Panosta tai Pihistä!

Hyvää iltaa!

Ja ensinnäkin pahoittelut kaikille, blogissa on ollut hyvinkin hiljaista viime aikoina.

Mihinkään en ole teitä unohtanut, nyt on työrintamalla ollut suhteellisen kiireistä ja uutuuksia on tullut aikas paljon testattavaksi blogin kautta, joten pieni hiljaisuus on ollut täällä puolella.

Nyt taas käynnistellään kone vauhtiin ;)

Sain taannoin Oriflamelta testiin uutuus tuotteita. Nyt mielenkiintoni herätti heidän meikkivoiteensa Giordani Gold Liquid Silk. Kyseistä meikkivoidetta muutaman kerran testailtuani, päätin laittaa vierekkäin kaksi meikkivoidetta, jotka ulkonäöllisesti vastaavat hiukan toisiaan.


Lancôme Miracle Air de Teint
VS
Giordani Gold Liquid Silk
Lancôme

Sisältää aurinkosuojan SPF 15
Kevyt nestemäinen koostumus, annostellaan pipetillä.
Koko: 30ml
Värisävyjä saatavilla: 7
Hinta: n. 49,50€

Saatavuus: mm. SokosGiordani Gold

Sisältää aurinkosuojan SPF 12
Kevyt nestemäinen koostumus, annostellaan pipetillä.
Koko: 30ml
Värisävyjä saatavilla: 5
Hinta n. 31€

Saatavuus Oriflame

Molempia meikkivoiteita markkinoidaan hyvin kevyinä ja kosteuttavina meikkivoiteina. Lancôme on näistä kahdesta kevyempi ja jättää iholle selvästi "blurratun" mattapinnan.

Giordani on heleyttävämpi, hieman täyteläisempi koostumukseltaan.
Pipetti annostelu mielletään meikkivoiteissa hankaliksi ja sotkeviksi. Ei siis kannata laittaa pipetillä meikkivoidetta ensin kädelle ja siitä kasvoille, vaan kallistaa päätä hieman taaksepäin ja annostella meikkivoide suoraan kasvoille pipetillä. Nämä kevyet koostuvukset valahtavat muuten helposti kädeltä lattialle! Trust Me, kokemusta on...Molemmissa tuotteissa on suojakerroin, siitä plussaa!
Hintaeroa näillä meikkivoiteilla on n. 19€.

Itse suosin näiden nestemäisten meikkivoiteiden levittämisessä meikkivoidesivellintä. Meikkisieni esim. Beautyblender, imaisee itseensä tämmöisen ohuen meikkivoiteen, joten parhaimman ja tasaisimman lopputuloksen mielestäni saa meikkivoidesiveltimellä. 

Käytössäni on tällä hetkellä Duroyn "Unelma" -sivellin, joka on tarpeeksi napakka ja pieni meikkivoidesivellin. 
Hinta n. 25€, saatavuus mm. Sokos

Kuvahaun tulos haulle duroy unelma

Kuva Google kuvahaku
Vielä vertailussa meikkivoiteiden koostumukset. Vasemmalla juuri kämmenelle tiputettu Miracle Air De Teint ja oikealla Oriflame. Tässä ylemmässä kuvassa huomaa selkeästi sen nestemäisyyden eron! Se missä Miracle ON todella juoksevaa, Oriflame on täyteläisempi koostumukseltaan.

Alemmassa kuvassa olen kerran levittänyt sävyt ohuelti iholle.

Molemmissa koostumus on kuitenkin levittäessä ohut.
Sekaihollani Miracle Air De Teint vie pysyvyyden, sillä kyseinen meikkivoide kestää korjailematta ainakin 8 tuntia! Oriflamen kanssa lisäsin kerran puuteria. Jos siis olet kuivaihoinen, valitse mieluummin Oriflame, jos taas seka/rasvoittuva, ota Miracle Air De Teint :)
Mutta nyt on siis konkreettisesti varaa joko "Panostaa tai Pihistää" näiden kahden välillä, sillä molemmat ovat todella hyviä vaihtoehtoja :)Mitäs mieltä näistä kahdesta? :)

Eija

***Oriflame meikkivoide saatu blogin kautta***

Kommentit

  1. Lancomen meikkivoiteeseen olen ollut koukussa jo toistavuotta. Aivan ihanan peittävä ja hyvin levittyvä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit