Kesäkuun BetteBox!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Kesäkuun BetteBox saapui ja olin kyllä todella positiivisesti yllättynyt tämän kuun boxista! :)

Taitaapi olla niin, että sitten kun oikein toivoo jotain tuotetta sieltä löytyvän ja sen saa, niin on sattumoisin koko pakettiin todella tyytyväinen.

Miinusta kyllä annan boxin saapumisesta. Ennen kuukausi boxi tuli heti kuun ensimmäisinä päivinä, mutta nyt se on tullut järjestäen 8-10. päivä. Itse tykkäsin kun boxi pärähti postilaatikkoon heti kuun alussa eikä melkein puolessä välissä kuuta. Pikku asia, mutta jostain syystä se häiritsee minua.


MUTTA takaisin taas aiheeseen eli terassilla avattuun ja kuvattuun laatikkoon!


Vasemmalla Lumenen Gel Effect Kynsilakka (ovh. 6,90€)
Nämä Lumenen Gel Effect lakat ovat mielestäni parhaassa hintalaatu -suhteessa mitä kynsilakkoihin tulee. Pysyy hyvin, intensiivinen väri ja alhainen hinta. Plussaa vielä pienestä pullosta, joten jossain vaiheessa, ahkeralla käytöllä, tämmöisen värin saa käytettyä pois. 
Miinusta siitä, että sävy on kyllä auttamatta vanhaa sävymaailmaa siinä mielessä, että tämän samaisen sävyn ostin jo reilu vuosi sitten markkinoilta kaappiini. 

Vieressä promokoko PIZ BUIN TAN&PROTECT TAN Intensifying sun lotion SPF 15
(Ovh. 22€/150ml)
Melitanea sisältävä aurinkosuojavoide. Jos melitane on ainesosana tuntematon niin kerrottakoon, että se on kauppanimi ainesosalle joka sisältää vettä, glyseriinia, dekstraania, acetyl hexapeptide -1:stä, joka lisää ihon pigmentoitumista eli lisää ihon omaa melaniinin tuotantoa.
Mielenkiintoinen ja varmasti testaukseen päätyvä tuote! Hyvin matala SPF, joten kovin kauaa ei suorassa auringon paisteessa voi tämän kanssa oleskella. 


Rela Tabs:it ovat hyvinkin tuttuja itselleni ja usein myös käytössä. Näillä tuotteilla ylläpidät suoliston hyvää bakteerikantaa. Jos siis esim. lomamatka häämöttää ja suuntaat hyvinkin eksoottisiin maihin, niin suosittelen ostamaan ja nauttimaan näitä tabletteja ennen matkaa ja miksei myös matkan aikana. 
(Ovh. 6,40€)


Anopin lemppari; Kenzo ja siitä tuoksunäyte. 
Kangasnaamiot on selvästi tämän kevään ja kesän ihonhoito juttu nro1! 

Rakastan kangasnaamioita, ne on helppokäyttöisiä ja super kosteuttavia. Iroha Nature Intensive Face Mask Rejuventaing Caviar kasvonaamio torjuu ikääntyvisen merkkejä ja kirkastaa ihon sävyä. Kaviaari parantaa ihon kimmoisuutta ja kollageenin muodostumista sekä hyaluronihappo kosteuttaa tehokkaasti.
 (Ovh. 4€/kangasnaamio)

Ja hei. Namia! Pandan Natural lakritsipatukka, syötävästä plussaa :)


Nämä ihnanuudet tulivat enemmän kuin tarpeeseen! En edes muista koska olen viimeksi ostanut suihkugeelejä, niin paljon on tullut kaikkea ihanaa testattavaa blogin kautta. Kunnes yhtenä päivänä mieheni huomautti, että meillä alkaa suihkugeeli vedellä viimeisiään. Menin kaivelemaan kaappeja ja huomasin, että EIHÄN MEILLÄ OLE suihkugeelejä enää! MUTTA. Sitten tuli BetteBox ja toi mulle Doven nourishing secrets invigorating ritual suihkusaippuan. Kevyesti avokadolta tuoksuva suihkusaippua on hyvinkin peruslaatua, siis taattua laatua ja käyttöön tulee. Heti. :)
(Ovh. 1,89€/250ml)

Ja vieressä toinen herkku. Kevyesti imeytyvä ja raikkaasti tuoksuva Nivean Body oil in lotion tuoksuvoide (Ovh. 5,70€/200ml).


Dermosil kosteuttava kasvovoide light (Ovh. 11€/50ml)
Dermoshop on vuosi vuodelta parantanut voiteiden ja muutenkin tuotteiden laatua. Ennen käytin heiltä ainoastaan saippuoita ja vartavoiteita, mutta nyt olen blogin kautta testaillut enemmänkin heidän tuotevalikoimiaan. Meikeissä on myös muutama todellinen helmi! Tämä kevyt voide on ollut käytössäni aikaisemminkin, joten jos kaipaat hyvin kevyttä ja nopeasti imeytyvää voidetta, joka soveltuu myös meikin alle, niin tässä hyvin varteenotettava vaihtoehto!


Mielestäni kesäkuun boxi oli oikein loistava!

Mitäs muut oli mieltä?

Eija

Kommentit

Suositut tekstit