Tehosta ihonhoitoa ampulleilla!

Upea kesä takana ja ensimmäiset syksyn henkäykset tuntuvat iholla todella kylmältä! Nyt halusin muistuttaa kaikkia ihonhoitoa rakastavia ihmisiä ampulleista, sillä pian taas lämpöpattereiden ansiosta lämpiävä sisäilma on kuumaa ja kuivaa. Ja JUURI kun sait tietty ihonhoidollisesti ihosi kosteustasapainon lämpimän kesän myötä optimaaliseksi ;)
Ei hätää, ratkaisu löytyy suloisista, tehokkaista ampulleista. 

Ja nämä ihanuudet ovat ihonhoidon Muumimamma.
Eli se, joka aina pelastaa, kun tuntuu, että kukaan tai mikään ei voi enää auttaa.
Ampullien tarkoitus on tuoda iholle intensiivistä, ihon omia tarpeita palvelevaa hoitoa. Ampulleja on tarkoitettu käytettävän kuurimaisesti, joten esim. viikon käyttökuuri tehoampulleista antaa jo tuntuvan hyödyn ihonhoidossa. 
Anti-Wrinkle Booster on ihonpintaa siloittava ja kiinteyttä tehoampulli. Itseasiassa kyseisiä ampulleja on aina meikkipakissani mukana, sillä näillä ampulleilla loihdit kaikille ihotyypeille soveltuvan, upean pinnan iholle ennen meikkivoidetta. 
Koska tämä ampulli sisältää myös kosteutta sitovaa hyaluronihappoa ja Gatuline®️ Expression -yhdistettä, saat pikaisen siloittelun hienoille ilmejuonteille ennen tärkeitä juhlia!

Ampullit ovat yksittäispakattuja, lasisia pulloja. Yksittäinen ampulli sisältää 2ml tehoaineita. Määrä kuulostaa varsin pieneltä, mutta uskokaa tai älkää, yhden ampullin levittämiseen menee hetki aikaa. Koko ampullin sisältö imeytetään puhdistetulle iholle kevyesti hierovin liikkein ja päälle lisätään yö- tai päivävoide. Jos haluat, voit ehdottomasti käyttää ampullista puolet aamulla ja toisen puolikkaan illalla. Steriilit lasiampullit sisältävät hyvin vähän säilöntäaineita, joten tämän vuoksi avattu ampulli ei säily kuin maksimissaan 12h. Koska pakkaukset ovat yksittäispakattuja, niissä on käytetty erittäin paljon aktiiviaineita.
 Tämän vuoksi näistä lasisista "ihmeistä" puhutaan nimellä tehoampullit.
Kuten mainitsin, tuote on lasia, joten on erittäin tärkeää muistaa varovaisuus ampullia avattaessa.
Napauta lasiampullin päätä muutaman kerran, jotta neste on varmasti valunut ampullin katkaistavan kaulan alapuolelle. Sulje ampulli pienen pyyhkeen sisään ja napsauta reippaalla otteella kaula katki.
Tämän jälkeen ampulli on käyttövalmis!

Nauti kauniista ja kosteutetusta ihosta pitkään!
Seitsemän kappaleen ampullipakkauksen hinta n. 30€.
Saatavuus mm. Turun Kosmetologikoulu, Yliopistonkatu 23 A
tai klikkaa linkkiä

Skål!
Eija

***Tuotteet saatu blogin kautta***


Kommentit

Suositut tekstit