Jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä?

Moikka!

Mä olen edelleenkin tästä just sitä toista mieltä; MIKSI jakaa blogissa vanhoja (esim. syksyllä 2018) kirjoitettuja tekstejä?

Monet bloggaajat, itseni tähän genreen mukaanlukien, tekee niin.

Luin erään kommentin, jossa lukija oli kirjoittanut bloggaajalle palautteen, että "yritätkö vain täyttää blogiasi vanhoilla teksteillä, että blogisi näyttäisi kokoajan päivittyvältä?"

Hmm...hmm...välillä menee kyllä sormi suuhun näiden kommentoijien kommenttien keskellä, mutta vastaan nyt omalla tavallani tähän:

Itse jaan uudelleen postuksia, jotka ovat omasta mielestäni edelleenkin ajankohtaisia. JA MIKSI, OI MIKSI keksiä pyörää uudelleen, jos hyvästä tuotteesta on jo kirjoittanut omasta mielestään hyvän tekstin? Tottakai vakituisille blogilukijoille tämä voi vaikuttaa "täytetekstiltä". 

Harrastan suhteellisen vähän "täytetekstien" eli jo postattujen tekstien uudelleen jakamasti, kunnes taas tänään päädyn sen tekemään :)

Mutta tämän tekstin jaan monesta eri syystä uudelleen:
'
a) tämä teksti on NYT todella ajankohtainen ja tuote edelleenkin saatavissa

b) vaikka en saa mitään komissiota tuotteen myynnistä, koen, että se auttaa monia kuivaihoisia selviämään talvesta ilman halkeilevia ja ärtynneitä kasvoja.

c) tämä teksi on yksi koskaan 4 vuoden blogihistoriani aikana eniten jakoja ja lukijoita saavuttanut teksti

d) Saan lähes kuukausittain kiitosta niin koululla kuin oman hoitolani asiakkailta tästä tuotteesta

JOTEN. En keksi mitään syytä olla jakamatta tätä tekstiä uudelleen Teidän kanssa siis;
olkaa hyvät!


Lumista torstaita ystävät :)

Ps. löydätte mut tänään iltavuorosta Turun Kosmetologikoululta, jos haluatte kyseistä tuotetta tulla katsomaan ja kokeilemaan, kerron mielelläni lisää ihonhoidosta ja tuotteista :)

Olemme auki aina klo 20.00 asti.
Yliopistonkatu 23 A, 3. kerros.

Eija

Kommentit

Suositut tekstit