Vedenkestävät rajaukset


Kuvahaun tulos haulle make up store mixing liquid
Kuva: Google kuvahakuLuulen, että joitain asioita vain etsii, etsii ja etsii, eikä löydä mieluistaan. Sama kuulemma pätee kumppaniin, eräs ystäväni kerran vinkkasi ;)

Olen monet kerrat ostanut eri sarjoilta nestettä, joiden avulla voi tehdä luomiväreistä yms. vedenkestävät rajaukset. Minulla on ollut vuoden päivät käytössäni Make Up Storen Mixing Liquid.
 Nämä nesteet ovat hyvin monikäyttöisiä. Niiden avulla voit:

-tehdä kaikista luomiväreistä vedenkestävänrajauksen
-kiinnittää luomelle irtoglitterit/jauhemaiset luomivärit
-kirkastaa kaikkien luomivärien pigmenttiä

Ohjeistuksessa on, että sivellin kastetaan purkkiin ja otetaan haluttu väri siveltimeen. Itse laitan kaataen nestettä hieman korkkiin ja kastan siveltimen siihen. Pesen korkin käytön jälkeen. Näin ollen nesteeseen ei mene kaikki glitterit/värijauheet ja tuote säilyy kauemmin. Suomeksi: tämä tapa on hieman hygieenisempi.

Noh, tämä on meikkaajalle tapa käyttää monipuolisemmin luomivärejä. Ei tarvitse ostaa tukuittain erikseen jokaista väriä kajaleita, vaan voi olla luova ja sekoittaa myös värejä toisiinsa ja luoda oman sävyisiä rajauksia!
Testissäni on ollut tämä ihme:
Duraline Inglotilta. 

Tuotteissa on heti suurin ero; visuaalinen ja käyttö. Tämä Inglotin lasinen, kaunis pipettipullo on mielestäni ihana meikkipakissa! Ja suuri plussa tulee myös tuotteen annostelussa. Se missä Make Up Storen tuotetta pitää kaataa/kastaa sivellin nesteeseen, tässä Duralinessa on pipetti, joka annostelee pienen määrän tuotetta. Koska itse annostelen Make Up Storen nesteen hygienia syistä korkkiin, niin täytynee myöntää, että tuotetta on myös läikkynyt haaskuun. Inglotin tuotteesta tulee ihanan pieni määrä kerralla, näin ollen hukkaprosentti on pienempi.
Mutta onhan näillä tuotteilla hinnallisesti eroa. Mixing Liquid maksaa n. 21€ ja on kooltaan 30ml. Inglotin Duraline on n. 14€, mutta koko on 9ml. 
Mixing Liquid on huomattavasti ohuempaa, jopa vesimäistä käytössä. Duraline on mielestäni paksumpaa. Olen käyttänyt hyvän tovin nyt molempia ja on kyllä ihan mahdoton sanoa, kumman ottaisin ainiaaksi meikkipakkiini. Tykkään itse enemmän Mixing Liquidin koostumuksesta. Kun taas mielestäni Duraline piti irtojauheet ja glitterit paremmin. Mixing Liquid on hinnaltaa halvempi, kun vertaa purkkien kokoa. Kun taas Duraline voimistaa pigmenttejä mielestäni aavistuksen verran paremmin.
Nyt käsi ylös, jos jollain on vinkata näiden välimaastosta jokin kiinnitysneste! :)

Muistatteko taannoin, kun esittelyssä oli myös Mac Fix+ -suihke, jolla voi tehdä vedenkestävät rajaukset? Laitan linkin tähän alle, jos et ole arvostelua lukenut.

Fixaa paremmaksi

Mikäs seuraavaksi testiin? Millä merkillä on samantyyppinen neste, jota en ole vielä kokeillut?

Eija
Kommentit

Suositut tekstit