Kangasnaamioiden aatelia: MASQ+

***Sisältää mainoslinkin***

Moikka!

Kuten moni lukija tietää, tällä hetkellä Suomenssa kauneudenhoito on suuntauksiaan ja vaikutteita saanut hyvin paljon Aasian maiden ihonhoidosta. 

Aasiassa ihonhoito on hyvin innovatiivistä ja tarkkaa, tuotteet ja ihonhoitorutiinit poikkeavat suhteellisen paljon skandinaavisesta tyylistä. Esim. Aasialainen ihonhoitorutiini voi aamuisin olla jopa 10 vaiheinen.
10 VAIHETTA. AAMULLA. KIIREESSÄ? 
Kuinka moni on valmis suuntaamaan ihonhoidon noin moneen vaiheeseen?

Oma aamurutiinini aamuisin ihonhoidossa on:

1. Ihon pyyhintä misellinvedellä
2. Lisään kasvoille geelimäisen hoitoveden
3. Silmänympärysvoide
4. Kasvovoide
5. Meikinpohjustusvoide

Tähän menee aikaa n. 5 minuuttia ja sitten menen keittämään aamukahvit ja nauttimaan aamupalan :)


Ei sovi valehteleminen, en tiedä jaksainko itse hoitaa ihoani aamuisin 10 eri tuotteella.

Hyvä kun useimmat asiakkaat saa aamuisin laittamaan kasvovettä ja voidetta! :) Jos siihen ehdottaa vielä silmänympärysvoidetta ja seerumia, niin moni asiakas sanoo, että ei millään muista ja jaksa niitä laittaa. Enkä moralisoi! Itse liippaan helposti samaan junaan. Mutta Suomessa vuodenaikojen vaihtuessa iho kaipaa eri tuotteita. Täällä meillä vielä korostuu kylmillä ja lämpimillä ilmoilla ihonhoidon tärkeys ja merkitys.

Olen vasta viimeisin kuukausien aikana innostunut ja kiinnostunut lisäämään Aasian kosmetiikkaa ihonhoitooni yksitellen. Kaikista helpoin ja nopein tapa kosteuttaa, kirkastaa ja virkistää ihon on mielestäni kangasnaamiot. Näihin ihanuuksiin olen todella jäänyt koukkuun ja olenkin kohtalaisen ison varaston näitä eri merkeiltä itselleni haalinut :)


Nyt kun puhuin kokoajan AASIAN kosmetiikasta ja alan mainostamaan Ruotsalaisia kangasnaamioita, niin joku varmaan ajattelee, että nyt ei mennyt postaus ihan putkeen :)

MUTTA. Kangasnaamiot ovat Suomeen virranneet Aasiasta ja pikkuhiljaa eri firmat Euroopassa ovat alkaneet valmistaa näitä "tuhkimonaamioita" oikein urakalla. 

Olin reilu kuukausi sitten Ruotsissa kauneusmessuilla ja törmäsin tähän MASQ+ merkkiin messuilla. Aikamoinen yhteensattuma, sillä olin kaksi viikkoa aikaisemmin saanut Transmeri Oy:n kautta blogiini testiin nämä kolme naamiota. 

Relax, Upload ja Glow -naamiot lähtivät heti testiin ja tuo ihana, vaaleanpunainen GLOW naamio oli heti itselleni ehdoton ykkönen! 

Naamion vaikutuksen jälkeen iho oli superkosteutettu, hehkeä ja todella tasainen! 
Ihastuin naamioon todella paljon ja sain ostettua ison paketin naamiota Ruotsin messuilta mukaani.

Anoppini teki ystäväporukan kanssa perinteisen ruskaretken syyskuussa Lappiin, joten pakkasin jokaiselle naiselle mukaan saunan jälkeen kasvoille laitettavaksi tämän GLOW naamion. 
Palaute naamiosta oli välitön, rouvat olivat todella paljon tykkänneet naamioista!
Iho todella oli kosteutettu ja hehkuva naamion jälkeen.

Ja tuo naamion tuoksu! Naamion seerumi sisältää kuohuviiniä, joten luulen että siitä syystä tuoksu on vielä jotenkin normaalia juhlavampi ;)


Naamiot ovat tarkoitettu kertäkäyttöiseksi, joten anna naamion vaikutta rauhassa n. 20 minuuttia kasvoilla. Itse olen tuon 20 minuutin jälkeen siirtänyt naamion vielä 10 minuttiksi vaikuttamaan kaulaniholle. Kaula jää todella vähälle huomiolle ihonhoidossa ja harvoin kangasnaamio on tuon 20 minuutin jälkeen niin kuiva, etteikö se vielä kaulalla vaikuttaisi. 

Naamio levitetään avattuna puhtaille kasvojen iholle ja sitten vaan hyvä asento ja lepoa! 

GLOW on todella hyvä naamio ennen meikkiä ja ennen juhlia.
UPLOAD on kirkastava ja ihonsävyä tasoittava.
RELAX on rauhoittava ja sopii hyvin herkälle ja punoittavalle iholle.

Naamiot löydät allaolevasta linkistä. 

JA huom! NordicFeel tarjoaa yli 49€ euron tilauksiin ilmaiset toimituskulut. 
Yhden naamion hinta on 3,95€.


Jatketaan taas jollain muulla aiheella,

Eija <3

***Tuotteet saatu testiin blogin kautta***

Kommentit

  1. Haaparannassa aiemmin tänä syksynä käydessä ostin tuon upload-naamion, mutta vielä odottaa kaapissa käyttövuoroaan :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit