100% luonnollinen hoitotuote


On ihan parasta esitellä blogissa itselleni täysin uusia brändejä!

Ja nyt sellainen tulee; balmyou on nuori saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuista ja kylmäpuristettua karitevoita Ugandasta.Tykkään tuotteista, joissa raaka-ainelista eli INCI on lyhyt ja simppeli.

 Tässä kyseisessä voiteessa koko upea purkki sisältää lyhyesti NILOTICA KARITEVOITA eli puhdasta, pehmeää sheaa.

Shea tunnetaan kosmetiikassa erittäin kosteuttavana raaka-aineena. Jos asiakkaallani on atooppinen iho, ohjaan hänet usin tarkistamaan tuotteiden raaka-aineluettelon sisältävän mielellään täyteläistä  sheavoita.

Mutta avataan vielä vähän tuota NILOTICA karitevoita, jota tämä kyseinen tuote sisältää.
 Nilotica on todella 100%:sesti puhdasta ja korkealaatuista sheaa. Nilotica on shealajike, joka on miellyttävän pehmeää käyttää. Kun otat tuotetta purkista ja lähdet levittämään sitä iholle, se muutttu hetkessä ihanan silkkiseksi öljyksi. Imeytyvyys on kuitenkin hyvä, sillä en voi nukkua ns. "öljyisillä käsillä", sillä itseäni ahdistaa kyseinen tunne.

Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea eli karitevoi.
Ja nyt sitä on todellakin saatavilla 100%:sesti!

balmyou on kosmetiikan yksinkertaisuuden ja puhtauden puolestapuhuja. Tuote on tuotettu kestävää kehitystä, ekologisuutta ja sosiaalisuutta kunnioittavalla tavalla.
Tämä tuote on kaikessa upeudessaan vegaaninen, hajusteeton, eikä sisällä väri- tai säilöntäaineita.

Niinkuin olette varmasti huomanneet, rakastan tuotteita joilla voi hoitaa ”kerralla kaiken kuntoon”.

Tämä tuote sopii erinomaisesti kuivalle, ärtyneelle sekä herkälle iholle.
Kokeile lisäksi rohtuneille huulille, kyynerpäihin ja kantapäille sekä miehille myös rauhoittavaksi hoitovoiteeksi parranajon jälkeen.

Plussaa aina puhtaista tuotteista, sillä ne soveltuvat myös odottaville äideille sekä vauvojen ihon hoitoon.
Jos nyt olisin raskaana, käyttäisin tätä voidetta aamuin illoin vauvamahalle ja rinnoille. Osa raskausaikana ilmentyvistä venymäarvista johtuu ihon kuivuudesta ja osa on tietty valitettavasti myös geeniperimää. Joidenkin iho on vain herkempi saamaan raskausarpia, mutta hyvällä voiteella voit ehkäistä venymäarpien muodostumista.Mutta koska mä rakastan kauniita purkkeja kaapissani, niin palataan vielä hetkeksi purkin valmistukseen ja kierrätykseen.

Tuo UPEA kansi on valmistettu nopeasti kasvavasta bambusta ja purkki on kierrätetystä ja uudelleenkäytettävästä lasista valmistettu.

Mua kiehtoo tuo yksinkertainen ja ylellinen muotoilu jotenkin todella paljon!

JA lisäksi: kun pakkaus on tyhjä, pese ja kuivaa purkki huolellisesti ja käytä se innovatiivisesti uudelleen esim. pinnien tai klemmareiden säilyttäjänä! :)

Balmyou nilotica karitevoi 100ml, suositushinta 24-27€
Saatavuus mm. Ruohonjuuri
(hinta riippuu jälleenmyyjästä)

Nooh, mitä mieltä olette, lähdettekö kokeilemaan talven kuivattamalle iholle tätä tuotetta??

Eija

***tuote saatu blogin kautta***
Kommentit

Suositut tekstit