Check -lista pikkujouluihin!

***Sisältää mainoslinkkejä***

Hola juhlijat!

Pikkujoulut; mikä ihana tekosyy nauttia ihonhoidosta pitkän kaavan mukaan ja hukuttaa itsensä glitteriin!??

Ja koska moni juhlija haluaa olla nopeasti hehkuva, säihkyvä ja kupliva, mutta aikaa kaupassa ravaamiseen kauneuden eteen on rajallisesti: antakaa mä autan :)

Kokosin muutaman SUPER ihanan tuotteen, joiden avulla iho säihkii kauniisti jo ilman meikkivoidetta.

Tässä ne tulee!


Aloitetaan silmämeikistä. 

Tuo Isadoran tämän talven luomivärikokoelma Galatic Eyes on MIELETÖN! Nyt saa luvan kanssa loistaa glitteripallojen kanssa kilpaa!
Parasta luomiväriä pitkään aikaan edustaa tuo musta; loistava pigmentti ja seassa on pientä glitteriä. Kelpaa :) Alla linkki, mistä löydät paletin :)

Ja esteettisesti luomiväripaletteja rakastavat: tämä paletti on vaan niiiiiin kaunis...
Saatavuus mm. Kicks, hinta n. 19€

Ja ripsiväriä kunnolla ripsiin!

Tämä Alluring Curve on ollut blogissani kerran aikaisemminkin esittelyssä ja nyt olen sen hinkuttanut silmiini loppuun. Uusi tilauksessa :)
Ripsivärin kartiomainen muotoilu takaa silmän sisänurkkaan myös runsassti väriä! Nuo pienet sievät ripset kun usein tuppaavat jäädä ilman maskaraa...

Tuuheutta ja massaa tykkääville tämä on oiva sijoitus ripsiväreissä!

Tästä linkistä pääset shoppailemaan ripsivärin

Saatavuus mm. Kicks, hinta n.17,90€



Ja sitten palataan ajassa hieman taaksepäin, sillä pikkujouluja edeltävänä iltana on hyvä kerätä hehkua purkista, ulkoisesti laitettuna tietty. Tämän tulevan talven uusi lempparini itseruskettavista on ylläoleva Vita Liberata Luxury Tan -yönaamio. Kaikille ihotyypeille soveltuva kevyesti yönaikana päivettävä naamio antaa iholle myös kiinteyttävän vaikutuksen. Ja huom. tuote ei ole komedogeeninen, joten sekaihoisen ei tarvitse pelätä rasvoittuvaa ihoa aamulla :) 

MUTTA. Aamulla jännitti katsoa peiliin, mutta TADAA, peilistä katsoi kauniisti hehkuva ja erittäin kevyesti päivettynyt iho. Tunne oli sama kuin kesän ensipäivinä, jolloin huomaat ihosi saaneen kevyen ja tasaisen hehkun! 

Tämä naamio levitetään puhtaalle iholle illalla ja naamiota ei huuhdota lainkaan pois. Aamulla pyyhin kasvot misellinvedellä ja tein meikin normaaliin tapaan. 
Monikäyttöinen Anti-age naamio!

Saatavuus mm. Sokos hinta n. 37,50€


Edellisenä iltana on hyvä lakata kynnet, jotta kynsilakka on saanut koko yön kuivua rauhassa ja säästyt siltä "hei, mä lakkaan äkkiä vielä kynteni ennenkuin lähdetään ja tökkään märän kynnen taksin oveen" -efektin. Been there, done that :)

Isadoran uutuudet hohtaa satiinia. Upea, kultainen koko kynnelle ja lisää kynnenkärkiin glitteriä.
 Se on siinä. Helppoa ja nopeaa ja naapurisi luulee sinun väkertäneen kynsiäsi pitkään ja hartaasti.

Ja ps- nämä löytyvät myös hopeisina, tästä linkistä löydät hopeisen version!

Saatavuus mm. Kicks, hinta n. 8€/kpl


Poskille laadukasta mosaiikkia. Muista ehdottomasti pikkujoulumeikissä poskipuna, sillä glitterin loisto kaipaa rinnalleen hyvin korostettuja poskipäitä. Tällä Artdecon poskipunapaletilla saat loihdittua vaaleaa ja tummaa sävyä, riippuu mistä kulmasta väriä otat. Tai sitten olet rohkea ja pyörität siveltimen keskellä ja saat kaikista kolmesta sävystä upean yhdistelmän.

Saatavuus Artdeco jälleenmyyjät mm. Salo, Kauneushoitola MeTime, hinta n. 28€


Ennen meikkiä on hyvä laittaa vielä lisää boostia kangasnaamion avulla. Hyvin kosteutettu iho on meikin peruspilari, joten suosittelen ehdottomasti kokeilemaan hyvin imeytyviä ja helposti laitettavia kangasnaamioita. Itse etsin kauppojen valikoimista aina mielelläni sellaisen naamion, joka ylettyy myös kaulan iholle, mutta valitettavasti ne kangasnaamiot ovat harvassa.

 Usein juhlakausina huomaa kaulan ja decolleten hoitamattomuuden, joten ennen juhlia muista myös kosteuttaa decollete hyvin!

Tämä "Japanin ihme" MT Active Mask sisältää erittäin runsaasti seerumia ja kaulalle ylettyvän lisäosan. Siitä ehdottomasti plussaa! Tämä naamio poistaa lisäksi välittömästi turvotuksen tunteen, sekä sillä on antioksidatiivinen ja virkistävä vaikutus karnosiinin, DMAE:n sekä lukuisten kasviperäisten tehoaineiden ansiosta. Kohottaa ja silottaa ihon, vaikutus kestää ympäri vuorokauden, joten ihan tuhkimon lailla ei tarvitse juhlista pois kiirehtiä :) 

Saatavuus Infinite Pro Beauty

Näillä eväillä joulun odotetuimpiin juhliin!

Glitterihuiskun keskeltä,

Eija <3

***Osa tuotteista saatu blogin kautta***

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit