Mattaa huulille!

No nyt on vierähtänyt tovi viime postauksesta! Testissä on ollut meikkejä, siveltimiä ja The Body Shopin uutuuksia, joista tulossa myöhemmin blogiin esittelyä! Hiukan on siis kuhissut kulisseissa ;)

Jatketaan vielä hiukan NYX -meikkien esittelyä. Nyt testissä oli mattahuulipuna. Edelleenkin, moni vierastaa kovin huulipunien käyttöä, mutta suotta! Se on nopea tapa luoda kasvoille pikavirkistys! Jos huulipunasisävy on voimakas, jätä muu meikki kevyeksi. Harjaa ripsiin maskaraa, siisti kulmat ja varjosta kasvot esimerkiksi aurinkopuuterilla. Tämä vie noin 5 minuuttia aamusta aikaa ja ilme (ja mieli) on heti kirkkaampi :)

Matta vai kiilto?Hmm..ikuisuus kysymys ja täysin kiinni myös siitä punan antamasta tuntumasta huulille, mitä haluat. Tietysti kiiltoa sisältävä puna on huomattavasti kosteuttavampi ja mattaa käyttäessä huulten iho tulee olla hyvässä kunnossa.

 VINKKI!

Jos huulesi kaipaavat pikahoitoa, tässä ohjeet:

Ota pieni määrä hunajaa ja sokeria. Sekoita yhteen ja levitä huulille. Anna vaikuttaa noin minuutti, hiero KEVYESTI huulia sormella ja huuhtele kuorinta pois lämpimällä vedellä. Lisää heti kosteuttava huulivoide ja anna voiteen imeytyä. Nyt huulien karheus on poistettu ja esimerkiksi ylläoleva voimakas, punainen mattahuulipuna istuu huulilla paremmin. Älä tee kuorintaa, jos huulesi ovat kipeät/voimakkaasti rohtuneet tai sinulla on aktiivinen huuliherpes! Älä myöskään kuori liian usein huultenihoa, kerran kuukaudessa on riittävä.


Näissä NYX -huulipunissa väripigmentti on erittäin laadukas!

Näitä löytyy mm. Pretty.fi verkkokaupasta.

Jos sinulla on huultenympärillä juonteita, lisää AINA huulterajauskynää! Se estää värin liukumasta juonteisiin. 

Mattapuna korostaa ihonkuntoa. Jos sinulla on iho hyvässä kunnossa, käytä rohkeasti tummia, mattasävyjä. Jos kaipaat kuulautta ja hehkeyttä (tämä on usein ikääntyvän ihon ongelma, koska kosteustasapaino ihossa laskee), valitse mieluummin huulipuna, jossa on hieman kiiltoa.

Miten valita huulipunansävy?

Tietysti valintaan vaikuttaa oma mieltymys sävyjen suhteen. Puhtaat, raikkaat sävyt korostavat ikääntyvää ihoa. Pinkit, kirkkaat ja rohkeat kausisävyt sopivat nuorelle iholle. 

Kokeile sävyä sormenpäähän. Sormenpään sävy on hyvin lähellä huulten omaa sävyä. Jos kokeilet sävyjä suoraan kämmenelle, sävy on hieman vääristynyt. Kämmenen iho on erivärinen huulien kanssa. 

Jos kaipaat sävystä hieman kevyempää, kokeile seuraavaa:

-Levitä punaa huulille siveltimellä.
-Paina huulet kevyesti paperiin, näin suurinosa väristä poistuu huulista
-Painele sävyä kevyesti sormella, näin saat punasta vielä luonnollisemman

Toivottavasti näistä ohjeista ja kannustuksesta, joku sai kipinän kokeilla huulipunia päivämeikissä! ;)

Eija
Kommentit

Suositut tekstit