LOOKS by Cailap!

Moikka moi!

Pitkästä aikaa luvassa on sivellin asiaa. Kuten olen useaan otteeseen maininnut, käytän työkaluihini eniten rahaa kosmetiikassa. Mitä paremmat työkalut, sitä parempi jälki :) Ja mitä enemmän harjoitusta, sitä parempi jälki.
Jossain suhteessa tämäkin laji on sitä "välineurheilua" hyvässä mielessä.

Sain Cailap:lta testiini heidän uusia, kauniita siveltimiään ja en olisi voinut olla enempää innoissani kun postiin pärähti uskomaton setti näitä ihanuuksia!


Cailap:in LOOKS by Cailap -sivellinsarja on lanseerattu elokuussa 2016. Hypistelin näitä siveltimiä jo viime vuoden syksyllä I Love Me -messuilla. Nämä siveltimet ovat siis suunniteltu Suomessa turkulaisen Erika Sjön kanssa yhteistyössä. 

Näissä siveltimissä Skandinaavisuus ja yksinkertaisen tyylikäs muotoilu on todella onnistunut. 
Itse tykkään siveltimien ulkomuodosta ja väristä todella paljon!

Käyttömukavuuteen hieman annan negatiivista palautetta, sillä isojen pulleiden siveltimien käyttömukavuus meikatessa ei ollut paras mahdollinen. Kun työsti esim. varjostussiveltimellä tarkasti, niin sivellin tuntui kädessä liian massiiviselta. Mutta tämä nyt on tietysti käyttäjästä ja käyttötottumuksista täysin kiinni.


LOOKS by Cailap -sivellinmallisto sisältää yhteensä 12 sivellinpakkausta.

Siveltimien hinta-laatusuhde kohtaa kyllä täysin, sillä siveltimien hinnat liikkuvat alkaen 5,90€-18,90€.

Näitä siveltimiä on myös helppo bongata useista kaupoista ja viimeksi taisinkin Maskun Tokmannilla näitä siveltimiä katsella. Useat tavaratalot ja marketit myyvät Cailap:in tuotteita. Plussaa tipahtaa myös näistä pakettien takana olevista käyttövinkeistä! Jos siis olet noviisi siveltimien suhteen, niin näistä siveltimistä löydät pakkauksen takaa ohjeet ja selostuksen, mihin ja miten kyseistä sivellintä käytetään. Kuvallisen käyttövinkin lisäksi ohjeet ovat pakkauksissa viidellä eri kielellä (suomi, englanti, ruotsi, viro ja venäjä).

Ja tiedätteko mitä?

Sain valita 4 lemppari sivellintäni tästä valikoimasta ja joku onnekas voittaa teistä sen neljän siveltimen setin! :)

Oli todella vaikea valita 4 sivellintä näistä kaikista, mutta lopulta päädyin seuraaviin:


Viistopäinen kulmakarvasivellin. Ehdoton arkikäytössäni. 


Peiteainesivellin. Tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu peiteainesivellin, jonka avulla peität pienet näpyt, häivytät valokynän ja levität nestemäisen luomivärin.


Ohut, tarkkaan työskentelyyn tarkoitettu rajaussivellin. 


Ja neljäs sivellin on iso, pullea puuterisivellin, jota voit käyttää puuterin ja aurinkopuuterin levistykseen.

Eli kerro kommenttikenttään, miksi juuri SINUN pitää voittaa nämä minun neljä lempi sivellintä?

Aikaa osallistua aina perjantaihin 28.4.2017 asti. Voittajan nimen julkaisen lauantaina :)

HOPI HOPI, nyt osallistumaan! :)

Eija

***Siveltimet saatu blogin kautta***

Kommentit

 1. No ku mie tahon! Ei vaan,omat siveltimet on aika kehnoja, olisi kiva huomata ero omien ja näiden välillä.

  VastaaPoista
 2. Olen uusimassa siveltimiäni, noita Cailapin siveltimiä ostin jo pari mutta juurikin noita sinun valitsemia suosikkeja en omista (enkä rajaussivellintä alkuunkaan) ja onhan noi nättejä!

  VastaaPoista
 3. Rajaussivellin ja puuterisivellin kiinnostavat eniten, kulmasivellin itseltäni löytyykin jo ja on kyllä huippu! suteja on kiva kerätä, jonkinnäköinen sutikokoelma löytyykin kotoota. ostelen välillä eri merkeiltä ihan kokeilumielessäkin kuten tuon kulmasiveltimen.
  Jos tärppää kohdalleni niin sähköpostiini voi tiputella viestiä! tattitv(at) gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mä oon vasta viimeisen parin vuoden aikana kiinnostunut enemmän meikkaamisesta ja oon huomannut, että kunnollisilla siveltimillä pääsee pitkälle. :) Multa puuttuu vielä sivellinkokoelmasta viistopäinen kulmasivellin ja rajaussivellin.

  emmih96(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Täydelliset siveltimet on vielä etsinnässä ja nämä Cailapin uudet siveltimet ovat olleet ostoslistalla :)
  henna.jussila@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. OOn himoinnut näitä siitä asti kun kaikki bloggaajat ovat kertoneet näistä:D Puuterisivellin tulisi ehdottomasti käyttöön ja kulmasivellin olisi mullakin ihan ehdoton! <3 Peiteainesivellinkin voisi tulla käyttöön kulmien sharppaamisessa ja eyeliner sivellin menisi luultavammin pikkusiskolle, joka pitää enemmän niistä geelilinereistä:)

  sanniijuliaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Pakko myöntää että on oo raaskinut ostaa kunnon siveltimiä, jos pääsisin testaamaan, voisin nähdä kuinka paljon siveltimillä on vaikutusta lopputulokseen.

  epenkkimaki@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kunnollisille siveltimille on aina käyttöä :)

  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tarkalle rajaussiveltimelle ja kulmakarvasilveltimelle erityisesti olisi käyttöä! Nämä siveltimet muutenkin näyttävät aivan ihanilta :) <3

  tiia.jussila84@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Meikkisiveltimeni kaipaisivat päivitystä, eikä kaikkia tarvittavia edes löydy.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Mulla on vain pari hassua sivellintä, eikä mitään näistä sun suosikeista! :)

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 12. Ihan ehdottomaksi siksi ettei minulta löydy kuin yksi vanha sivellin,josta irtoilee karvatupsuja. �� Joten paketti todella tulisi tarpeeseen ����
  Marianna.mmk@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Omistan ainoastaan ikivanhan poskipunasiveltimen, muuten käytän luomivärien mukana tulleita pikkusiveltimiä. Eli todellakin tarvetta hyville siveltimille on! Olen siis innolla mukana arvonnassa :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Olen aika huono käyttämään siveltimiä. Siveltimeni ovat jo vanhat ja kuluneet, harvoin niihin raskin panostaa ja kuluttaa rahaa. Olisi kiva voittaa uudet laadukkaat siveltimet :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit