen. Eikös se ole kaikkien puutereiden tehtävä..? Puuterista on saatavana 4 eri sävyä ja hinta on 3,95€. Noh, testataan, testataan, vaikka skeptinen olen tämän suhteen.

Ja sitten Rexona antisperspirantti. Voidemainen koostumus. Tuoksu: vessan raikastin. Ja hinta yllätti: 9,90€ (aika kallis dödö?!) Hullua, että tämä tuote herätti mielenkiinnon! Testiin menee ;)

Rimmel 60-sekonds -kynsilakka. Lupaus: "Upea väri ja kiilto yhdellä levityksellä". Kamalaa, kun nyt tuntuu, että koko ajan tulee vaan negatiivista palautetta, MUTTA: ei kyllä levittynyt hyvin pitkälle kynnelle yhdellä levityksellä. Luulen, että toinen värikerros olisi tasoittanut kynnen hyvin. Väri raidoittui ja lisäksi minulle tuli viilea, sininen sävy. Plaah. Noh, testattu on ja tässä oli mielipide! Ovh. 5,50€ 

Lumenen vedenkestävä, turkoosi rajauskynä oli mielestäni ihana! Pehmeästi levittyvä ja intensiivinen sävy! Tykkäsin! Pidin sävystä myös sen takia, että se on mattasävy, jota voi käyttää sisäluomella. Tästä teen seuraavan kesämeikin esittelyyn! Ovh. 7,90€

L'occitanen suihkugeeli oli mielestäni piristävä yllätys. Purkki oli söpö ja tuoksu on huumaava! Tämä klassikko suihkugeeli sisältää verbenan eteeristä öljyä, appelsiinia ja sitruunaa. Saatavana mm. Sokos Emotion -myymälöistä. Boxissa tuli näyte 30ml. Ovh 16€/250ml

Tässä vielä omat suosikkini boxistaRexona, rajausväri ja mattafluidi

Mitäs lukijat tykkäsitte kesäkuun boxista? Ruusuja, risuja?

EijaKommentit

Suositut tekstit