Makeaa vartalolle!

Moikka!

Seuraavat tuotteet eivät todellakaan sovellu TUOKSUHERKILLE :)
Mutta te jotka rakastatte voimakkaita, puhtaita tuoksuja, niin tässä teille aimo annos makeaa!


BOMB COSMETICS on perustettu 17 vuotta sitten Englannin etelärannikolla. Firman ensimmäisiä vuosia on viety eteenpäin pelkillä kylpykuulilla. 

Myöhemmin mukaan on tullut yksi jos toinenkin herkullinen tuote ja tällä hetkellä Bomb Cosmetics:in tuotteita toimitetaan jo 70 maahan ympäri maapalloa. Tuotteet tehdään käsin ja ovat täysin eläinkokeettomia.

Tuotteet ovat ihoa helliviä, hoitavia ja kosteuttavia sekä raaka-aineet huolella valittuja. Tuotteissa käytetään mahdollisimma paljon luonnollisia ainesosia ja ne sisältävät mm. sheavoita, kaakavoita ja puhtaita eteerisiä öljyjä.

Hauskaan, edulliseen ja tuoksuvaan tuoteperheeseen kuuluu mm. kylpypalloja, kynttilöitä, saippuoita ja vartalonhoitotuotteita.

Kurkkaa koko tuoteperhe TÄÄLTÄ.
Huomaa vielä, että tuotteilla on ilmainen toimitus Suomeen!Yläpuolella olevassa kuvassa on kaunis, peltisessä rasiassa oleva Caramel & Pink Pepper -kynttilä, hinta 11,90€. Kynttilän palamisaika n. 35h.

Nämä tuotteiden purkit muistuttaa epäilyttävästi erään firman jäätelöpurkkeja! :) 

Ja mä tykkään näistä!

Siis eihän nämä ole käytännöllisyyttä nähnytkään, isoja pyöreitä purkkeja, mutta mitäs sillä väliä, jos kerrankin on hauskoja purkkeja hauskoilla etiketeillä :)


Yläpuolella on Body Shimmer vartavoi, hinta 12,90€.

Rikas ja kosteuttava vartalovoi sisältää 30% puhdasta sheavoita, kosteuttavaa auringonkukkaöljyä, nerolin ja greipin eteerisiä öljyjä. Tuote jättää iholle hyvin pienen kimalteen. Nooh, oikeastaan kimalle on väärä sana, mielestäni kevyt kaunis kuulto kuvaa sitä paremmin.
Raikas tuoksu, ensimmäisenä haistan sitruunan ja limen. Levittämisen jälkeen iholla leijailee kevyt vaniljan tuoksu.


Katsokaa nyt tätä sievää värimaailmaa! Ja noita ihania yksityiskohtia purkeissa :)
Mutta tällä kertaa viimeisenä on mun lemppari näistä ihanuuksista;
PEPPERLAND vartalokuorinta, 12,90€.

Rakeinen öljypohjainen kuorintavoide sisältää makeamanteliöljyä, sekä mustapippurin ja sitruunaruohon eteerisiä öljyjä. Tuoksu on voimakas, vahvasti pippurinen ja hieman mentholinen. 
Tykkään todella paljon vartalokuorinnoista ja varsinkin näistä, missä on mukana voimakas eteerinen tuoksu ja öljyä! 

Ja pian alkaa (jos ei ole jo alkanut) itseruskettavien kulta-aika, joten pistäkää tämä tehokas mutta hellävarainen kuorinta korvan taakse, sillä tähän palatan vielä ;)

Makeaa alkavaa viikkoa kaikille <3

Eija

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit