Ripsiseerumi testissä!

Moikka!

Paljon kysymyksiä nostattaneet ripsiseerumit nousee aina välillä esille. 

Varsinkin henkilöt, jotka ovat pitäneet pitkään kestoripsiä ja lopulta haluavat niistä luopua kokonaan tai pitää vain taukoa, kysyvät mikä olisi paras (ja nopein) ripsiseerumi saada omat ripset taas kuntoon. VÄLTTÄMÄTTÄ omat ripset eivät kärsi mitenkään kestoripsistä.

Mutta monesti kyllä kuulen asiakkaiden sanovan, että  he eivät missään nimessä suosittele ottamaan kestoripsiä. Noh, tähän en sen kummemmin kantaa halua ottaa, oikein laitettuina ja huolettuina olen kyllä nähnyt todella kauniita ja luonnollisia kestoripsiä pitkässäkin käytössä ilman että omat ripset niistä mitenkään nokkiinsa ottaa. Mutta kuten meidän alalla muutenkin;
 työn kädenjälki riippuu täysin ammattilaisesta.

Ja huom. kosmetologintyössä peräänkuulutan AMMATTILAISUUTTA. Tarkistakaa ihmiset MISSÄ ja KENELLÄ otatte ripsiä! Onko ripsikurssi suoritettu, onko tekijä ammattilainen, onko hygieniataso riittävä, mitä liimaa tekijä käyttää yms. Näin vältytään omia ripsiä tuhoavista, väärin laitetuista kesto- tai volyymiripsistä. 

Jatketaan ihan vähän vielä aihetta. Mikä niissä väärinlaitetuissa kesto- tai volyymiripsissä omia ripsiä lopulta tuhoaa? Tuo sana "tuhoaa" on kyllä hieman liian ronski, mutta ymmärrätte varmaan että tarkoitan sitä, että omat ripset jollain tavalla kärsivät kestoripsien laitosta. Se, että tekijä laittaa omaan ripseen liian pitkät (painavat) kuidut ja liimaa on käytetty liikaa. Tässä ehkä kaksi yleisintä syytä. Olkaa siis tarkkoja ripsien suhteen!

Mutta koska aiheena oli ripsiseerumi testissä eikä niinkään paasaus väärin laitetuista ripsikuiduista, niin palaan asiaan :)


Sain testiini ripsienkasvua edistävän Christian Bretonin Infinite Lashes -seerumin. Ajatuksenani oli heti, että tämä seerumi täytyy todellakin testata suositeltu 42 päivää yhtäjaksoisesti. 

Christian Bretonin Infinity Lashes lupaa vahvistaa ripsiä tyvestä kärkeen, tehden niistä vahvemmat ja ravitut jo muutaman viikon käytön jälkeen. XLash -yhdiste hoitaa ripsiä ja stimuloi niiden kasvua. Päivä päivältä ripsistä tulee vahvemmat, tiheämmät ja kestävämmät.

Tähän testausprojektiin sain koulultamme vapaaehtoisen opiskelijan, Mervin. 

Mervi käytti seerumia yhtäjaksoisesti. Mervin mietteet seerumista:

"Seerumi oli helppo käyttää, se levitetään samalla tavalla kuin eyeliner ripsien juureen. Aine kuivui nopeasti eikä tuntunut miltään. Jos levitin ainetta liikaa iholle, enkä ripsien päälle, tuntui erittäin lievää tuntemusta iholla hetken ajan, kunnes aine oli kuivunut. Iholla ei näkynyt kuitenkaan mitään ärtymisen merkkejä. Tuote on hajusteeton eikä ärsyttänyt ihoa ja ripsiä laisinkaan. Ripseni tuntuivat vahvemmilta käytön jälkeen. Hyvä tuote!"



Tässä vielä kuvat ennen (yläpuolella) ja seerumikuurin jälkeen (alapuolella).

Mielestäni kuvissa huomaa ihan ripsirajassa pienen muutoksen ripsien vahvistumisen suhteen ja varsinkin tuossa vasemmassa silmässä pituuskasvun parantumisen. 

Ja jos seerumien käytön yhteydessä mietittyttää meikkaus, niin no worries, voit ihan normaalisti käyttää meikkiä! Seerumi on hyvä levittää ripsien tyveen esim. iltaisin, sillä ripsiä ei saa kastella 2-3 tuntia seerumin levityksen jälkeen, koska seerumin vaikutusaika on odotettava kuivilla ripsillä.

Kiitos Merville tuotteen testauksesta ja kiitos Christian Breton Turku, kun sain tuotteen blogin kautta testiini!

Rispsiseerumin hinta 49€ / 4ml

Tuotteen löydät suoraan tästä linkistä!

Eija

***Tuote saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

Suositut tekstit