Syksy. Meikkilaukun päivitys!

Pian ollaan siinä pisteessä, että lomat on lusittu, työt jatkuu ja koulut alkavat! Se on se hetki, jolloin päivitetään vaatteet ja laukut ajantasalle, niin miksei myös meikkipussi saa osaansa siivouksesta?

Mikä on muotia NYT? 
Viime kesänä istuin bikinit päällä kesälomalla, otin aurinkoa laiturilla ja selailin henkkamaukan SYKSYkuvastoa! Niin se menee. Kun kesä on parhaimmillaan, niin aletaan jo tuputtaan ruskaa, tummia sävyjä, peittävämpää meikkivoidetta ja täyteläisempää yövoidetta. Ja aina, joka kesä, kiroon sen joka laatikkoon tipauttaa keskellä parasta auringonpaistetta syksyn viimeiset muotitiedot! Ja nyt itse teen sen :) Suotakoon anteeksi, nyt on JO elokuu ja aamut on kylmiä :)

Syksyyn tietysti kuuluu punaviininsävyt, tummaluumu, ruskanvärit ym. Ne usein näkyvät syksynmeikissä. Syksyn trendikkäin meikki kumartaa ruskan hillityimmille ruskeille sävyille. Niin luomilla, huulilla ja kynsillä. Ehkä mieleenpainuvin meikkitrendi on EI-NIIN-JUSTIINSA -rajaukset alaluomelle. Ei imartele ketään, mutta on muotia! :) 

Tässä muutama tärppi, jotka nostaisin tämän syksyn "must have" -tuotteisiin.


Meikkipohja saa ja kannattaa jättää vielä kevyeksi, jopa hehkuvaksi. Ihana uutuus Lumenelta, pitkäkestoinen ja kosteuttava Nude Perfection Glow; heleyttävä meikkivoide. Hyvin kevyt tuote, joka antaa oman ihon kuultaa kauniisti läpi. Soveltuvuus normaalille, ideaali kuivalle iholle. (Ovh. n. 18,50€) Tämä meikkivoide soveltuu niin aikuiselle kuin nuorelle iholle. Jos ihosi on rasvoittuvaa sorttia, niin älä lisää ihon voimakasta kiiltoa tällä meikkituotteella!

NUDE-sävyt silmissä ja kynsissä ovat tämän syksyn juttu!

Tämä Maybellinen The Nudes -luomiväripaletti sisältää 12 täydellistä sävyä trendikkääseen meikkiin. Paletti sisältää matta -ja helmiäissävyjä. 
(Ovh. 17,90€)


Jatketaan hiekkateemaa kynsiin. Maybellinen New York Superstay 7Days -kynsilakat lupaa siis pysyä hyppysissä 7 päivää. Valitse kynsiin mattasävyt. Testattu on. Lakka pysyi siistinä kynsilläni 3 päivää. Korjasin väriä hieman kärkiin ja taas mentiin 3 päivää. Tykkäsin lakan koostumuksesta ja siveltimestä! Hinta n. 9,70€.

Huoliteltu arkilook painottuu syksyllä kulmakarvoihin. Siis mähän rakastan kulmakarvoja! Ne kuntoon, niin koko naama hymyilee :) Huolitellut kulmat kohottaa katsetta ja piristää ilmettä. Tänä syksynä kulmat on WOW! :)
Jos kulmävärit tuntuvat vierailta, niin kokeilkaa Lumenen kulmakarvageelejä. Niitä löytyy 2 sävyä, light ja medium. Niillä saa hyvin kevyen sävyn kulmiin. Jos kulmat ei väriä kaipaa, niin samasta hyllystä löytyy vielä väritöngeeli. Sillä saa karvat ojennukseen ja siinä ne pysyy sit koko päivän. Hinta n. 9,50€.

Mutta hei, aurinko paistaa ja on lämmintä! Kyllä kelpaa! 
Turvallista koulutietä kaikille, jotka koulunsa aloitti ja jaksakaa töissä! : )

<3Eija

 


Kommentit

Suositut tekstit