Heinäkuun BetteBox!

Seesteinen ja lämmin heinäkuu on ollut enemmän kuin kaukana, mutta onneksi posti kulkee ja niin vaan BetteBox on taas saapunut!
Mitäs ihanaa laatikossa tällä kertaa oli, kurkataas...


JOS laatikossa olisi ollut ihan mikä tahansa hammastahna, niin olis varmaan munkin suusta kuulunut se legendaarinen: "ette oo tosissaan!??". Mutta koska siellä oli hyvinkin kiinnostava uutuus hammastahna, Pepsodent White Now CC eli tahna, jonka avulla luvataan välittömästi valkoisemmat hampaat hoitavan koostumuksen kera. No mutta aikas tavallinen "huijaus" värien avulla; hammastahnan sininen väri saa hampaat näyttämään säihkyvän valkoisilta heti harjaamisen jälkeen. 
Aivan saman asian ajaa meikkaamisessa vastavärien käyttö, jonka avulla saadaan esim. persikan värisellä peiteaineella siniset/tummat silmänaluset peitettyä.
SILTI tuo CC hammastahna jostain syystä kiehtoo...

White Now CC hammastahna saatavilla hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista,
 0vh. n. 4,70€/75ml

Yläpuolella on tuoksunäyte Narcisco Rodriquez -tuoksusta. Ei jatkoon.
Tai ehkä hyttysmyrkkynä joo. Mutta yksikään ilta ei ole vielä niin lämmin ollut että olisin edes hyttyskarkotetta voinut testata...


Ehkä odotetuin boxissa oli Body Boom kahvikuorinta! Olin jo hyvän tovin bongannut näitä uutuuksia Instagramissa ja paljon plussaa tästä BetteBox:in väelle, että tämä näinkin hieno uutuus oli jo heti heinäkuun laatikossa!

Kyseessä on siis kahvipohjainen vartalokuorinta, joka koostuu kahvin ja luonnollisten raaka-aineiden sekoitukselta. Sain boxin mukana banaanin tuoksuisen kuorinnan ja aaaaahhhh! ehkä paras tuoksu IKINÄ! 

Kahvikuorinta tekee ihosta todella pehmeän, tuoksu hemmottelee aisteja ja mikä parasta varsinkin näin kesäaikaan (jos tarkenee olla tällä hetkellä ilman pitkiä kalsareita) rusketus varmasti on tasaisempi kun ihon kuorii säännöllisesti.

Tuoksusta tulee muuten mieleen banaanijäätelö! 

Kastele iho ja ota kuorintaa kämmenelle. Levitä pyörivin liikkein reippaasti kokonaan vartalolle ja anna vaikuttaa muutama minuutti. Huuhtele huolellisesti, nauti edelleenkin tuoksusta ja kosteuta vartalo rasvalla kuivauksen jälkeen.
Kannattaa käyttää säännöllisesti, vähintään kerran viikossa jotta saavutat pehmeän ja kimmoisan ihon.

Kahvikuorintaa voit metsästää Sokokselta tai osoitteesta www.oletkaunis.fi
Ovh. 18,90€/200g

Vieressä möllöttää Herbinan Antiperspirant 48H. Tämä ja hammastahna saa kaikki boxia kauan tilanneet aina varpailleen, sillä antiperspirantit ovat NIIN kulutustavaraa, että ne harvoin loppuvat kaapista yllättäen. Sen kyllä ymmärrän, että heinäkuun boxi on suunniteltu niin, että jos tämän laatikon tuotteilla pitäisi pärjätä festarit läpi, niin näillä tuotteilla se varmasti onnistuisi :)
Saatavuus: Hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista Ovh. 2,20€/50ml


Vasemmalla oleva Essence The Gel Nailpolish tuo kynsilakkamarkkinoille vilskettä! Olen useaan otteeseen blogissa hehkuttanut Essencen hinta-laatusuhdetta meikkien saralla ja nämä kynsilakat eivät kyllä jätä kylmäksi! Tuo ihana sininen peitti uskomattoman hyvin jo yhdellä kerroksella ja jätti kynnelle upean kiillon! 
Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista.
Ovh. 1,99€/8ml

Keskellä on Lumenen Lähde Pure Artic Hydration Kosteuttava ja Raikastava kasvosuihke,
Ovh. 19,90€/100ml.

Suihkeen tarkoitus on kosteuttaa ihoa ilman sotkematta meikkiä. Suihkuta iholle aamulla ja illalla ennen kasvovoidetta kasvoveden tapaan ja lisää tarvittaessa meikin päälle päivän mittaan. Itselläni oli käytössä ACO:n vastaava kosteussuihke, joka sattui juuri loppumaan! Todellinen tuuri kävi tämän tuotteen kanssa, sillä se on ollut useaan otteeseen ostoslistallani. Jos haluat vielä extraa, niin laita kasvosuihke jääkaappiin ja saat todella virkistävän tunteen kasvoille!
Saatavuus: Hyvinvarustellut päivittäistavarakaupat ja tavaratalot.

Meikit vielä pesemättä ja vesipesu on hankalasti saatavilla? Ei hätää!

Garnier Skin Active Micellar on misellejä sisältävä puhdistusvesi, joka kerää likaa iholta kuin magneetti! Poistaa meikin ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tätä tuotetta ei tarvitse huuhdella iholta lainkaan. Ja seka/rasvoittuvat ihot hoi: jätä aamulla vesipesu väliin ja puhdista pumpulin ja misellinveden kanssa kasvot kauttaaltaan läpi. Tämä on hellävaraisempi ja tehokas puhdistus verrattuna esim. aamuin ja illoin tehtäävään geelipesuun.

Saatavana hyvinvarustelluista päivittäistavarakaupoista ja tavarataloista, Ovh. 3,95€/125ml


Näytteitä löytyi boxista vielä nämä;

vasemmalla L'anzan shampoo ja hoitoaine. Näiltä odotin TODELLA paljon, sillä olen käyttänyt L'anzan kiiltosuikepullon loppuun ja tykkäsin siitä erittäin paljon. MUTTA: shampoo ei vaahdonnut (?) ja hoitoaine ei tehnyt luonnonkiharatukastani yhtään pehmeää. Missä vika? Mun hiuksissa? :D
Ei jatkoon. Sääli. Tuoksu oli mitä ihanin!

Respons Body Oat Cream Delicary vartaloemulsio kuivalle ja herkälle iholle. Jätän usein nämä voiteet testaamatta, koska lahjoitan niitä eteenpäin yleensä vanhainkotiin. Äitini on töissä vanhainkodissa ja kaipaa välillä perusvoiteita vanhuksille, niin jätän avaamatta nämä ja annan ne äidilleni matkaan. 

Ja hei, Compeedin rakkolaastari. 


Pelastaa parhaimman (pahimman) terassi-illan, jos uudet kengät oli vielä sisäänajossa :)
Näinkin on käynyt.

Tässä vielä kokonaiskuvaa laatikosta.


Oikein hyvä boxi, kyllä tykkäsin!

Mitäs muut oli mieltä?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit