Elokuun LivBox!

Elokuu hiipii hyvää vauhtia eteenpäin ja LivBox ilmestyi laatikkoon perjantaina. Viikonloppu on hurahtanut mukavasti :)
Katsastetaan LivBox anti:


No heti pisti värikosmetiikkaharakkaa silmään; EI MEIKKEJÄ! ;( 
Ja en laske kynsilakkoja meikkeihin. 
Viime boxi ammotti myös meikkien osalta tyhjyyttään, pienoinen pettymys siis.

Mutta puretaan vyyhti!

DERMOSIL: matkakokoinen hiuslakka. Näille on aina tarvetta meikkipakissa. Lauantain meikkikeikalla paloi kohtuullinen määrä hiuslakkaa, kun korjailtiin muutama kampaus ja tehtiin viimeistely kiinnitykset hiuksiin :) Ja VINKKI: jos ei löydy pakista/kotoa/meikkipussista kulmakarvageeliä, niin hiuslakka on oiva apu yksinäisten, harhailevien kulmakarvojen taltuttamiseen. Lisää hiuslakkaa pieni määrä meikkisiveltimeen ja sivele karva ojennukseen! :)
Tämä tuote on myös hajustamaton, siitä +!

Uutuus Wellalta; EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion, siis KYLLÄ, BB-voide hiuksille! 
Voidemainen koostumus herätti aluksi lähinnä hilpeyttä allekirjoittaneessa, mutta sivelin sen kiltisti pitkiin hiuksiini. IHANA! Ihastuin heti :) Aamulla hiukset olivat pehmeät ja sileät...siis oikeasti mun hiukset oli aamulla sileät! Tämä tuote antaa suojan kuumuudelta. Omasi löydät mm. Sokokselta. 
(Ovh 21,90€/100ml) Varsin kiinnostava tuote. Boxissa mukana täysikokoinen tuote, jossa mieto tuoksu.

NIVEA antiperspirantti, Invisible for Black and White. Juu. DÖDÖ. Matkakoko. Ei siitä sen enempää.

KUBISS LONDON kynsilakka. Kyseisestä sarjasta oli myös taannoin kivipuuteri boxissa. Vielä en ehtinyt lakkaa kokeilemaan, ajattelin jopa antaa sen siskon tytölleni, hän on kova kynsienlakkaaja. Ja kyseinen pinkki sävy sopii ihanasti hänen uuden Elsa?Frozen?Sofia? -mekkonsa kanssa. Nyt huomaa, että mulla on poikia kotona! :) Oliko se Elsa vai Sofia...? No kuitenkin, kyseiset lakat on edullisia 2kpl yhteishintaan 4,95€. Ostopaikat löydät osoitteesta: kubisslondon.fi/myyntipaikat

CUTRIN ISM Shampoo&hoitoaine, uutuudet. "Suojaa ja kiiltoa normaaleille ja hennoille hiuksille". Tuotteet sisältävät UVA- ja UVB- suojan. Saatavuus mm. Sokos. Ihana, vadelmainen tuoksu! Mies lupasi testata nämä :) 

LUMENE Artic Aqua 3D, tehokosteuttava voidegeeli. Öljytön voidegeeli, jossa käytetty 3D-teknologiaa. Hmm.. kyllä tämä tuote pääsee taas suurennuslasin alle! :) Ja testiin, tottakai! Lupaa syväkosteutusta, supistaa ihohuokosia ja parantaa ihonsävyä. Boxissa mukana täysikokoinen pakkaus, jonka ovh 11,90€/50ml.


Tässä vielä oma TOP 3:

-BB-voide hiuksille
-Dermosil hiuslakka
-Lumene voidegeeli

Olinkin jo aikaisemmin miettinyt ja pähkäillyt tuota Lumene voidegeeliä. Ja päätin, että nyt puran raaka-ainelistan ja tarkastelen tuotetta hieman lähempää. Mitä on 3D -teknologia ja miten sitä hyödynnetään kosmetiikassa? Tästä ja kaikesta muusta lisää myöhemmin :)

Nyt aiheen sivusta: alkuviikosta postilaatikkoon paukahti Sokoksen "Kutsu Kauneuteen" -lehti. Siellä sivuttiin esittelyssä Suomeen rantautuvaa Urban Decay -meikkisarjaa, joka lanseerataan 19.8 Tampereen ja Helsingin Sokoksella alkaen klo 16.00
Minut löytää tuolloin Tampereelta ;)

Samaisessa lehdessä oli esittelyssä uutuus luomiväripaletti We Care Icon:lta. 
Laitoin tuohon alle linkin, josta näette paletin ja sävyt. Ostin omani Raision Myllyn Sokokselta. Ja TYKKÄÄN paletista! Ihanat arkisävyt! Mielestäni hyvä valinta kaikille meikkipussiin.

Paletti sisältää kuusi intensiivistä luomivärisävyä trendikkään nudemeikin tekoon. Paletissa vaaleita kerman ja hiekan sävyä sekä tummempia maitokahvin ja ruskean sävyjä. Kyseinen tuote on suunniteltu yhteistyössä WWF Suomen kanssa ja jokaisesta myydystä tuotteesta lahjoitetaan 1€ WWF Suomen tiikerien suojelutyöhön. Tuote ei sisällä hajusteita, parabeeneja tai mineraaliäöljyä.

Tämmöistä tänään sunnuntaina!

Eija

Ps. Muistakaa, että en hyödy mitenkään ostoistanne verkkokaupoista/Sokoksilta!
 










 

Kommentit

Suositut tekstit