Soft Glam!

Hola!

***Postaus sisältää mainoslinkin***

Tässä on taas menty töiden perässä niin että kiharat on melkein suoristunut hiuksista! :)
Viikonloppu vierähti Tukholmassa, kansainvälisessä Cidesco -tapaamisessa ja arki rullaati rullaa niin nopeesti eteenpäin, että melkein tekee mieli jo laittaa valmiiksi kyntteliköt joulua varten ikkunaan.

Mutta ennenkuin vedän tonttulakin päähän ja kuusenkerkkäjuomat nassuun, haluan esitellä teillä upean, minulle uuden, luomiväripaletin.

Mainittakoon heti alkuun: kyseiseltä meikkisarjalta kulmatuotteet ovat päivittäisessä käytössäni. Kaikkea olen heidän sarjastaan kaupassa hypistellyt, mutta mitään järkevää selitystä siihen, että minulla ei ole ainuttakaan luomiväripalettia heiltä, ei ole. 

No ehkä se selitys menee kaikilta läpi: mielestäni se plus 50€ luomiväripaletista ON ISO LÄJÄ KOLIKOITA.

Mutta koska se palkkapäivä sieltä joka kuukausi erilaisella voluumilla hiipii, niin menin ja ostin sen.


Anastasia Beverlyhills; Soft Glam -luomiväripaletti.


Lähdetään nyt heti siitä "ei niin tärkeästä" seikasta liikkeelle.

ONHAN TÄÄ PALETTI NYT IHAN JÄRJETTÖMÄN KAUNIS ULKOISESTI.

Tuo nupukkipinta paletissa on ihana, ihan kuin silittelisi jotain lyhytkarvaista eläintä aamuisin kun ottaa paletin meikkikaapista. MUTTA. Jos vähänkin on sotkevaa tyyppiä, esim. levittää meikkivoiteen sormin ja jättää pesemättä kädet, tarttuu tuohon palettiin niin AVOT; se näyttää seuraavaksi siltä kuin se olisi ollut jo 10 vuotta käytössä. Kaikki, siis kaikki, jää kiinni tuohon pintaan.
Se todella harmittaa, koska olen suhteellisen tarkka palettien siististä ulkonäöstä.


Mutta sitten siihen tärkeimpään. 

Paletti sisältää 14 sävyä. Ja mikä parasta, tästä löytyy aivan kaikkea: mattaa, shimmeriä, kuultoa, kiiltoa ja mattamusta varjostuksiin ja rajauksiin.

Oikeastaan ihastuin täysin tuohon Mulberry -sävyyn paletin oikeassa yläkulmassa, koska uskokaa tai älkää, JUST tuota punaista ei valikoimastani löytynyt.

Dusty Rose pelastaa arkimeikin olemasta kankea ja tylsä, sillä tuo sävy on täydellinen syksyiseen arkimeikkiin. Myös tulevan pikkujoulun sävyihin istuu kaikki kolme kultaistasävyä ja varsinkin tuo upea shimmerinen "BRONZE".


Kertasipaisulla todistan puheeni oikeaksi; katsokaa tuota kermaista ja vahvaa pigmenttiä.

Tämä paletti lähti ostoskoriini Kicks:in herkkukaupasta ja hintaa paletilla oli 57,40€.

Pistäkääs kommenttia, mitä muita tuotteita Anastasian sarjalta kannattaa hankkia?
Huulikiiltoja?

Paletin löydät alla olevasta linkistä.

Kommentit

  1. Mulla on Modern Renaissance ja sekin on aivan mieletòn. Tàmà Soft Glam himottaa kovasti, just mulle sopivia sàvyjà, eikà liikaa shimmereità kuten taas Norvinassa on. Paras palettimerkki. -anne

    VastaaPoista
  2. Tuon Norvina -paletin sain lahjaksi, mutta Modern Renaissance taas himottaa mua :D Siinä olis nyt just syksyyn ihanat sävyt... <3

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit