Kulissi kuntoon; uusi pohjameikki on täällä!

AAAAH!!! Miten mä rakastan sitä hetkeä kun löytyy markettikosmetiikasta HELMIÄ! Muistatte varmaan, kuinka olen hehkuttanut tämän kevään Nude meikkipohjia, jotka ovat unelmankevyitä iholla? Nyt löysin yhden uuden lempparin markettikosmetiikan puolelta:

MAYBELLINE Dream Wonder Nude


 Eipä ole hinnalla pilattu: riippuu hieman ostopaikasta ja alennuksista, mutta omani ostin hintaan 12,90€! Sokos mainosti tällä viikolla 15,90€.
Sävyvaihtoehtoja on 5. Kaikki sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan. Huomaa, että sävy vaalentuu ja tasoittuu iholle nopeasti sen imeytyessä ja kosteuden haihtuessa tuotteesta. Tämän vuoksi on hyvin vaativaa valita oikeansävyinen meikkivoide. Kokeile ainakin 3 eri sävyä leukapieleen ja odota hetki. Tarkista sävyerot. Ne tulevat näkyviin vasta, kun tuote on ollut iholla hetken aikaa. Sävy voi muuttua myös ihon lämpötilasta johtuen.JOS etsit kevyttä, edullista ja mm.myös nuorelle (teini-iholle) sopivaa meikkivoidetta, niin suosittelen kyseistä uutuutta. Muista aina sekoittaa meikkivoide huolellisesti ennen käyttöä, koska väripigmentit valuvat pohjalle!


Tuote on HYVIN ohutta, jopa hieman valuvaa. Levitin meikkivoidesiveltimellä ohuen kerroksen ja pistin hieman puuteria päälle. Meikki kesti koko päivän ilman korjailuja. Tämän meikkivoiteen saa myös hyvin levitettyä sormin iholle.


Huomaa tästä havainnointikuvasta, kuinka ohutta voide on! Mielestäni tuote myös hieman kosteutti, joten sopii myös pintakuivalle iholle, mutta jätä puuteri siinä tapauksessa pois! :)
Tuotetta voi kerrostaa, mutta omasta mielestäni yksi kerros riitti saamaan tasaisen pohjan.

Jos olet kokeillut tuotetta, niin pistä mielipiteesi kommenttiboxiin ;)

EijaKommentit

Suositut tekstit