BETTE!

Long time no seen!
Ja nyt taas sitä aloin tilaamaan :)

Tämmöinen ihanuus saapui Naantalin S-marketin smartboxiin, jonka tietty työmatkani varelta kipitin pikapikaa kotiuttamaan...


BetteBox!

Muistatte varmaan kuinka tilasin reilun vuoden verran LivBoxia ja postasinkin niistä ahkerasti. Jopa niin ahkerasti, että meinasin aina spoilata lukijat ennenkuin olitte ehtineet avaamaan omia yllätysboxejanne...pahoittelut vielä siitä :/

 Mutta sitten LivBoxin toimituksessa ja asiakaspalvelussa alkoi olla niin paljon häikkää, että kirjaimellisesti mulla hitsasi sen firman kanssa kiinni. Lopetin tilaamisen ja pidin kuukausien taukoa näiden yllätysboxejen kanssa.

Mutta. Kiitos mun siskoni, jolle tää laatikko on taas tullut ja miten se nyt sitten joka kuukausi kuun ensimmäisenä viikkona sattuikaan soittamaan ja hehkuttamaan tätä boxia. Tilaisuus teki varkaan eli laitoin taas kestotilaukseen tämän laatikon :)


Siis mähän rakastan yllätyksiä.
Tai kuka niitä nyt ei rakastaisi. 

Oli pitkästä aikaa kutkuttavaa avata mysteerilaatikkoa ja jännittää, että onkohan paketillinen tuttuja tuotteita tulossa vai saanko jotain uutta ja jännää testiini. 

No mitä sieltä tuli, kurkataas...


Nopeasti vilkaistuna en hypännyt kattoon, mutta pureskellaan pienissä erissä saapuneet ja mietitääs uudestaan. 

Kaipailin suihkugeeliä! :) Meillä on ollut nyt monta kuukautta samat vanhat tuoksut suihkugeeleinä, joten salaa mietin, että tulispa joku kiva kesäinen suihkugeeli.

Eyluren irtoripset oli heti sellainen WAU, ja odotankin jo innolla viikonloppua kun ajattelin tehdä muutamia meikkikuvia varastoon. Nämä siis tulee heti testiin :)


Herbina Lip Candy huulivoide, 4€, 10ml

Tropical Rasperry huulivoide on kevyt sekoitus hoitavia öljyjä ja kevyttä väripigmenttiä huulille. Tuote sisältää kevyen aurinkosuojan SPF10.
Kesäinen tuoksu on sekoitus ananasta ja vadelmaa.
Piristävä!


Schwarzkopf Gliss Fiber Therapy Shampoo 2,90€/250ml

Kampaamopuolelta tuttu innovatiivinen OMEGAPLEX -teknologia korjaa hiuskudoksia, parantaa hiuslaatua ja suojaa tulevilta vaurioilta. Lopputuloksena helposti kammattavat hiukset, joilla pitkäkestoinen suoja.
Testiin menee...


Ziaja Vuohenmaito kasvovoide SPF20 11,90€/50ml

No niin, oon sanaton. Voide joka sisältää aurinkosuojan, siitä plussaa. Sopii meikin alle, siitä plussaa. Pehmentää, silottaa ja kosteuttaa ihoa. Siitä plussaa.

MUTTA toi tuoksu! :( 

Siitä tuli mieleeni lapsuudenkesät Halkivahassa. Ja älkää missään nimessä ymmärtäkö väärin, ne kesät oli ihania, muistot mummosta parhaita, mutta toi haju on sama kun käveli Halkivahassa navettaan. Ei pysty nyt käyttämään tätä tuotetta!


Lumene Nordic Chic luomiväri 12,90/2,5g

Sain boxista sävyn 8 Before Sunrise, joka on mattavaalea sävy. Pigmenttiä löytyy ja koostumus on helposti levittyvä, mutta olisin toivonut tummempaa sävyä luomille. Tällä sävyllä voit pohjustaa luomet kauttaaltaan.


No mutta! Pahan päivän pelastaa työpaikan pizzaperjantai tai viimeistään nämä!

Irtoripset!
Ihanaa!

Taitaa olla meikäläisen ensimmäiset irtoripset mitä olen yllätysboxeista saanut! Näiden avulla boxi nousi keskitason paremmalle puolelle. Kevyet ja helposti kiinnitettävät Eylure:t ovat Ardell:in lisäksi omat lemppari ripseni. Tässä pakkauksessa on yksi pari ripsiä ja liima mukana.
8,90€

Mitäs mieltä boxista?
Ja kukas teistä ylipäätään tätä vielä tilaa??? :)

Eija

Kommentit

Suositut tekstit