Who is this? -Melvita

Ihanaa perjantaita kaikille!

Kuulkaas. Tässä on nyt ehtinyt tapahtumaan muutama "historiallinen" tapahtuma omassa elämässäni.

Monet varmasti muistavat, että olen kertonut vanhimman poikamme rakastavan purjehdusta. Myönnettäköön, että en ole koskaan purjehtinut, MUTTA eilen sen vihdoin ja viimein tein!
Tai enhän mä nyt itse mitään purjehtinut, appiukko sen puolen hoiti, mutta kyydissä olin kuitenkin.

Yövyimme poikieni kanssa appivanhempien veneessä rannassa (joka siis on 15m kotioveltamme!) ja aamulla lähdimme Pähkinäisiin päiväpurjehdukselle. Joten rasti seinään, taas on menty eteenpäin ja asioita koettu! :)

Poikani oli todella innoissaan kun äitikin on vihdoin ja viimein ollut purjeveneessä.
Mieheni ei nyt enää kyytiin tuohon veneeseen pääse pyörätuolinsa takia, sääli, sillä poikani usesti sanoi että olisi ihanaa jos myös isä olisi mukana. No tottakai se olisi.
Onhan se itsellenikin joskus sääli ja raskasta, kun isän on moniin paikkoihin mahdotonta tai hyvin vaikeaa päästä mukaan. Kuka nyt ei koko perheen voimin nauti matkustamisesta...mutta näillä mennään! Paljon on tietty yhdessä tehty asioita! :)

Mutta nyt kun olen turvallisesti rantautunut ja viime yön nukkunut ilman keinumista, niin ajatukset ja mielipiteet ovat taas valmiina tulemaan ulos päästäni.Kättä pystyyn kenellä tämä sarja on entuudestaan tuttu? 

Itselleni täysin tuntematon Melvita -sarja on perustettu jo vuonna 1983 (hyvää vuosikertaa siis!) ja kuuluu jo siis euroopan luonnonkosmetiikkapioneereihin. Ranskasta tulee monesti todella hyvää ja luksuskosmetiikkaa, joten kurkataan mitä tunnetta nämä kaksi allekirjoittaneessa herätti.

Itselläni on omasta mielestäni hyvin pieni kosketus luonnonkkosmetiikkaan, joten en ihmettele että Melvita on itselleni täysin uusi tuttavuus kun tuotteet postilaatikossa odottivat.

Melvitan tuotevalikoima on todella laaja ja olen innoisani menossa tutustumaan kutsuvierastilaisuuteen elokuussa ja kuuntelemaan kyseisestä sarjasta enemmän tietoa.

Tein aikaimoisen Googletus duunin kun kahlasin läpi kyseistä sarjaa. 
Todella mielenkiintoisia tuotteita heillä, varsinkin kaikki hyvin erikoiset kasvoöljyt sekä tehoöljyt juonteille, misellinvesi sekä miehille suunnatut tuotteet! 

Sain testiini blogin kautta suihkugeelin ja vartalovoiteen, joissa molemmissa on samanlaiset kauniit pullot. 

Suihkugeeli on koostumukseltaan hyvin juoksevaa, tästä syystä ensimäisellä kerralla kädelleni lorahti aikamoinen määrä geeliä!
Mielestäni tämän geelin tuoksu on jotenkin puiseva...miten sitä nyt paremmin kuvailisi...tylsä? Tämä on NIIN makuasia, itse tykkään raikkaista ja puhtaista tuoksuista, mutta usein luonnonkosmetiikan tuoksumaailma on omaan makuuni tylsä. 
Veden kanssa emulgoiduttuaan vaahto on hyvin mieto ja pehmeä. 
Iholle jää kevyt tuoksu vain hetkeksi, joten jos voimakkaat tuoksut ahdistavat, niin tämä suihkugeeli on ehdottomasti sinun valinta. 

Molempien tuotteiden raaka-ainelista on todellista herkkua!

Tuotteet sisältävät mm. 5 erilaista kasviöljyä, jotka pehmentävät ja hoitavat ihoa. Pitkässä käytössä sen huomaa ihosta; öljyt sulkevat kosteuden ihoon, näin ollen pitävät ihon kimmoisana pitkään.
Tuotteet sisältävät mm. Marokosta saatavaa Arganöljyä, jota muuten käytetään nykyään todella paljon myös hiustenhoitotuotteissa. 

Suihkugeelissä ja voiteessa on samanlaiset avausmekanismit ja mielestäni tuohon suihkugeeliin olisi esim. pumppupullo huomattavasti parempi vaihtoehto. Puristamalla (vaikka kuinka kevyesti tahansa) pullosta lorahtaa aina mielestäni aika paljon geeliä. Omaan makuuni tuo pullo on koko perheen voimin käytetty siis aikas nopeasti loppuun. 

Suihkugeelin hinta 16,90/250ml
Saatavuus mm. Turun ja Helsingin Stockmann


Tämä Extraordinaire Body Milk oli näistä kahdesta ihanampi!
Tässä voiteessa on kevyt ja hyvin levittyvä koostumus sekä tuoksussa havaittavissa selkeästi Arganöljy.
Itse tykkään kyseisestä öljystä todella paljon sen tuoksun ja hoitavuuden takia.
Koostumukseltaan tämä voide on ihanteellinen kesäkäyttöön; imeytyy nopeasti eikä tahmaa.
Sopii myös päivittäiseen käyttöön käsivoiteeksi.

Vartalovoide 25,50€/200ml 
Saatavuus mm. Turku, Tampere, Helsinki Stockmann

Kertokaa kokemuksia Melvitasta! 
Mitä tuotetta kannattaa kokeilla?

Eija

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***Kommentit

Suositut tekstit