Pysy pehmeänä!

Hellou!

Otsikko ei viittaa kevennettyyn mielentilaan, vaan muutamaan ihanaan ihonhoito tuotteeseen :)

Ennenkuin mennään itse asiaan tuotteiden parissa, niin on pakko raottaa parin viikon takaisia tapahtumia. Kuten aina, kulisseissa kuhisee. On ollut aikamoinen pari viikkoa takana ja halusin nyt kertoa lyhyesti missä mennään:

Moni lukija tietää, miten blogini sai alkunsa. Olin keväällä 2015 jäämässä äitiyslomalle toisesta lapsestani. Työskentelin yrityksessä, jossa tein kosmetologisia hoitoja hoitolassa, koulutin tuotesarjaa ja hoitolaitteita ja ylipäätään hoidin kaiken mahdollisen mikä liittyy hoitolan ylläpitämiseen. Olin kahden vuoden aikana saanut uusia, ihania asiakkaita ja tietysti ilmoittaminen poisjäämisestäni oli vaikeaa. Rakastan työtäni tällä kauneudenhoitoalalla, en osaa enää kuvitella tekeväni muuta kuin tätä kaikkea mitä kyseiseen alaan liittyy. Ala on haastava, mikä ala ei nyt olisi, mutta ollaan kuitenkin semmoisella sektorilla, joka koskettaa iloisesti ja myös vihaisesti ihmisiä; kauneus. 

Moni pitää turhaimaisena, moni taas rakastaa. Pitääkö meikata vai olla meikkaamatta? Mitäs jos meikkaan? Olenko turhamainen? Olenko kriittinen? Enkö kehtaa olla oma itseni?
Näihin kysymyksiin törmään lähes päivittäin. Vastaan aina samalla tavalla:
Tee niinkuin haluat! Ole oma itsesi, meikeillä tai ilman. Ei tähän ole mitään oikeaa vastausta. Pääasia on, että on sinut itsensä kanssa. Meikkaajana kannustan meikkaamaan, jos koet, että haluat sitä tehdä. Mutta jos et, niin älä meikkaa. Näiden asioiden kanssa painin, kun aloitin pitämään blogia. Saanko osakseni suurta hämmästelyä turhamaisuudesta? 

Tein rohkean päätöksen aloittaa blogin pitämisen, koska asiakkaat kaipasivat meikkivinkkejä ja he surivat, miten voimme pitää yhteyttä kun jään pois hetkeksi työelämästä. Perustin blogin. Tuntui aluksi, että oli hyvin raskasta kuvata omaa naamaa! Mutta en ole koskaan kokenut suurta painetta itsestäni. Takana on kuitenkin kaksi raskautta, kaksi imetysaikaa, valvottuja öitä, murheita, mutta jotenkin olen aina ollut sinut itseni kanssa. Se on helpottanut bloggausta, koska tietty pieni itserakkaus pitää tiukasti pään kurissa. Niin se on. Opetelkaa tykkäämään itsestänne. Just sellaisena kuin te olette. Meikillä tai ilman :)

Ja niin, takaisin asiaan: 
Tammikuussa blogi täyttää 2 vuotta! Suomen blogit.fi listauksessa bongasin blogini kauneus osiossa sijalla 22! Aivan huippua! Se mitä odotan ja haluan blogilta on tätä: kirjoitan ja te kommentoitte, ruusuilla tai risuilla. Olen onnellinen, kun saan palautetta, että blogini on viihdyttävä, kuvat siistejä ja teksti (ainakin osoittain) asiallista :)

Pari viikkoa sitten sain uskomattoman hyvän työtarjouksen. Kaikki tapahtui nopeasti ja yllättäen, mutta päätökseni olen tehnyt:
irtisanouduin palkkatöistäni ja aloitan 2.1.2017 uudessa työssä! Uusi, erilainen duuni houkutti valtaisasti. Tietysti vaakakupissa painoi myös lyhyempi työmatka. Alan töitä tulen jatkossa tekemään, mutta en enää hoitolatyötä. Katsotaan mitä vuodet tuo tullessaan, jäänkö kaipaamaan hoitolatyötä todella. 

Tämä kaikki on siis tapahtunut pienen ajan sisällä, hoitovapaa päättyy ja lapsi siirtyy päivähoitoon, äiti lähtee takaisin työelämään. Jatkan blogia. Se on ihan varma. Tää kaksi vuotta blogin kanssa on ollut todella ihanaa aikaa. En koskaan, koskaan kuvitellut että se olisi välillä raskasta ja aikaa vievää, mutta sitten kun saa postauksen julkaistua, niin mieli on taivaissa! :)
Silloin pitää ehdottomasti jatkaa tästä, koska haluan, että jaan osaamistani meikin ja ihonhoidon suhteen myös tätä kautta.

Kiitos!

Syvimmät ja synkimmät paljastukset tehty. Siirrytään katsomaan muutama uutuus tuote :)Onko EOS -sarja entuudestaan tuttu? Kyseessä on ihonhoitosarja, joka on varmasti noussut eniten tunnetuiksi noiden huuli"munien" johdosta. En oikein tiedä millä nimellä tuota huulirasvaa muuten kuvailisi :) Kaunis pyöreä pakkaus, jonka kierrekorkin alta paljastuu huulirasva. Ei tarvitse kaivella sormin tätä tuotetta! EOS -huulivoiteet on valmistettu 95-prosenttisesti luonnonmukaisista ainesosista. Voide sisältää runsaasti antioksidanttista E-vitamiinia, rauhoittavaa sheavoita ja kosteuttavaa jojobaöljyä. Voide kosteuttaa tehokkaasti ja tekee huulet ihanan pehmeiksi! Voide ei sisällä vaseliinia, parabeeneja eikä gluteenia. 

EOS- huulivoiteiden saatavuus mm. Sokos. Hinta n 7,90€/kappale

Ihastuin Marsaanan pr-tapahtumassa tuohon liilaan pakkaukseen, joka sisälsi huulirasvan, käsirasvan ja isoin pullo on vartalorasva. Tuoksu raikas, mutta kevyt mustaherukka-nektariini. 


Näitä kahta tuotetta olenkin kuluttanut kohtuullisesti! ACO toi apteekkikosmetiikan markkinoille kevyen, kosteuttavan, suihkutettavan kasvoveden ACO Face Rescue Mist. Olen täysin ihastunut tähän ja pian puolikkaan pullon suihkineena voin sanoa, että tätä tuotetta on pakko ostaa uusi pullo! Voit käyttää tätä kasvoveden tapaan puhdistuksen jälkeen. Suihki kauttaaltaan kasvoille ja kaulalle. TAI tee niinkuin minä: meikin päälle lopuksi kunnon suihkuttele, jolloin meikkipuuteri/meikkivoide saa vielä tasaisemman silauksen! Sopii siis käytettäväksi viimeistelypuuterin päälle :)
Saatavuus: Apteekit, hinta n. 12,90 (75ml)

Vieressä ACO:n kevyesti kimaltava huulivoide Stay Soft Lips. Kevyesti vaniljan tuoksuinen huulivoide, joka hoitaa ja korjaa huulten ihoa. Parabeeniton tuote.
Saatavuus: Apteekit, hinta n. 6,80€/12ml

Tämmöiset nopeat terveiset tähän maanantain kylmään iltaan,

EijaKommentit

Suositut tekstit