Mitä meikkivoiteen alle?

Holaa!

Kyllä taas meikkajaa mietityttää...

Tällä kertaa mietinnän ja testauksen alle pääsivät joutuivat meikin alle laitettavat primerit.

Lyhyesti: Primerin eli alusvoiteen tarkoitus on tasoittaa ihoa, häivyttää ihohuokosia ja pidentää meikkivoiteen kestoa iholla. 

Tämä postaus sisältää lähikuvia ihohuokosista ja rypyistä, jos lähikuvat ällöttävät, niin ei sitten ehkä kannata jatkaa lukemista :)

Jos taas testitulokset, lähikuvat eli puhtaat faktat innostaa ja kiinnostaa, keep on reading! ;)

Sain Oriflamelta uutuus tuotteita testiini. Pinkan ensimmäisenä koreili 
NovAGE Pore and Line Perfector -voide.

 Kiinnostuin tuotteesta täydellisesti, koska yksinkertaisesti rakastan primereita! NovAge voiteen uotteen luvataan häivyttää välittömästi näkyviä huokosia ja juonteita sekä voiteen sisältämä tekniikka tasoittaa ihoa optisesti ja saa ihon näyttämään silkin sileältä. 

TÄSTÄ intoutuneena aloitin testaamaan meikkivoiteen alla kyseistä alusvoidetta. Voiteella on suhteellisen kova haastaja, mun arkirakkaus NYX Angel Veil -alusvoide. Kuten kuvasta näkyy, useaan kertaan olen jo viimeisiä pohjia NYX:in tuotteesta rutistellut :)


NYX Angel Veil, saatavuus mm. sokos.fi 
hinta 17,90€ (30ml)

NovAge Pore and Line Perfector, saatavuus Oriflame
hinta 39€ (30ml)

Ensivaikutelma Oriflamen tuotteesta oli todella hyvä! IHANA, silkkisen pehmeä koostumus, joka levittyy iholle ohuelti ja jättää kauniin mattapinnan. Meikkivoide sulautuu hyvin päälle, ei rullaannu tai paakkuunnu levittäessä.

Mutta. Puolenpäivän aikaan ihon kiilto on todella voimakas. Ihohuokoset selvästi näkyvillä ja meikkivoide ns. sulanut pois osista kasvoista, varsinkin t-alueelta.

 Ei hyvä.
Annan uuden mahdollisuuden.
Sama tulos. 
Kokeillaan vielä keskiviikko.
Sama virsi.

Nyt alkoi jo allekirjoittanutta tämä vaivata, joten ei muuta kun kamera kouraan ja mahdollisimman hyvä lähikuva kasvoista ennen ja jälkeen primerin.

Ensimmäisenä valokeilan alle laitetaan Oriflamen voide, olkaas hyvät!
Joo, tiedän, ketä nämä ei ällötä, mutta pakko se on tarkentaa ja katsoa;
onko teidän mielestä mitään muutosta tapahtunut?!! Koska mä en nää mitään eroa. Ja jos tuote lupaa häivyttää ihohuokosia välittömästi, niin ei se mun mielestä tältä näytä.
Ehkä pieni, siis hyvin pieni muutos alakuvassa kun oikein tarkasti katsoo.

Mutta sitten päätin tehdä saman testin NYX:in aluvoiteella.HUH! Näyttää kun mulla ois todella voimakas couperosa kun niin punottaa naama :)

Ei oo, mutta otin niin läheltä armotonta kuvaa kun vaan suinkin sain.
Sen verran käsittelin kuvia, että lisäsin hieman valaistusta, en muuta.
Huomaatte varmaan eron?

Ja vielä Sibeliukset otsalta, olkaa hyvät :)Ja otsalla käytetty myös NYX:in Angel Veil.

PAKKO itsellenikin näyttää, että miten ne tuotteet toimii. Huomioikaa myös se, että minulla on sekaiho, joka tarvitsee meikkivoiteen alle alusvoiteen, joten varmasti Oriflamen NovAge sopii kevyeksi voiteeksi normaali-ihoiselle, joka tarvitsee vain kevyen peiton ihohuokosille ja juoteille.

Eniten ehkä kuitenkin harmittaa tuotteiden koostumukset siinä mielessä, että Oriflamen voiteessa tuo koostumus on ihan täydellinen. Kevyt, silkkinen ja levittyy kuin unelma. Siinä missä NYX:in voide on ns. murenevampi ja voidemaisempi, selvästi siis kuivattavampi.


Tässä vielä kuvaa tuotteiden koostumuksesta. Yläpuolella läpinäkyvä on Oriflamen ja alla vaalea NYX.Levittäessä huomaa, miten tuo NYX:in voide murenee iholla. Älkää silti pelästykö, ei se ole mitenkään hankala levittää, ainoastaan koostumusessa olisi mielestäni hieman parannettavan varaa...

Voisinko siis saada tuotteen, jolla on Oriflamen koostumus ja NYX:in peittoaste?

Kysynpähän vaan.
Mutta jos teillä on vinkata oma lemppari alusvoide, niin antakaa julki! :)

Ja vielä tähän loppuun arvonnan voittaja!

KIITOS kaikille, jotka osallistuitte tuotepaketin arvontaa. Voittaja on arvottu ja tällä kertaa tämä tuotepaketti lähtee voittajalle nimeltä...


anna s!

ONNEA! Voittajalle laitetaan yksityisviestiä ja paketti postiin mahdollisimman pian :)

Oikein ihanaa päivää kaikille!

Eija 

***NovAge voide saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

 1. Hei! Tämä ei ole niinkään kommentti tämän postauksen sisältöön (eikä sinä näin ollen ole tarve välttämättä julkaista), mutta haluaisin antaa nopean palautteen: arvonta on mukava tapa olla vuorovaikutuksessa blogin lukijoiden kesken, mutta arvonnan suorittaminen ilmoituksesta poiketen syö bloggaajan uskottavuutta.

  Arvontapostauksessa lukee näin: "Osallistua voit aina 1.3.2017 asti. Arvon kommentoijien kesken torstaina 2.3.17 ylläolevan setin." Kuitenkin arvonnan voittaja on julkistettu 1.3. klo 20.58 julkaistussa postauksessa, eli vielä arvonta-ajan ollessa käynnissä (arvonnassa kannattaa olla muutenkin tarkkana sanavalinnoissa, jollei ole ilmoittanut tarkkaa kellonaikaa, paras sana on viimeistään, ei mennessä/saakka/asti, jotka ovat epäselvempiä).

  Tähän kannattaa mahdollisia tulevia arvontoja järjestäessä kiinnittää huomiota!

  Tarkennan myös vielä, tämä ei ole katkeruutta/mielipahaa, vaan ihan hyvää tarkoittaen kirjoitettu palaute (en ole osallistunut ko. arvontaan, sillä omistan jo ne tuotteet, joita pidän arvonnan 'parhaina').

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommentista Anonyymi. Halusin julkaista tottakai tämän palautteen, koska tiedän mitä tässä postauksessa on käynyt. Minulla on moni postaus kirjoitettuna ja tallennettuna koneella valmiiksi. Olen todellisuudessa julkaissut tekstin VASTA torstaina 2.3. ja arponut voittajan ennen töihin lähtöäni aamulla. Tästä tallennus syystä, tekstin otsikossa näkyy päivä: 1.3. Mutta tästä oppineena ja oikeasti arvonnan voittajan vasta 2.3 arponeena, otan opikseni, enkä tallenna tekstejä uudestaan liian aikaisin. Pahoittelut tästä! Kiitos kun lisäsit vielä että teksti ei ollut katkeruutta, arvostan palautettasi :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kivasta blogista! En ollut ennen kuullutkaan NYX:in tuotteista ja oli pakko lähteä hakemaan tuota Angel Veil:iä, kun sitä niin paljon kehuit. Valitettavasti tuote oli loppu, mutta otin toisen tuotteen, jonka nimi on stop shining, koska ihoni usein kiiltelee loppupäivästä. Ei muuten kiillä enää, ihan älyttömän hyvä tuote! Suosittelen siis kaikille kiiltelijöille sitä, hinta oli sama kuin angel veilissä, eli 17,90. Kiitos tutustuttamisesta NYX:iin, varmasti ostan lisää!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit