YÖLLÄ KAUNIIKSI?

Yönaamiot herättävät paljon mielenkiintoa ja ihastelua mediassa.

Mutta moni asiakas kysyy; "Mikä on yönaamio ja miksi sitä kannattaa käyttää?"

Itse olen jo vuoden päivät käyttänyt tehokuurina milloin mihin iho-ongelmaani yönaamioita.
Tykkään kokeilla erilaisia yönaamioita ja olenkin todennut ne kelpo tuotteiksi :)


Moni asiakas kyselee yönaamioiden toimivuuden perään. Yö on ihon toimivuudelle parasta aikaa, koska lepo ja rentoutuminen parantaa ihon uudistumista yön aikana. Tämän vuoksi iho tarvitsee yöaikaan täyteläisemmän ja ravitsevan voiteen. 

Aluksi itseäni epäilytti kaikkien voidemaisten ja geelimäisten yönaamioiden koostumus.
Tykkään käyttää täyteläisiä voiteita yökäytössä kasvojen iholla, mutta en voi sietää sitä tunnetta jos naama on kiinni tyynyssä rasvaisen ihon vuoksi! Koska tykkään nukkua vatsallani, oli naamion oltava myös nopeasti imeytyvää sorttia :)

Ensimmäiset yönaamiot jättivät juuri tämän tahmaisen tunteen, kunnes aloin etsimään koostumusta, joka olisi mahdollisimman kevyt ja fluidimainen, imeytyvyys hyvä, mutta pinnalle saa jäädä kevyt suojakalvo.

Yöksi jätettävän naamion ei olekkaan tarkoitus olla paksu ja ahdistavan tuntuinen, vaan sen sisältämät raaka-aineet on mahdollisimman hoitavia. Tämän hoitavuuden vuoksi parhaimman tuloksen saa kun käyttää kuurimaisesti tarpeen mukaan yönaamioita. 

Itse käytän kerran viikossa yönaamion yövoiteen sijasta. 

Yönaamioissa on raaka-aineissa mukana kalvonmuodostaja, joka lukitsee kosteuden tuotteen sisään ja estää sitä mahdollisimman paljon haihtumasta iholta. Tämän vuoksi yönaamion alle riittää puhdistuksen jälkeen kasvovesi, joka tasoittaa ihon pH-arvon. Kasvoveden jälkeen voit laittaa kauttaaltaan kasvoille ja kaulalle yönaamion ja aamulla puhdistaa ihon vedellä. Suosittelen aamuisin huuhtelemaan kasvot vedellä, vaikka monet valmistajat sanovat, että tuotteen päälle voi aamulla laittaa heti meikin. 

Ihon uudistuminen näkyy aamuisin pumpulilapussa; usein lappu on likainen, koska yönaikana ihossa uudistuminen on kiihtynyt, bakteerit sekä kuollut ihosolukko poistuu ihonpinnalle. Tämänkään vuoksi en suosittele jättämään aamupuhdistusta väliin, saati miten meikkivoide rullaa kuivahtaneen yönaamiokalvon päälle?

Listasin omat suosikkini TOP3 yönaamioista, olkaa hyvät![ comfort zone ]
/skin regimen/ night detox, 50ml, hinta (riippuu jälleenmyyjästä) n. 72€

Jälleenmyyjät:
 Helkanhelmi, Valkeakoski (Sääksmäki)
Hoitola Comfort Spa, Lempäälä
Lumo Urban Spa, Kuopio
Kulosaari Spa & Soul, Helsinki
Feet & Soul Experience Oy Ab, Helsinki
Kaivopuiston Kauneus, Helsinki
GLOW Professional Beauty, Ylistaro
Ihoterapia TRE, Tampere
Natural Boogie, Tampere
www.kauneussalonkioulu.fi

+ nettikauppa stoorla.fi

Kenelle: nuori aikuinen ja aikuinen iho, jossa esiintyy yksittäisiä epäpuhtauksia. Iho, joka kaipaa uudistumista ja kirkautta.
Tuotteessa kevyt, eteerinen tuoksu. Levittyy samettisesti ja tuotteen hierottava koostumus ei jätä epämiellyttävää ”kalvomaista” tunnetta iholle.
Sisältää mm. glukonilaktonia ja hiivan alfaglukaania, hillitsevät talintuotantoa ja parantavat ihon aineenvaihduntaa. Glukonilaktoni on kevyesti ihoa kuoriva ainesosa.

Iho on aamulla tasainen ja säteilevä, hormonaalisille näpyille tämä on oiva apu!
Tämä tuote on heittämällä mennyt ykköseksi.


Tälle tuotteelle ✯✯✯✯✯

[ comfort zone ] on myös lanseerannut Skin Regimen Urban Longevity FacialTM -
 -kasvohoitokonseptin, joka on suunniteltu kaupunkiasukkaille, joilla on nopeatempoinen ja kiihkeä elämäntyyli.
Kliinisesti todistettu vähentävän stressin vaikutuksia ihoon ja mieleen. 
Voimaannuttaa ihon ja mielen.

Kokonaisvaltaisen hoidon hinta vaihtelee 90-105€.

MULLE. YKSI. SELLAINEN. KASVOHOITO. KIITOS.

Pysäytä aika ja käy kasvohoidossa. Tiedän että moni karsii ihonhoidosta, mutta suosittelen kokeilemaan hoitoa myös voimaannuttavana kokemuksena niin iholle kuin omalle hyvinvoinnille.

***tuote saatu blogin kautta***


ORIGINS
DRINK UP INTENSIVE, 100ml, hinta n. 17,50€
Saatavuus mm. Sokos, Hehku

Kenelle: Voidemaisista ja täyteläisistä voiteista pitävälle. Sopii kevyeksi Anti-age tuotteeksi ensi juonteisiin. Normaali ja sekaiholle.

Tehokkaasti ihoa kosteuttava yönaamio, joka sisältää aprikoosi ja -avokadoöljyä. Tuoksu on TÄYDELLINEN! Hedelmäpommi, joka parantaa ihon kimmoisuutta. Iho on aamulla SUPER pehmeä!THE SKIN HOUSE
MARINE BOUNCE SLEEPING PACK, 100ml, hinta n. 22,90€
Saatavuus mm. bearel.fi

Kenelle: Kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Tämä merikollageenia sisältävä geelinaamio vahvistaa ihoa ja kosteuttaa. Merileväuute rauhoittaa ihoärsytyksiä, joten tämä tuote sopii myös herkälle iholle tehonaamioksi varsinkin näin talvella.

Tämä naamio oli siskoni sekaiholle todella tehokas, rauhoitti ärtyneitä näppylöitä ja kosteutti pintakuivuutta erittäin tehokkaasti.

Pääset ostoksille tästä linkistä.
***tuote saatu blogin kautta***

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Eija

Kommentit

  1. Mulle tuli allerginen reaktio tuosta Originsin yònaamiosta. Laittaessani en tuntenut mitààn ja niinpà se sai oikein kunnolla muhia yòn aikana, koska ei kirvellyt tai mitààn. Aamulla heràsin kasvot turvonneina ja punaisina, ihohuokoset valtavina. Parin pàivàn pààstà tuli satoja pienià nàppyjà, kuten finnejà. Viikko siinà meni ettà sain kasvoni takaisin. Jàrkyttàvà kokemus, mikà lie aineosa àrsyttànyt, kovasti se tuoksuu sitrushedelmille, varmaan niissà joku, joka ei minulle sopinut. -anne-

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit