Syksyn sävyt huulille!

***Sisältää mainoslinkin***



HOLA!

The Body Shop räväyttää syksyn kunnolla käyntiin upeilla Colour Crush Lipstick -huulipunilla!

Sain testiini blogin kautta neljä sävyä, jotka oli mielestäni valikoitu todella hyvin itselleni sopivaksi, koska tykkään voimakkaista väreistä huulilla :)

The Body Shop:ista on heti alkuun kerrottava tarina, joka juontaa juurensa yli 15 vuoden päähän.

Minä ja isosiskoni (silloin siis vielä pienintä sisarustamme ei edes iltarukouksissa oltu toivottu) ihastuimme Tampereella sijaitsevan Koskikeskuksen The Body Shop myymälään. Tuolloin Koskikeskuksen kolmannessa kerroksessa sijainnut myymälä oli NIIN pieni, että sinne tuskin viittä asiakasta enempää mahtui kerralla sisään :) (KUKA MUISTAA SEN MYYMÄLÄN???)

Tuotteet olivat arvokkaita ja uusia Suomessa. Siskoni, joka oli kasvissyöjä ja erittäin eläinrakas jo silloin, päätti, että hän haluaa käyttää vain The Body Shop:in tuotteita, koska ne olivat täysin eläinkokeita vastaan. Silloin siskoni aloitti esitelmöimään minulle Animalian sivuilla olevia kuvia ja tekstejä, mitä ja miten eläimillä testataan kosmetiikkaa. Ikuiset traumat.
Silloin päätin, että kosmetiikka jota käytän, tulee olla eläimillä testaamatonta.

Noh, The Body Shop ei siihen aikaan ollut Suomessa iso juttu, saati halpa. 

Mutta koska me olimme päättäneet, että haluamme käyttää VAIN The Body Shopin tuotteita, niin asia täytyi saada jotenkin kauniisti kirstunvartijalle esitettyä. Elikkä sitten äidin luo.

Äidille selitimme suuvaahdossa, että NYT on löytynyt hyvä sarja ja me ajateltiin käyttää vaan niitä tuotteita. Jaa mitä maksaa? No maksaa kai, mutta voidaanko käydä ensin siellä liikkeessa? 

ÄITI JOOKO? JOOKO?

Nyt myöhemmin tuo "ÄITI, JOOKO, JOOKO?!" on saanut uudet mittasuhteet kun on omia lapsia. Tietää tasan tarkkaan sanoa, että "tollasella rutinalla mä en ainakaan vie teitä sinne saati osta mitään!" :)

Mutta mitä teki meidän muori?


Käytiinhän me. Ja usein käytiinkin. Äiti osti meille parin kuukauden välein tarvittavat tuotteet ja VOI ETTÄ mä rakastin sitä päivää kun ajettiin Tampereelle ja sai valita The Body Shopista tuotteita!

Ja tälle tarinalle on tullut jatkoa; me käydään vieläkin äidin kanssa ostoksilla myös 
The Body Shopissa, mutta arvatkaa kuka maksaa laskun kassalla? :)
Allekirjoittanut, tottakai ;)

Se siitä stoorista, palataas näihin huulipuniin.

Colour Crush -huulipunia löytyy 20 sävyä valikoimasta. 
Hyvä, mä tykkään kun on kunnolla sävyjä valikoimassa.

Itse tykkään siirtyä käyttämään kosteuttavia huulipunia syksyisin, koska vaikka miten rasvaa ja kuorii huulia säännöllisesti, niin aina ulkoilu kirpeässä pakkassäässä verottaa huulia.

Nämä huulipunat sisältää Marulaöljyä Namibiasta. Aluksi taas pelkäsin, että voimakas öljypohja kuluttaa punan nopeasti pois huulilta, mutta onneksi sai olla väärässä! Väri levittyy super pehmeästi ja kesti huulilla kahvittelut.

Tykkään todella paljon punan koostumuksesta ja intensiivisestä väristä.

Näistä sävyistä ehdottomasti ylitse muiden nousee tuo ensimmäinen väri vasemmalta, upea punainen, 310 Canberra Tulip.


Tässä vielä sävyt swatsattuina

310, Canberra Tulip
605, Cape Calla Lily
905, Nairobi Violet
010, Kyoto Acer

Hintaa huulipunalla on 13,90€.

Huulipunat löydät suoraan alla olevasta linkistä


Väriä syksyyn :)
Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta***


Kommentit

Suositut tekstit